Les différents steakhouses et restaurants de fruits de mer Ocean Club de Mastro sont réputés pour leur service haut de gamme, leur cuisine encensée par la critique et les spectacles qu'ils proposent dans une atmosphère à la fois élégante et animée pour vous permettre de profiter d'une expérience culinaire unique en son genre.
Le restaurant Bellini Osteria élève la signification du repas italien à un niveau supérieur en combinant une expérience culinaire italienne classique et contemporaine, et en offrant du bon vin et une ambiance chaleureuse. Ce restaurant et lounge moderne embrasse les saveurs à l'ancienne d'une cuisine réconfortante italienne tout en satisfaisant les préférences d'une clientèle branchée.
Crawford’s Social is a unique, social gathering place in the heart of Westlake Village. Created by local residents, Crawford’s Social offers guests expertly crafted cocktails, boutique wines and locally brewed beers, along with an inventive, California-inspired shareable menu – housed in a stunning, lounge-like, indoor-outdoor environment. Crawford Social is dedicated to delivering a service experience that is the industry gold standard while creating a casual, social atmosphere perfect for friends and family to gather.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Selvin's Restaurant + Lounge is a new dining destination in Thousand Oaks, California. It is located in the Palm Garden Hotel and offers a lush interior oasis serving a signature California coastal cuisine menu and mixologist-crafted cocktails. The restaurant is open for lunch and dinner and offers a variety of dishes, including appetizers, salads, main courses, and desserts. Selvin's also has two full bars and offers a variety of wines, beers, and cocktails. Selvin's is a great place to enjoy a delicious meal and a relaxing atmosphere.
Mediterraneo propose un menu créatif saisonnier de style bistro qui utilise les produits frais, les herbes, les fruits de mer, la volaille et les viandes disponibles sur le marché. La liste de vins primée offre les meilleures influences et la sophistication de l'ancien, et les cépages du nouveau monde et les créations des fabricants de vin. Le service est sympathique et professionnel, et l'ambiance est confortable mais sophistiquée, classique et élégante, romantique et relaxante.
De saison et délicieux!
Avec le Paul Martin's American Grill, Brian Bennett et le restaurateur Paul Fleming ont réalisé un rêve de longue date et ont créé le restaurant « qu'ils ont toujours voulu avoir dans leur quartier ».
Au cœur de tous les bons repas se trouvent toujours des aliments frais, locaux et de saison. L'objectif du Paul Martin's est de vous servir les meilleurs produits disponibles : de la viande qui a été élevée de façon responsable, des produits locaux, les meilleurs poissons sauvages et d'élevage, des fromages artisanaux et des charcuteries provenant de petits fournisseurs locaux. Vous y retrouverez une carte des vins de Californie, servis au verre ou à la bouteille et provenant des vignobles de la Golden State, avec une petite touche de Pinot Gris d'Oregon ou de Riesling sec de Washington. Le bar élégant et rustique du Paul Martin's vous sert une sélection intéressante de bières artisanales et de cocktails fougueux avec des garnitures fraîches. Les bons moments et les bons plats sont un mode de vie au restaurant Paul Martin's American Grill.
A Finalist for Best Wine Tasting in Ventura County by the LA Times, West Tasting Room is a wine bar and light-fare restaurant showcasing boutique wineries throughout the West Coast regions of California, Oregon and Washington. Our wine list rotates weekly as we pour 20+ wines by the glass, offer a build-your-own wine flight experience and pair it all perfectly with charcuterie boards, artisanal pizzas and salads. Our wine selection varies from natural wines like Pét-Nats to Burgundian-Style Oregon Pinot Noirs to Napa Valley Cabernets and more. Try one of our guests' favorite pizzas like our Burrata, Prosciutto and Honey or our Leek & Ricotta. We offer wine & cheese pairing packages, host monthly Winemaker events, and even teach wine classes led by one of our six sommeliers on staff. All wines poured by the glass are also available to purchase from our bottle shop. Pizza and charcuterie are also available to-go. Please note that we are a 21+ over establishment.
Cork Dork is a haven for all people who love food, wine and local spirits. Curating the menu is Danny Amirian, born and raised in Westlake, he brings his fresh farm to fork approach back to the Conejo Valley. Danny's exclusive menu is always changing to focus on local farms and purveyors' best available product. Danny cooks from the heart and his passion will show on the plate.If you are a beginner and enjoy a glass, starting to learn, or Cork Dorks like us you will enjoy our ever-changing selection of wines. All wines are available in 2oz, 6oz, and bottles so you can try multiple items in one sitting. Our bar serves local spirits (all from CA) and artisanal cocktails! We've made our memorable cocktail list legendary by adding a dorky twist to our cocktail artistry. We've sought after local, high-quality spirits and fresh ingredients that will set our cocktails apart, the names alone will captivate you before sipping these exquisite creations developed by our own mixologist.