Honey Moon Spirit Lounge is a vintage-chic restaurant/speakeasy with a well curated menu of elevated comfort food and modern American share plates. The menu includes a craft cocktail list emphasizing fresh juices and classic ingredients, and an extensive and diverse wine list featuring varietals from around the world with a selection of beers and ciders, and a tap of local craft brews.
Plant-based Japanese Cuisine serving sushi, ramen and crafted cocktails. Cozy romantic atmosphere with indoor and outdoor seating available. Come try our best seller Volcano Roll and handmade Shiitake Gyozas.
Hopfields specializes in French-fusion locally focused cuisine, 40 tap craft beer wall, a thoughtfully curated wine list and full bar. Boasting a warm inviting atmosphere with cozy nooks to venture into. Often praised for it's elevated but approachable style. The scratch-made menu offers food ranging from upscale specials, a finger-food bar menu, traditional-fusion French comforts and our Pascal Burger that has won Best Burger in Austin 6 years in a row.Hopfields has tableside service reservable for dinner in our dining room and patio, as well as a walk-in bar service, so you can customize the experience you want and always find a seat. Our lunch is a bar-service style that features traditional French sandwiches, salads and snacks. Brunch has a special menu reservable for tableside service or casual bar-style service; all in a 'not your average too-busy-to-book restaurant' setting. A few brunch classics, but many twists that make the menu scrumptious for everyone.
Once home to a parking garage in the 1960s, P6 has been transformed into an intimate rooftop garden lounge space for open-air dining and drinks with sweeping views of Town Lake and the lush South Austin skyline.The menu of Contemporary American small plates and inventive seasonal cocktails pairs well with technicolor Texas sunsets.Open every evening and on weekends for brunch. See you on 6.Reservations are highly recommended. Self-parking is available in the hotel parking lot for $10 for 3 hours. Please see host for discount.Service pets ONLY allowed in outdoor space
Installé dans une ancienne imprimerie sur South Lamar, l'Eberly est un ensemble bien pensé d'espaces pour manger, boire et réfléchir. Austin a toujours été un lieu de rassemblement où les preneurs de risques, les créatifs et les penseurs libérés se retrouvent pour se nourrir de l'énergie et de la créativité de chacun. Cet esprit a été distillé en un seul endroit typiquement authentique. L'Eberly possède une belle salle à manger où vous dégusterez une cuisine américaine contemporaine qui présente des favoris intemporels avec une tournure moderne. L'établissement comprend aussi une salle d'étude accueillante, un toit-terrasse donnant sur le centre-ville et le joyau de sa couronne, le bar historique Cedar Tavern de Greenwich Village à New York. La cuisine et boulangerie artisanale de l'Eberly propose une carte de la plus haute qualité, avec des saveurs audacieuses et des préparations parfaitement exécutées qui mettent l'accent sur la fraîcheur, la saisonnalité et la disponibilité locale. Tous les plats sont concoctés de A à Z.
Jacoby’s Restaurant & Mercantile is a Transparent, Value Driven, Vertically Integrated, Ranch-to-Table dining experience located on East Austin on the Colorado River. We are family operated with simple, southern and rustic roots. We look forward to sharing our family with yours.
Nous sommes fiers de vous annoncer ...
Chef Tyson Cole, vainqueur de la James Beard Foundation Award 2011 pour le meilleur chef Southwest - Merci à la famille Uchi et Uchiko et aux amis pour votre soutien!
Uchiko, du japonais et voulant dire «enfant de Uchi", est le prochain projet de restaurant du célèbre chef executive et sushi master Tyson Cole. Situé dans le centre de Austin, ce second emplacement de Cole très convoité, Uchi présente la même excellence et ambiance énergique que l'original avec quelques ajouts notables. Uchiko mettra en vedette un nouveau menu avec le même style de cuisine fraîche et innovante que Uchi, une salle principale qui accepte les réservations tout au long de la soirée et un bar /café où il est possible de manger.
The sister restaurant to Austin fine dining institution Jeffrey’s, offering breakfast, lunch, brunch, happy hour, dinner & Monday night steak frites. The Clarksville cottage features a small marble bar for coffee or cocktails, intimate tables in the dining room, shady nooks on our patio and a grassy front lawn for lounging. Serving an eclectic daily menu featuring the best locally sourced products. Learn more about McGuire Moorman Hospitality and their family of restaurants at www.mcguiremoorman.com.
Le Clark's met à l'honneur des spécialités classiques de fruits de mer américains et accorde une grande importance à la fraîcheur, aux produits locaux, à la cuisine simple, aux détails et à la netteté de la présentation.
Le menu du Clark propose une cuisine côtière classique du golfe du Texas à la côte nord-est. L'essentiel du concept rend hommage aux huîtres, aux aliments crus, aux fruits de mer et au caviar. L'établissement achète les huîtres les plus fraîches de petits producteurs d'Amérique du Nord et sert des plateaux froids de fruits de mer et des plats du jour extra-frais.
ATX Cocina experiments with the boundaries of Mexican cuisine. We have taken traditional Mexican dishes and elevated them with modern approaches and techniques. Corn, the basis of the Mexican cuisine for thousands of years, is also the foundation of our kitchen. We nixtamalize and process our masa in house sourcing it from heirloom varieties of corn grown by small family farms in Mexico.