Le restaurant Deno's Mountain Bistro a été fondé en 1976. Cet établissement vous propose les meilleurs Happy Hours de Grand County, tous les jours, de 15h00 à 18h00. Il s'agit du restaurant et pub sportif favoris des résidents. Il dispose d'une carte des vins primée et vous sert des steaks, des fruits de mer, des pâtes, des hamburgers et des sandwichs. Deno's Mountain Bistro a de quoi satisfaire tous les palais !
Open for Lunch, Happy Hour in the bar area, and Dinner! With slow-roasted local meats. Rich savory sauces. Handmade pasta. Fresh-from-the-farm vegetables. Volario’s serves bold, earthy fare inspired by the pasture-rich terrain and fragrant kitchens across the Italian Alps – right here in the Rocky Mountains.With a menu that changes with the harvest of the season and the catches from the streams, Volario’s surprises the palate with both local produce and faraway flair. As you savor the rustic and robust flavors from the mountainous regions of northern Italy, we invite you to sit back with a nice Chianti and reflect on your day in the majestic mountains here.Our dishes are hearty and adventurous, much like Volario himself. The legend in the Grand Valley is as old as the pines that shade the creek. Volario wasn’t from these parts. Like many of us, he visited and couldn’t imagine leaving.General Manager - Riah FinchChef De Cuisine - Chris Cabrera
Grounded in its setting, The Grill at A-Frame Club is a precursor to the classic steakhouse. Our menu brings a farm-to-fire approach with a heavy dose of French Alpine influence that honors time, place, and purpose. Built around a generous wood grill, the restaurant uses nature as a guide and creates space for guests to relax, connect and fill up.The seasonal menu from our Executive Chef Yoni Kolel highlights ingredients from local farmers and producers to bring you a true taste of Colorado.
Situé dans un bâtiment d'époque du magnifique centre-ville de Tabernash, au Colorado, à seulement dix minutes du Winter Park Ski Resort, le Tabernash Tavern propose un menu alléchant en constante évolution, selon les interprétations du chef Alberto Sapien, et qui met en vedette une cuisine internationale, dont de généreuses portions de bœuf vieilli de qualité USDA. Le Tabernash Tavern propose une carte des vins primée par le Wine Spectator et un choix de bières artisanales soigneusement sélectionnées pour accompagner les créations du chef. Après une journée de plaisir dans les montagnes, venez prendre une bon repas dans ce restaurant chaleureux et intimiste.