Añejo restaurant in Northern Liberties Philadelphia is the latest offering from the wildly popular Mexican restaurant and tequila bar originally from Hell's Kitchen New York City.**Brunch Sat & Sun 1130a - 3p
**21+ after 5 PM DAILYWelcome to SET NOLIBS, home of the infamous Mimosa and Margarita Towers! We are an award winning sports bar located in the Northern Liberties District of Philadelphia. Catch (almost) any game on one of our 11 TVs.Our kitchen offers an Asian Fusion menu featuring tacos, sliders, and much more. The Charbroiled Oysters are a menu highlight and a customer favorite. Full bar specializing in margaritas, serving up frozen margs all year round!Stop by Saturday or Sunday 11am-3:45pm for our weekend brunch.
Figo is an elevated Italian restaurant and bar that pays homage to handmade cuisine, craft cocktails, and a curated wine list. Taking inspiration from our Italian namesake Figo (or cool in Italian) we encourage our guests to slow down while we unite the tradition of Italian dining with the social scene of the area. After indulging in our libations, guests are invited to explore our food menu rich with complex flavors that harness the sensation of a home cooked meal.
For all reservations greater than 5 please call, 267-687-1961, or email, info@urbanvillagebrewing.com, us to book you reservationKitchenHours:Sun - Thr 12-10pmFri & Sat 12-11pmBar Hours: Sun-Thu 12-11pmFri & Sat 12-12pmOutdoor:Fall/WinterIn the colder months the space is enclosed with canvas and vinyl walls to keep the eliminates out and heated with our radiant outdoor heaters. Although the space is heated please dress in warm layer during those colder daysSpring/Summer:In the spring and summer it's an open air space with the awning there to protect from rain. Walk-In Seating:Half our tables are set aside for walk-in seating and it's available on as first come; first serve bases.Large Reservations:For parties of 6 of more please call to book you reservation
At Philadelphia Distilling, our distilling team combines craftsmanship, science and skill to create a unique portfolio of premium spirits that rely on the agricultural integrity of authentically sourced grains and botanicals and the finest heritage equipment.Hand-hammered copper pot stills from the fifth-generation Forsyth family and wooden fermentation vessels from Hall-Woodford, an iconic Philadelphia-based family business, are key points of difference for us—both in their construction value as well as the integrity of the spirits they help us to produce. We continue our batch-by-batch process, creating spirits that celebrate big, bold flavor.
L'ajout de style de Stephen Starr au Rittenhouse Square rend hommage à la culture de café français. On y sert le déjeuner, le diner et le souper sept jours par semaine. C'est un endroit idéal pour une bouchée rapide ou un repas tranquille. Parc se souvient des brasseries chics de Paris, servant de la cuisine française classique dans un espace de charme. Les banquettes en cuir rouge surmontées d'un verre dépoli procurent un sentiment d'intimité. Des détails tels que des chaises usées en bois, des cadres de peintures et de photos vintage et des anciens luminaires en laiton transportent les invités à travers l'Atlantique. Les portes à la française battantes s'ouvrent sur une terrasse couverte par un auvent rouge foncé parfait pour les repas "en plein air." Les réservations ne sont pas acceptées pour les tables en plein air.
Proposant une cuisine moderne réconfortante, le Craftsman Row Saloon sert des plats classiques fraîchement préparés comme le French Dip, le homard, la poitrine de boeuf, le Mac and Cheese classique et le poulet rôti.
La révolution culinaire londonienne est arrivée à Philadelphie avec cet exceptionnel resto-bar. Les pièces confortables et les bars intimes créent une ambiance chargée d'histoire digne du Vieux Monde tandis que des plats britanniques à base de produits de saison composent le menu. Comme le veut la tradition, les fûts et les robinets à bière artisanaux sont toujours en rotation. Un service de goûter propose un menu de mets salés et sucrés tandis que des viandes rôties classiques de style familial sont servies le dimanche.
L'Amada PHL vous accueille dans un bar à tapas andalou et un restaurant où le chef Jose Garces s'inspire des riches traditions de la gastronomie espagnole, tout en intégrant des techniques de cuisson d'avant-garde dans un cadre magnifique de style rustique et raffiné.
Les spécialités de la maison sont les suivantes :
- poulpe espagnol, crevettes à l'ail, tortilla espagnole, paella au homard, cochon de lait entier rôti (à commander 72 heures à l'avance, sauf le dimanche) et sangrias de saison.
Pour les soirées privées, l'Almada accueille les groupes de toutes tailles. L'endroit, le service et les menus sont parfaits pour souper avec des amis en toute intimité, pour les occasions spéciales, les jours fériés, les réunions d'entreprise et les fêtes de personnel. Vos événements peuvent être réservés 7j/7 dans l'ensemble du restaurant ou dans nos salles privées. Pour les groupes de 12 personnes ou plus, veuillez contacter notre équipe en charge des événements privés au 267-284-7979 ou par e-mail à l'adresse suivante : events@garcesgroup.com.