Le restaurant Buca di Beppo sert une cuisine italienne authentique dans une atmosphère éclectique et rétro. Les petits plats sont destinés à être partagés entre amis ou en famille. Deux options sont disponibles : le « Bucca Small », conçu pour 2 personnes ou plus, et le « Buca Large », pour 4 personnes et plus. Vous serez séduit par l'ambiance animée du Buca. Sur des airs classiques de Frank Sinatra et de Dean Martin, vous pourrez admirer les photos de familles affichées au mur et les clichés d'icônes italo-américaines comme Sophia Loren et Joe DiMaggio. L'ambiance dynamique, la cuisine délicieuse et le personnel attentionné font du restaurant Buca di Beppo l'endroit idéal pour profiter du meilleur de la gastronomie italienne et vivre une expérience hors du commun.
Retrouvez l’authenticité de la cuisine turque chez Anatalian Kitchen. Vous savourerez de délicieux menus dans ce restaurant familial. Afin de retrouver toutes les saveurs de la région de l’Anatolie, tous les plats sont préparés sur place en utilisant des ingrédients frais.
Venez observer les chefs en action lorsqu’ils préparent le pain frais dans la cuisine ouverte. À Palo Alto tout le personnel est impatient de vous faire découvrir leur cuisine savoureuse. La plupart des clients sont internationaux, travaillent dans les alentours, sont loin de leur foyer et ils ont exprimé leur appréciation du menu. À votre tour n’hésitez pas à venir déguster les saveurs turques.
Porta Blu is open with a full menu for indoor and outdoor dining and take-out, offering southern coastal European cuisine while drawing inspiration from California produce. Porta Blu's bar features innovative seasonal cocktails and a well-curated local beer and wine program. Enjoy the ingredients focused menu from the outdoor dining patio or in the vibrant atmosphere of the backyard garden and activity lawn.
"Craving an unforgettable dining experience? Join us at Show de Carnes in Palo Alto for the finest Brazilian steakhouse experience! Savor perfectly grilled meats, enjoy refreshing drinks, and immerse yourself in the vibrant flavors of Brazil. Your table awaits!
**For parties of 15 or more, kindly call our Events ManagerRobert Miguel at (415) 307-5609 or email robertm@barbayanitaverna.com.** Hospitality in ancient Greece is a timeless tradition deeply woven into the fabric of its culture. In the Mediterranean, a region historically known as a melting pot of diverse cultures and cuisines, this spirit of hospitality was not only a virtue but a sacred duty. From the early times of city-states to the present day, the people of Greece have welcomed weary travelers as if they were guests from the gods themselves. This tradition is a testament to the enduring values of generosity, kindness, and warmth that have characterized Greek society for millennia. Whether it’s a simple offering of food and shelter or the sharing of stories and experiences, the essence of Greek hospitality remains as vibrant and essential today as it was in the days of Homer’s epic tales.
Roger is not a physical space, but a mindset.Sustainability is a core value for us, but what is it we are trying to sustain?Good, healthy relationships.We relate, connect, and interact with different kinds of things all the time. And it's these relationships that give our lives meaning.Received Order Given, Expect Results - or R.O.G.E.R., for short.
At the Post we are bringing together comfort food you can feel good about with innovative cocktails, a special spirits list, craft beer & wines, the post offers a neighborhood dining experience for sharing a drink or meal with friends, family, or coworkers. Opened by Victoria Breslin in early 2018, the restaurant will serve a menu that changes according to the season. Our chef focuses on ingredients from local, responsible, and sustainable farmers. The bar program will follow the same philosophy with seasonal and fresh new ideas and ingredients.HistoryEstablished in 2018.The restaurant's name draws from the history of the Main Street building it's housed in, known as the Copeland Building. The historic building, which is on the list of Los Altos Historic Landmarks, originally housed the city's post office.
Le Cetrella (prononcer "che-trella") tire son nom de la vallée de Cetrella, sur l'île de Capri, et des herbes aromatiques cetra. Le Cetrella Los Altos se distingue par sa cuisine alliant les saveurs du pourtour méditerranéen, sa simplicité rustique, son talent artistique ainsi que son goût pour le luxe. Vous dînerez dans les salles à manger principales Cetrella Valley et Silicon Valley, dans les salles privées Grotto et Gorve à taille variable, en terrasse ou bien au bar de l'établissement. Les œuvres d'art de l'artiste Matt Farrar, originaire de Santa Cruz, représentent le ruisseau, les contreforts et les séquoias des environs. Elles apportent du caractère aux salles à manger.
Le chef cuisinier exécutif Michael Ellis prépare des plats savoureux inspirés de la cuisine du pourtour méditerranéen et de la Californie tels que des salades et des soupes de saison, des fruits de mer crus, des dégustations de fromages, du pain et des pâtes faits maison, ainsi que des légumes, du poisson, de la volaille et du gibier grillés. Vous pourrez également déguster des plats principaux campagnards et des desserts avec notamment de la glace et des sorbets faits maison ainsi que le célèbre entremets 3 chocolats de Valrhona. Directeur associé : Mhamed Bahet.
Fairchilds Public House, serves as the central gathering place for guests . Based on locally-sourced ingredients, the diverse menu serves up favorite fare with a California twist. Open daily for breakfast, lunch, dinner and happy hour, Fairchilds Public House is the perfect spot for a meal or event. Indoor and outdoor spaces include a fresh-air veranda with fireplace nook, breakfast lounge, dinner seating, and a group dining room that holds up to 40 people. ***Due to high demand our outside patio seating cannot be guaranteed therefore there may be a wait when you arrive. If seating is available inside we can seat you right away if you have a reservation.