We, Tokyo Ichiban Foods, started our business in the restaurant industry. We continue to pursue serving quality food that will delight our guests, and we cherish our relationship with them. Today, pivoting from our strong origin, we are also expanding our scope of business to aqua-farming, seafood processing and distribution.We oversee the process through professional culinary eyes, from when the fish is cultivated until it is served to our guests. This allows us to build a sustainable and traceable system that will lead to higher customer satisfaction.Japanese cuisine is blessed with opulent nature from both the mountains and the sea, which brings us rich seafood. Our wish is to bring quality seafood and Japanese food culture to the world, making the global food culture even richer and stronger.
• Réservation de tables avec bouteilles • Midtown West
Réservé 109 fois aujourd'hui
Experience New York City’s largest all-season indoor and outdoor rooftop bar featuring multiple bars, live DJs, bar bites, cocktails, rotating seasonal pop-ups, and epic views of the Empire State Building skyline. Located on the 18th floor, this rooftop bar offers unobstructed views of the Empire State Building and is situated in the heart of Midtown, just blocks from New York City’s most popular destinations, including Madison Square Garden, Penn Station, the Theater District, and Times Square.We are a 21+ venue, except during our brunch hours on Saturday and Sunday from 11:30 am to 3 pm, which is open to all ages. Physical ID is required; copies are not accepted. All reservations have a 15-minute grace period.Reservations are optional. Walk-ins and large groups are strongly encouraged.
Un incontournable de New York avec les plafonds à voûte carrelés de Guastivino. Deux salles à manger accueillent les clients avec ou sans réservation. Le bar à huîtres, le lounge, le bar et les sièges du comptoir sont disponibles selon le principe du premier arrivé, premier servi. Vous pourrez choisir parmi 450 places et le restaurant propose 25 à 30 variétés d'huîtres et de fruits de mer de première fraîcheur.
Nubeluz by José Andrés is a lightbox in the sky, bringing together the Spanish word for cloud (“nube”) and for light (“luz”). Located on the 50th floor of The Ritz-Carlton New York, NoMad, Nubeluz offers modern interpretations of classic cocktails and small bites coupled with remarkable 270-degree views of the New York City skyline.Please note that starting on October 7, Nubeluz will open at 3pm, Monday-Friday.
Réputé pour son style culinaire haut en couleur, pour son ambiance chaleureuse et pour son service familial, l'établissement accueille chaleureusement les autochtones et les touristes depuis presque 30 ans. Le restaurant se trouve à une courte distance de marche du musée américain d'histoire naturelle, du Beacon Theater, du Children's Museum of Manhattan, de Central Park et de Riverside Park.
• Américaine contemporaine • Quartier des théâtres
Réservé 24 fois aujourd'hui
Ever evolving and changing, like our namesake, Ms. Lauren Bacall; Bacall’s has evolved into a dynamic theater district multi themed brasserie that changes with the seasons offering experience based dining concepts with a flair for the dramatic and photo opportunities that lends itself well in the age of social media. Food and cocktail stylings are leading edge craft kitchen samples from land and sea with plenty of elevated casual offerings for all guests
Avec l'équipe derrière The Stanton Social il y a Beauty & Essex, un grand restaurant de 930 mètres carres, avec son bar et salon au cœur du Lower east side. L'atmosphère de l'espace est à la fois grandiose et intime, avec du caractère et effervescent. Différentes salles pour se prélasser et manger se dévoilent sur deux étages, comme une grande maison de ville du siècle dernier. Chaque chambre possède ses propres éléments uniques qui célèbrent la conception de bijoux intemporels et les magasins de bijoux haut de gamme. La cuisine est d'inspiration multi-ethnique, plutôt décontractée, et conçu pour partager avec vos amis et votre famille. Là où le menu du Stanton Social "est celui du Chef Chris Santos adoptez les soirées de cocktails classiques et la cuisine des rues du monde entier. Beauty & Essex s'est inspiré du style bistrot se concentrant sur la réinvention de la cuisine de la famille moderne, qui est à la fois fantaisiste et sophistiqué.
Les ingrédients de Palma arrivent frais chaque jour de son jardin biologique et des marchés locaux. Le menu met en évidence des pâtes faites maison, des fruits de mer frais et des produits saisonniers. Palma est situé dans la charmante rue Cornelia au cœur de Greenwich Village, avec un jardin caché rempli de fleurs fraîches en toutes saisons et un ancien wagon de 200 ans pour un souper privé dans un cadre élégant et chaleureux.
Casa Mono et son restaurant sœur, le Bar Jamon, se situent l'un à côté de l'autre au coin d'Irving Place et 17th Street, à quelques pas à l'est de l'Union Square. Etoilé Michelin depuis 2009 et étoilé de trois étoiles du New York Times en 2015, Casa Mono est un bar-et-restaurant à tapas inspiré de la cuisine de la Costa Brava en Espagne.