• Française / Américaine contemporaine • Irvington
Réservé 13 fois aujourd'hui
Nestled on the waterfront in Irvington, New York, Red Hat on the River is an American modern bistro serving satisfied diners since 2003. There's hardly a seat in the house that does not offer a spectacular view of the Hudson river. Banquettes and a pewter bar accent the space while the walls of this 100-year old renovated factory building are adorned with WPA-era art evoking a feeling of a turn of the century Parisian bistro. Evolving from a humble bistro on main street to a bustling restaurant on the river with a rooftop bar, Red Hat's commitment to providing the very best experience for their guests has always remained the same. Try the classic menu standards of steak frites, moules frites, country terrine, and the Red Hat burger. Seasonal salads, sandwiches, and seafood entrees round out the menu. The bar offerings of creative craft cocktails, local draft beer, and old world style wines complete the experience. Private events range from corporate dinners to weddings.
Le chef Michael Psilakis propose une cuisine d'inspiration grecque primée à Westchester avec l'ouverture de son restaurant MP Taverna, une interprétation moderne d'une taverne grecque traditionnelle. Composé de copieux plats grecs de Psilakis, le menu accessible de l'établissement est énoncé dans une jargon culinaire américain. C'est une autre façon de renforcer l'objectif du chef qui est de mettre la cuisine grecque sur la grande scène culinaire. « Les souvenirs que j'ai de la cuisine avec ma famille m'ont énormément inspirés pour la création de mes restaurants et j'espère que les personnes qui viendront se restaurer au sein du restaurant créeront leurs propres souvenirs à travers leurs expériences culinaires au MP Taverna », dit le chef Michael Psilakis. « Je veux que le MP Taverna soit une destination pour plus qu'un simple repas de fête, un endroit qui évoque la convivialité de votre table de salle à manger à la maison ».
PLEASE STOP AT OUR HOST STAND DIRECTLY IN FRONT OF THE RESTAURANT FOR A PARKING PASS. If you are looking to enjoy the beautiful Dobbs Ferry waterfront, host a special event, or you are taking the train up from or to Manhattan, Hudson Social is the perfect stop for great food and drinks. Located in the Historic Dobbs Ferry train station house, we offer a cozy and welcoming dining experience.Our cafe offers an assortment of the finest baked goods, coffee, and fresh juices. Our “all day” menu represents an American Bistro using all-natural and local ingredients.We feature a spacious indoor dining area, along with outdoor seating & bar. We have ample parking, consisting of our own spaces next to the restaurant, and permits for parking in the Dobbs Ferry commuter lot. We offer entertainment weekly, and we would be happy to cater your next party or event.
Tastes Like Vacation! That's our motto here at Bread & Brine! A casual, coastal New England vibe in the heart of the Lower Hudson Valley. Lobster Rolls, Clam Chowder, Fried Seafood, Raw Bar, Burgers, Craft Beer & more! Outdoor Dining available (weather permitting). Happy Hour: Monday - Friday 3pm - 6pm. Dollar Oysters! Every Saturday 3pm -6pm. - VOTED BEST LOBSTER ROLL IN WESTCHESTER 2022 & 2023
Banchetto Feast offers classic Italian dishes, decadent deserts and an extensive selection of fwines by the glass or bottle. Pasta, veal and seafood dishes are the highlights of the menu and are sure to please.
Quand la révolution de la bière artisanale a commencé il y a près de 20 ans, le Yard House ouvrait la voie. À sa vaste expérience dans le domaine du brassage de la bière et des bars, l'établissement a ajouté une cuisine qui prépare quotidiennement plus de 100 plats faits maison. Voilà pourquoi Yard House est devenu une brasserie moderne où les amateurs de nourriture et de bière se rencontrent.
Each Dave & Buster's has more state-of-the-art games than ever, more mouth-watering menu items and the most innovative drinks anywhere. From wings to steaks, we've got whatever suits your appetite and our premium bar assures we're stocked to satisfy! Plus, you can watch your game on one of our massive HDTVs with epic stadium sound.
Open Table Diner's Choice Winner 2024freebird kitchen and bar features comfort dishes created with fresh local ingredients and a southern style. We have the largest selection of hand crafted small batch whiskey in the area, rotate 28 craft beers on tap, and have over 30 bottled beer selections. Our signature house smoked and barrel aged cocktails are a can't miss! Come enjoy the charm and conviviality that is the hallmark of southern hospitality. Our purpose and desire is to ensure that above all else…you truly enjoy yourself!Our dining room reflects our message of warmth and hospitality as the natural tones and understated design flows gentle like a slow blues slide guitar on a summer night. Pull up a seat at our table, let go and have a deliciously fun time…
Le Savini a été primé "excellent" et a reçu 3 étoiles du Bergen Record. Le magazine lui a attribué le titre de "Meilleur restaurant de Bergen". Le Savini est un restaurant sophistiqué, reconnu et proposant des mets continentaux et du nord de l’Italie. Réputé comme l'un des restaurants les plus attrayants du comté de Bergen, le Savini sert des mets au sein d'une ancienne demeure coloniale. Les éléments d'origine ne confèrent au lieu qu'un caractère esthétique. Si vous êtes en quête d'une belle expérience culinaire, vos attentes seront comblées. Le Savini excelle dans les 3 principaux domaines essentiels au bon fonctionnement d'un restaurant : la nourriture, le service et l'ambiance. Les mets présentés sont continentaux et du nord de l'Italie. Vous bénéficierez de spécialités telles qu'une sélection de poissons frais livrés tous les jours, de pâtes maison, de veau, de poulet, de steaks et de côtelettes. Appréciez un café, une boisson digestive et profitez de la musique au lounge un peu plus tard dans la soirée. La cuisine et le menu, à la fois distincts et hors du commun, raviront les palais les plus exigeants.