A walk through the doors into the fabulous Frankie Bones Restaurant & Lounge takes you back to the carefree style of the early 1960s and t's restaurants in the big cities across America. Frankie Bones serves coveted American-Italian cuisine seven days a week and is located next to WiseGuys on Main Street on Hilton Head Island and off Buckwalter Parkway in Bluffton. Lunch at Frankie Bones is about signature sandwiches, homemade soups, fresh seafood, crisp flatbreads, entrée salads, and premium pasta dishes. Always fresh and always fabulous! Served from 11 AM until 4 PM, Monday through Saturday, Frankie Bones is the perfect atmosphere for a business or family lunch.
Skull Creek Dockside Restaurant, dropped its anchor in the Fall of 2017 and forever changed the culinary landscape of the Lowcountry. In early 2017 the partners of the restaurant began to transform it into their vision for Hilton Head's newest waterfront dining destination. This restaurant, which resembles an old-style river house, is full of authentic architecture, reclaimed wood, and nautical accents that leave you feeling like you've stepped into a Melville novel.
The sweeping waterfront view is showcased by full pane glass windows throughout the restaurant which you can enjoy no matter where you dine. The covered patio dining area, and massive outdoor bar, the shark bar, allows patrons to enjoy the Lowcountry climate and serve to further highlight the amazing sunset views over skull creek. If you are concerned about long wait times, the good news is the restaurant accepts reservations and provides a family recreation area between dockside and boathouse. Kids and adults can enjoy a variety of games, the very popular shark bar and 'shrimp boat' playground. Kids can play while families are waiting for a table, or simply enjoying the amazing waterfront views.
Focusing predominately on fresh local seafood with a French, Lowcountry flare, Charlie’s is the place for good food, good wine and unforgettable memories all enjoyed in a quaint French country atmosphere.A Savannah native, Charlie Golson’s interest in the French language and culture took him to Paris. After a long stint in the fast paced hotel kitchens of Washington DC, he was ready to move back closer to home. It was at that time he was able to open up a one room French bistro. The restaurant has grown over the years, but the ‘Green Star’ remains steadfast in offering the finest ingredients the Low country has to offer with a menu that is hand written daily. Resort Casual.
Frankie Bones Restaurant and Lounge
« Steaks, côtelettes, fruits de mer, et martinis »
Franchissez la porte tournante et vous pénétrez dans un restaurant chic du style de l'époque « Rat Pack ». De grandes cabines, un éclairage doux et un service prompt vous ramènera tout droit dans l'ambiance des années 50 et des lounges des années 60 de Chicago, Las Vegas et New York.
L'énorme menu italien et américain plaira certainement à tous!
Il vous propose d'excellentes coupes de steaks, des plats de poulet et de veau, des fruits de mer frais, des pâtes, des pizzas à croûte mince et des desserts faits maison! On y sert le dîner et le souper, ainsi que le fabuleux brunch tous les dimanches!
Alexander’s, an upscale seafood restaurant and long-time Hilton Head Island favorite on the dining scene since 1977. It features seasonally-inspired cuisine, locally-caught seafood and many locally-sourced ingredients.Our menu pays tribute to many classic lowcountry and Alexander’s favorites such as Seafood Pasta, Shrimp and Grits, and Wiener Schnitzel. Reservations are highly encouraged. Alexander’s offers dinner nightly from 5:00 PM-9:00 PM with seasonal early dining from 5:00 PM-5:45 PM.
Unique à Hilton Head, le WiseGuys est connu pour ses petits plats, ses grands vins, ses Serious Cocktails et ses steaks. Le menu de petits plats à WiseGuys met la barre des soirées cocktail à un niveau inédit en proposant des saveurs urbaines et des présentations particulièrement étonnantes. Le WiseGuys propose des steaks découpés à la main et âgés d'au moins 28 jours pour un maximum de saveur et de tendresse, ajoutant une touche contemporaine au steakhouse classique. Parmi les plats signature, retrouvez aussi d'étonnantes créations de fruits de mer. La carte primée des vins offre plus de 150 bouteilles spécialement sélectionnées ainsi que plus de 50 vins servis au verre. Grâce à l'utilisation du premier système de conservation du vin de l'île, le WiseGuys présente et dispose de 18 vins qui ne sont généralement pas disponibles au verre. Quant aux Serious Cocktails, rien n'est laissé au hasard; ils sont artisanaux et contiennent des fruits de saison frais et des spiritueux haut de gamme. Il y en a pour tous les goûts et tous les régimes alimentaires, y compris végétarien, sans gluten et des options pour les enfants. Venez savourer leur nourriture et partager leur passion.
Le Black Marlin Bayside Grill propose "la meilleure sélection de fruits de mer sur l'île, des steaks coupés à la main et des boissons rafraîchissantes dans l'ambiance décontractée de Key West." Situé le long du quai à Palmetto Bay Marina, vous pouvez manger à l'intérieur ou à l'extérieur sur une terrasse conviviale avec vue sur l'eau, où les animaux de compagnie sont toujours bien reçus. Profitez des Sushi Nachos primés, du Frogmore Pho, du Grouper Daufuskie et d'une variété de poissons frais qui sont offerts sur le menu du jour. Visitez Hurricane Bar, "un hot spot de prédilection sur l'île pour manger et pour boire" mettant en vedette des cocktails Hurricanes, des margaritas et de la bonne bière froide. Le Black Marlin vous invite à déguster les fruits de mer les plus frais sur Hilton Head Island.
Welcome to LULU KITCHEN, where exquisite cuisine it’s paired with exceptional service and eclectic ambiance!Open Monday through Saturday for Lunch and Dinner, and Sunday for Brunch.Lulu Kitchen Dinner Service is intended as an adult dining experience. Respectfully, children under 12 years old are welcome only for patio dining after 4:00pm.Until we see you again, stay well and be sure to eat well!!-Chef Scott Hastings