Situé en bordure de la superbe Intracoastal Waterway, le long de la Jupiter Riverwalk, le Tommy Bahama est l'endroit parfait pour se détendre et se faire plaisir. Profitez d'une hospitalité chaleureuse, de cocktails frais et élaborés au gré des saisons ainsi que du vaste éventail de salades, de fruits de mer, de steaks et bien plus encore! Visitez l'une des succursales de Tommy Bahama et vous comprendrez alors pourquoi elles sont appelées "les Îles". De l'expérience culinaire à la décoration d'intérieur, de l'ambiance chaleureuse aux cocktails élaborés, chaque petit détail sera à la hauteur de vos attentes.
For almost 3 decades, Jetty's Waterfront has provided a dining experience like no other in Jupiter. Here you'll find a gorgeous waterfront views of the Jupiter Inlet waterway, with the iconic Jupiter Lighthouse in the background. For over 25 years, we have provided the freshest seafood available in South Florida. Our Head Chef, Brian, is known for our famous Filet mignon steak tips, Alaskan king crab legs and Chilean sea bass.Jetty's has been serving our loyal customer base for many years-our regulars feel like family! Tourists immediately feel comfortable in our spacious dining area and breezy outdoor deck. Come visit Jetty's for a fresh take on seafood and steak with a relaxed Florida feel paired with incomparable views.
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Carmine's La Trattoria is the place to dine if you are looking for authentic Italian cuisine. Executive Chef Elmer Saravia places great pride in sourcing the ingredients for his dishes. Serving Palm Beach Gardens Since 1988 - We have an extensive menu featuring Italian favorites, Fresh Seafood, Prime Meats as well as Brick Oven Pizza and Flat Breads, a Full Bar and a Comprehensive Wine List including highly allocated reserve wines in a peaceful dining room and patio overlooking the marina. On most Thursday, Friday and Saturday nights we have live entertainment.You can stop by our Gourmet market before or after your meal to pick up some goodies to take home.
Le Seasons 52, grill et bar à vin, vous présente un menu adapté aux saisons et inspiré par les produits des fermiers locaux. Seasons 52 utilise des ingrédients frais et des techniques de cuisine rustiques, comme le four en briques et les grillades à feu ouvert sur du bois de chêne et de mesquite pour faire ressortir les saveurs naturelles des aliments. Le menu est jumelé avec une carte de plus de 100 vins internationaux en constante évolution, avec 52 vins disponibles au verre, ainsi qu'avec des cocktails artisanaux exceptionnels.
Ouvert pour le dîner et le souper, avec des heures prolongées les fins de semaine.
Si vous êtes à la recherche d'un endroit pour accueillir votre groupe, le Seasons 52 est l'endroit idéal pour votre événement privé ou semi-privé. L'endroit vous propose également une table du Chef pour les petits groupes ou pour des événements plus intimes. Pour plus d'informations, visitez leur site Web à l'adresse suivante : Seasons52.com
Spoto's Oyster Bar in Palm Beach Gardens is as authentic as you can get. With fresh-shucked cold water oysters that come from Long Island and Cape Cod along with a full menu of seafood delights, there is no reason to go anywhere else in search of a premier oyster bar. Patrons can dine inside or outside, weather permitting, for lunch or dinner.The main event at Spoto's Oyster Bar is, of course, the oysters on the half shell; menu doesn't disappoint. Enjoy Bluepoint from Long Island, Wellfleet from Cape Cod and a daily featured oyster the chef has selected. Littleneck and Cherrystone clams from Cape Cod are also on the menu. Both oysters and clams are offered raw as well as in many dishes.
Le Texas de Brazil vous propose une nouvelle expérience en matière de cuisine gastronomique. Authentique churrascaria ou restaurant-grill américano-brésilien, il allie les cuisines du sud du Brésil avec l'esprit généreux du Texas.
Le bar à salades sert plus d'une cinquantaine de plats différents, notamment des amuse-gueules, des légumes frais, des soupes et des salades. Préparez-vous à être envahi par une gamme de couteaux à découper avec de généreuses tranches de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes assaisonnées, tous accompagnés de plats traditionnels et de pain au fromage brésilien. Pour poursuive l'expérience culinaire, faites confiance a l'un des sommeliers de la maison pour vous aider a sélectionner un vin en accord parfait avec votre repas parmi la carte des vins médaillés, ou bien dégustez un Caïpirinha, le cocktail emblématique du Texas de Brazil, réalisé devant vous. Pour terminer votre repas gastronomique en beauté, vous pourrez découvrir l'un des nombreux desserts proposés avant de vous détendre avec un verre ou un expresso en profitant de l'ambiance unique du Texas de Brazil.
We are a tropical, casual seafood restaurant in Palm Beach Gardens, FL. We are open 7 days a week from 5-9pm daily. We are are offering curbside pick up, dine in and delivery through our partners (UberEats and DeliveryDudes). We are offering daily dine in specials, connect with us on social media and on our website to stay up to date. You can sign up for our email list and get our deals and specials delivered right into your inbox. Sign up on CoolaFishBar.com and be the first to know about the news at Cool'a Fish Bar!
Avocado Cantina, where the flavors of Mexico bound beyond the borders of your senses.Influenced by the flavorful and vibrant traditions of Mayan and Mexican cultures, award-winning chef Julien Gremaud puts his spin on Mexican eats creating a truly South Florida vibe. The modern dining experience, procured by recent culinary studies in Mexico, results in an artistic vision to create a laid-back and taco-and-tequila paradise. Look for a level of culinary ingenuity while including locally sourced, seasonal ingredients as well as vegan and vegetarian cuisine.