Indulge in the exquisite flavors of modern Asian/American Fusion cuisine at our chic restaurant nestled in the heart of Downtown Tempe. Situated just steps away from the vibrant Mill Avenue on University, AlterEgo promises an upscale dining affair that ignites your taste buds for breakfast, Lunch and dinner. Savor expertly crafted cocktails at our stylish bar, where innovative mixology meets artisanal ingredients, adding an extra layer of sophistication to your dining experience. From tantalizing Weekend Brunch offerings to enticing Happy Hour selections and captivating monthly events, AlterEgo is your go-to destination for both leisurely meals and lively gatherings. Our menu caters to every palate, seamlessly blending easy-going vibes with culinary excellence, ensuring a memorable dining experience. Whether you're seeking casual relaxation or something fancy, AlterEgo can be both.
Bang Bang Tempe is a second location to it’s sister venue in San Diego. Our goal at Bang Bang is to provide an unforgettable dining experience that engages all of your senses. Our Asian fusion cuisine features a delectable range of fresh sushi and warm, flavorful dishes that will satisfy your tastebuds. To complement the culinary journey, live DJs play during dinner hours to transform the ambiance and set the perfect backdrop for a truly ecstatic experience. During the weekends, we encourage our guests to stay with us after dinner and enjoy our nightclub as well.
Society is an energetic and fun restaurant and bar located in Tempe on the corner of University and Rural next-door to the Tempe Improv. Society offers inventive Italian and Mediterranean cuisine created by Chef Armando Aguirre. We offer our full dinner menu daily from 4pm to 1:30am with Happy Hour Sunday-Thursday 4pm to 6pm and Reverse Happy Hour Wednesday night from 10PM-12AM. Society is a stunning oasis in the desert with a large 28 seat illuminated rose quartzite bar top with an extensive wine list and creative house cocktails. We have plush booths, couches and a separate dining room area. When visiting Society we want you to escape with us and enjoy our hospitality!
Le restaurant The Keg Steakhouse & Bar sert les morceaux de steak les plus succulents et raffinés, maturés pour les rendre tendres et obtenir une grillade parfaite. L'entrecôte est une spécialité du Keg, découpée à la main, rôtie lentement et parfaitement assaisonnée avec un mélange d'épices maison. Le restaurant prépare également de délicieux fruits de mer, des entrées mémorables, des salades croquantes et des desserts divins. Le Keg Steakhouse & Bar est réputé pour son ambiance décontractée et son personnel à la fois amical et très expérimenté. Proposant des repas dans un cadre confortable et agréable, il possède aussi un bar élégant et convivial avec une excellente carte des vins, des Martini de marque et des cocktails à base de jus de fruits frais pressés.
Premier steakhouse de l'Arizona
Franchissez les portes d'entrée cuivrées et appréciez l'atmosphère authentique du Stockyards, un steakhouse américain classique. Autrefois situé à côté du plus grand parc d'engraissement du monde, le restaurant est un véritable musée vivant présentant l'histoire de l'industrie du bétail de l'Arizona, grâce à des photos historiques et à sa collection d'art occidental. Créé en 1947, le Stockyards sert les meilleurs steaks mûris découpés à la main et des côtelettes primées depuis 69 ans. Au menu, figurent également du gibier, des fruits de mer, de la volaille, du porc ainsi qu'une vaste variété d'entrées, de salades et de desserts. Rendez-vous au 1889 Saloon, où vous trouverez un bar en acajou massif sculpté à la main, des lustres en cristal, ainsi que des murs ornés de peintures murales originales des années 1950. Remontez dans le temps et détendez-vous dans ce site d'intérêt de l'Arizona. Une salle de banquet et des salles à manger privées sont disponibles. En outre, le Stockyards est un excellent choix pour les groupes.
:: ADDITIONAL RESERVATIONS AVAILABLE ON RESTAURANT WEBSITE :: Uchi, "home" in Japanese, is founded by James Beard Award-winning Chef Tyson Cole. A delicate balance of elevated food and impeccable service, Uchi offers non-traditional Japanese cuisine with signature tastings, sushi, and seasonal omakase. Reservations are encouraged and can be booked online up to 1 month in advance. Walk-in bar seating is available and is subject to wait times. Patio seating is weather permitting and may be rescheduled in the event of inclement weather. We look forward to serving you, Kanpai!
L'objectif du Thirsty Lion Pub & Grill est de faire évoluer l'univers des pubs gastronomiques en combinant les valeurs traditionnelles des pubs européens et américains. C'est un endroit où vous pourrez partager de bons moments autour de délicieux plats, bières et cocktails artisanaux.
Fort de l'expérience de 3 générations de restaurateurs, pour être précis, le King's Fish House est spécialisé dans les fruits de mer. Ces derniers présentent de nombreux attraits, tels que la fraîcheur, la saveur, la variété et la surprise. Pour vous proposer une expérience ultime des plats de fruits de mer, l'équipe a parcouru les routes et les chemins, fait de nombreuses escales, enfilé une serviette et s'est plongée dans l'aventure : les plats sans nom aux saveurs inoubliables, les plateaux d'huîtres et de palourdes fraîchement pêchées, les spécialités aux noms inscrits à la main sur un vieux tableau noir, ainsi que la saveur de tous les bouquets d'épices imaginables en train de mijoter. Le plaisir de préparer et de partager des fruits de mer était simple et authentique, faisant ressortir le meilleur de chacun. Souvent, l'équipe s'est sentie comme accueillie dans la maison d'un hôte. Le King’s Fish House est le résultat de ce voyage. Il a tenté de rassembler toutes ces idées dans un seul endroit spectaculaire, empli de camaraderie et d'esprit de fête, ainsi que de tout ce qu'il préfère. Bienvenue chez lui !
Barrio Queen is the best restaurant in Tempe for authentic Mexican food and craft cocktails. Our food pays homage to history and culture by serving fresh, authentic Mexican cuisine using traditional recipes from barrios throughout Mexico. Our extensive tequila and mezcal list set the stage for our array of fun, flavorful drinks. Each has a personality all its own! Inside our locations, the Día de los Muertos decor creates an energetic and social atmosphere that allows you to detach and enjoy your unique, memorable dining experience.