Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Chicago / Illinois

Meilleurs restaurants proposant un happy hour à Crete

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

5 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Cooper's Hawk Winery & Restaurant - Schererville, IN
4.6
Exceptionnel(66)
Prix : raisonnable
• Américaine • Schererville, Indiana
Réservé 158 fois aujourd'hui
Experience the perfect fusion of award-winning wines, Napa-style tasting rooms, and modern casual dining at Cooper's Hawk Winery & Restaurants. Enjoy contemporary American cuisine influenced by international flavors from our scratch kitchen. Each dish is expertly paired with our selection of wines for the best food and wine match. Whether you explore the tasting room for a pre- or post-dinner adventure or join the world's largest wine club, we believe in the power of food and wine to create lasting connections. Dining reservations are highly recommended, but walk-in guests are always welcome on a first-come, first-serve basis. Gluten-free and vegetarian dishes are available.
Photo du restaurant Gino’s Prime and Surf - Dyer
4.8
Exceptionnel(1241)
Prix : cher
• Grillade • Dyer, Indiana
Réservé 24 fois aujourd'hui
Depuis 1950, le Gino's Steakhouse propose des steaks, des fruits de mer, des pâtes et des côtelettes de haute qualité, dans un cadre raffiné et décontracté. Élu "Meilleur établissement de la région", ce restaurant italien se trouve à deux emplacements dans les alentours de Chicago : Dyer et Merrillville dans l'Indiana. Il dispose également d'un coin salon, d'une salle de banquet, ainsi que d'une belle terrasse et assure des services de restauration et de livraison. Venez vous divertir chaque fin de semaine !
Photo du restaurant Red Star Kitchen + Bar
4.2
Génial(182)
Prix : raisonnable
• Américaine • Matteson
Réservé 12 fois aujourd'hui
Welcome to Red Star Kitchen + Bar, where culinary artistry meets vibrant ambiance in a celebration of flavor and style. Nestled in the heart of Matteson, our restaurant invites you on a journey of gastronomic delight, blending modern sophistication with the warmth of a welcoming neighborhood gem.Step into Red Star and be captivated by the contemporary design, where rich red hues and ambient lighting create an inviting atmosphere that effortlessly transitions from intimate dinners to lively gatherings. Our chic and comfortable setting sets the stage for a dining experience that goes beyond the ordinary.Whether you're seeking a romantic dinner for two, a lively night out with friends, or a venue for a special celebration, Red Star Kitchen + Bar invites you to indulge in an experience where passion for food and a commitment to excellence converge. Reserve your table today and embark on a culinary journey that transcends the ordinary, only at Red Star.
Photo du restaurant Bea’s Kitchen & Kocktails
4.3
Génial(108)
Prix : raisonnable
• Américaine • Richton Park
Réservé 10 fois aujourd'hui
Bea's K&K ''Where every flavor tells a story! Good food in a Friendly Place. True ingredients, true flavors, true passion, a taste you’ll always remember''...... Brunch, Soul Food, Fine Dining Restaurant and Amazing Kocktails
Photo du restaurant Fiori Italian
4.5
Génial(578)
Prix : très cher
• Italienne • Munster, Indiana
Réservé 12 fois aujourd'hui
Chef Gaetano Ascione brings international flair to Indiana. A native of Italy, and fluent in five languages, Chef Gaetano Ascione brings international flair to Munster, with experience, teaching, owning restaurants, consulting, and running hotels on four continents – Asia, Europe, Africa and North America. He served both Jimmy Carter and Ronald Reagan as Chef de Cuisine at the Georgetown Club in Washington, D.C., and served as Executive Chef for the Inaugural Banquet for President Nelson Mandela in South Africa.He is a member of the Confrérie de la Chaîne des Rôtisseurs 1248-1950, the American Culinary Federation, and the Gruppo Virtuale Cuochi Italiani. Ascione was a finalist in the “Chef of the Year” competition at the World Gourmet Summit in Singapore in 2001.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable