Le Legal C Bar, issu du Legal Sea Foods, est un lieu social urbain de style décontracté regorgeant de saveurs. Il propose des plats de la mer classique, notamment des palourdes, de la morue, des calamars ainsi que des cocktails personnalisés et diverses boissons en carafe pour une confortable expérience contemporaine.
Le menu, servi toute la journée, propose des spécialités du Legal Sea Foods et du LTK, ainsi que de nouvelles exclusivités. Quarante-deux cocktails spéciaux et 25 vins au verre satisferont votre soif de plaisir. Deux bars (dont un bar servant également des plats) complètent ce restaurant qui propose également des tables communes, des cabines d'angle et une mezzanine.
L'établissement a reçu de nombreuses récompenses, parmi elles : # 1 Best Seafood Restaurant (USA Today, 2013), Most Popular Boston Restaurant (Zagat, 2012/2013), Best Seafood Restaurant (Improper Bostonian, 2010), et a l'honneur de servir la légendaire New England Clam Chowder (chaudrée de palourdes) à chaque inauguration présidentielle depuis 1981. En plus de déguster des fruits de mer, vous pourrez faire des achats sur place. Ce restaurant, installé dans le nouveau centre Legacy Place, vous séduira.
Delicious American bistro menu with international influences. Cocktails and drinks to cheers all day and night. But the best part? The great time that you and your party are going to have in a place design to gather.
Upscale sports bar featuring over 27 TVs, outside dinning with a fire pit, large bar, high top tables, comfortable booths, and a private function room.
Uno draws its identity and inspiration from the artisan heritage of the original Pizzeria Uno in Chicago, IL. Each restaurant still makes their Deep Dish Pizza dough fresh every morning. Our Chicago Thin Crust Pizzas are jam-packed with bold flavors. And our new Detroit Style Pizza, with its square shape, crunchy and crispy cheese-baked edge and light and airy crust, is a new favorite among our guests. We offer pizzas that are perfect for all meat-lovers, vegans, and gluten-free guests alike!Today, we are as passionate about craft beer as we are our pizza. We work with quality brewers to bring you a selection of some of the best national, regional and local craft beers. Nothing goes better together than pizza and beer!Our menu also features UNO favorites like the Shrimp & Crab Dip and Rattlesnake Pasta as well as a variety of other apps and pastas, salads, burgers and sandwiches, and entrees.
MAHANIYOM is a tapas/family-style Thai cuisine that brings an exceptional dining experienceto our guests by serving meticulously home-cooked style, authentic Thai cuisine made fromscratch and handcrafted cocktails in an unpretentious feel-like-home atmosphere thatreminisces our home Thailand. Walk-ins welcome. Reservations are available 30 days in advance. We are very small, we highly recommend reservations during peak hours! Reservations and dine-in guests are designated up to 90 minutes. If you are running late, please call us at (617) 487-5986. We hold the table up to 15 minutes past the reservation time.
Enjoy La Pizza & La Pasta's signature dishes for takeout or delivery through UberEats, Caviar, DoorDash, and Grubhub. While pizza and pasta are just the tip of the Italian iceberg, there is a reason these two culinary staples are the most beloved exports from Italy. Enjoy Eataly Boston's seasonal selection just steps away from where their expert pasta chefs and dough-slinging pizzaioli (pizza makers) create dishes before your eyes.
Le Little Donkey vous accueille dans un restaurant créé par des chefs primés par la fondation James Beard. Il s'agit de Ken Oringer et de Jamie Bissonnette, provenant des célèbres restaurants Coppa à Boston, Toro à New York, à Bangkok et bientôt à Dubaï. Situé au cœur de la place centrale de Cambridge, le Little Donkey est le premier restaurant à Boston ouvert par les chefs Oringer et Bissonnette. Depuis plus de six ans, il vous accueille pour le diner et le souper. Il vous fera profiter d'une expérience culinaire caractérisée par de petites assiettes inspirées par les voyages que les chefs ont effectués dans le monde.
Thank you for reserving a table at Steel & Rye! PLEASE NOTE: FOR WEEKDAY LUNCH RESERVATIONS, STEEL & RYE OFFERS COUNTER SERVICE FROM OUR BAKERY BETWEEN 7:00 A.M. AND 4:00PM (Mondays until 2:30pm). All reservations after 4pm for Dinner will be provided full table service and are for inside tables only. Outside tables are currently first come, first served and orders may be placed via QR code.
Peu importe ce que vous célébrez, nous le célébrons avec vous. Notre expérience interactive à volonté permet à chaque invité de préparer un chef-d'œuvre créatif : en choisissant parmi notre gamme infinie d'ingrédients, de sauces et de garnitures, et en donnant vie à son plat sur notre grill à flamme nue ! Qu'il s'agisse d'une sortie en famille, d'une réunion de groupe ou d'une soirée amusante, ici au grill, nous avons quelque chose pour tous les goûts.NOURRISSEZ VOTRE PLAISIR ! Idéal pour : les grands groupes, les anniversaires, les soirées en famille, les sorties d'équipe et les dîners ayant des restrictions alimentaires ou des allergies alimentaires.