The Melting Pot, restaurant proposant des fondues, vous fera vivre une expérience culinaire unique, que vous ne trouverez nulle part ailleurs. Ici, sont présents tous les ingrédients nécessaires à une soirée parfaite, notamment une atmosphère détendue, des tables privées, un service attentionné, une carte de vins médaillés et de délicieux soupers avec des fondues composés de 4 plats. Quelle que soit l'occasion, un dîner romantique, un repas entre amis, une réunion de travail ou un repas de groupe, le Melting Pot sera l'endroit idéal. Le Melting Pot utilise des ingrédients frais de première qualité et propose divers styles de cuisine, des sauces originales et de délicieux desserts à base de fondue au chocolat. Pour sublimer cette expérience culinaire, le restaurant propose plus de 300 vins et dispose d'un sommelier sur place. Réservez dès aujourd'hui pour une soirée parfaite ! Les réservations via ce site concernent uniquement le repas complet. Veuillez contacter le Melting Pot directement si vous désirez seulement une fondue au fromage et/ou au chocolat.
La vue qu'offre l'Elevation Chop House and Skybar est aussi spectaculaire que sa nourriture. La façade avant entière de la structure à multi-étages est constituée de panneaux en verre qui donnent sur le parc national de Kennesaw Mountain, ainsi que sur la piste de décollage et d'atterrissage de McCollum Airfield, juste à côté. L'Elevation Chop House and Skybar est le seul restaurant de Géorgie qui sert des Martini et des Margarita à l'azote liquide. Le menu du chef est entièrement fait maison.
Capers on Main serves contemporary American fare with a Southern influence in an open kitchen restaurant. Start the meal off with a serving of hickory-smoked salmon in a dill mayo sauce, Southern style green tomatoes, or the best calamari in the city. Capers offers a diverse menu including mouth watering pastas, Hawaiian ribeye, apricot glazed New Zealand lamb, Mississippi catfish, Herb crusted grouper, Georgia mountain trout, and daily specials. The bar has a full service plush lounge with comfortable couches where you can enjoy our hand crafted cocktails and live music by Grammy award winning artist Paul Joseph.
Coming Soon! Mac’s Raw Bar celebrates the bounty of the seas with a lively raw bar where seafood is the star of the show. Just north of landlocked Atlanta, Mac’s pays careful attention to local ingredients and specializes in sustainability. Our Chefs are dedicated to highlighting the oysterman, the fisherman, the Georgia farmers + brew masters, and world-renowned winemakers.
Our one-of-a-kind restaurant is an award-winning community gathering place with local and national acclaim. We're a down-home restaurant and bar with the best Southern-inspired Louisiana Fusion dishes you've ever had. Whether it's our signature Louisiana Ooh La La or "never go out of style" Po'Boys you'll leave wanting more. Our attentive team helps bring Chef Henry's flare for Louisiana cooking to the heart of the south. Come taste the good times!
Seed Kitchen & Bar est un parfait restaurant de quartier américain moderne, conduit par son Chef Doug Turbush, et situé au Walk Merchant à East Cobb. Leur exhaustive boutique de vins vous offre des vins à récolte manuelle pour une valeur incroyable. Les mixologues remuent leurs cocktails, mélangeant un style vintage et moderne, offrant aussi des bières artisanales en fût, américaines et internationales, le tout dans un cadre dynamique, élégant et moderne conçu par Ai3.
Reservations are available any time for our Chef's counter, dining room tables and patio seating. Bar Top and High-Top Bar seating is first come, first served. For large Parties - please give us a call.Roberto's is a chef-driven seafood restaurant serving fresh oysters, soups, salads, and wood fired grilled fish. The bar serves a wide selection of spirits, beer, and wine. The atmosphere is bright and cheerful, representative of the Emerald Coast. The dining room features 25 counter seats that put you right in the action surrounding the kitchen.Hours of Operation: Happy Hour: Tuesday - Sunday 4:00 - 5:00...Tuesday, Wednesday, & Thursday: 4:00 - 9:00...Friday & Saturday: Lunch 11:30 - 3:00 / Raw Bar 3:00 - 4:00 / Dinner 4:00 - 10:00...Sunday: Lunch 11:30 - 3:00 / Raw Bar 3:00 - 4:00 / Dinner 4:00 - 9:00
Chef David Silverman would like to invite you to join Reel Seafood, his chef-driven, seafood-inspired concept that puts food and guest experience first. Reel Seafood continues to be the pride of downtown Woodstock. Relax at a fully-stocked bar that offers wines by the bottle and glass, as well as hand-crafted cocktails made with fresh fruit and high-quality spirits. Try innovative salads like the Popcorn Shrimp Salad or the Greek Steak Salad. Entrées include Shrimp Tagliatelle and the popular Fried Oyster Tacos. Enjoy sandwiches that will spark your curiosity, like the New England Lobster Roll or the Grilled Salmon BLT. Reel Seafood has a little something for any sensibility.Stop by for lunch or dinner, we look forward to seeing you!