Le Texas de Brazil vous propose une nouvelle expérience en matière de haute gastronomie. L'authentique cuisine de « churrascaria » (steakhouse) brésilo-américaine combine les plats du sud du Brésil à l'esprit généreux du Texas. Gâtez-vous avec le bar à salades gourmet disposant de 50 à 60 choix d'entrées, de légumes frais, de soupes et de salades. Prenez place à la table et préparez-vous à déguster des viandes parfaitement tranchées par une brigade fourmillante aux couteaux bien aiguisés, qui vous préparera de généreuses portions de bœuf, d'agneau, de porc, de poulet et de saucisses brésiliennes, avec leurs accompagnements traditionnels et du pain au fromage cuit sur place. À mesure que votre expérience culinaire se prolonge, permettez au sommelier de sélectionner l'accord parfait pour accompagner votre dégustation. La carte des vins élaborée ou une caipirinha, un cocktail original du Brésil, sauront vous satisfaire. Arrondissez votre expérience culinaire avec l'un des nombreux desserts décadents, suivi d'un digestif ou un expresso fumant, en profitant de l'ambiance du Texas de Brazil.
From Pizzas to Seafood and Steaks, Ridge Grill will satisfy any appetite. Its casually elegant atmosphere allows you to enjoy a cozy, romantic evening or a fun night out with friends. Come experience the South Tulsa's newest addition to the neighborhood at Ridge Grill! If you are trying to book a party of 5 or more, please call the restaurant at 918-994-4888
Ridge Cantina's authentic cuisine will transport you from Tulsa to the heart of Mexico. This is NOT Tex-Mex! We use only the freshest organic ingredients, you can taste the difference. Our extensive offerings focus not only on complex flavors, but proper presentation, color and texture.We have been proudly awarded as an OpenTable Diner's Choice for 2022!Chef Damian Hernandez was featured in Oklahoma Magazine for Ridge Cantina:https://okmag.com/blog/channeling-augustina/
Now Open: We look forward to serving you soon.Ruth's Chris Steak House in Tulsa, OK serves the finest USDA Prime beef available, broiled at 1,800° and served on 500° plates, so your steak stays hot, juicy and delicious from first bite to last. Enjoy our New Orleans-inspired appetizers, USDA Prime steaks, fresh seafood, signature side dishes and homemade desserts. All this while you enjoy our warm, inviting atmosphere and Ruth’s Chris’ genuine hospitality. So whether you’re a regular or have just been wondering what all the buzz is about, Ruth's Chris is the perfect excuse to enjoy the perfect night out. Dinner is served nightly, reservations are suggested and private dining and offsite catering may be arranged.
Le Smoke, c'est une cuisine d'inspiration américaine. Les menus sont d'inspiration américaine, ce qui signifie que tout ce que vous dégusterez est créé sur place et que rien, à l'exception de la crème glacée, est glacé. L'ensemble des plats, des sauces, des présentations, ainsi que le ketchup épicé, sont des créations originales du chef Erik Reynolds. Le chef Erik a été élu « Meilleur Chef de Tulsa » et le Smoke a été voté « Meilleur Restaurant de Tulsa ».
Le Smoke, c'est aussi une cuisine à base de produits locaux.
Cela signifie une qualité naturelle locale. Il sert les produits locaux les plus frais et de la plus grande qualité, tout en soutenant les entreprises dans la région de Tulsa. Le chef utilise des produits frais locaux et ses steaks de bœuf Oklahoma nourri à l'herbe sont coupés sur place tous les jours. L'art, les concerts et la bière artisanale présentent le meilleur de Tulsa.
Le Smoke espère vous accueillir bientôt !
Momo's Chophouse introduces a fine-dining experience with a delectable menu featuring the highest-grade Prime and dry-aged steaks, with fresh sustainable seafood flown in daily. We present a fine selection of wines and hand-crafted cocktails alongside exceptional service and elegant ambience for guests to enjoy.
A locally owned, upscale yet relaxed dining experience for almost twenty-five years. McGill's features Prime rib, Prime steak, Prime seafood, Prime cocktails, and Prime wines with professional friendly service.Conveniently located in the KingsPointe Shopping Center at 61st and Yale.
Doc"s Wine & Food is located in the Brookside district of Tulsa, Ok. Doc's has a niche with New Orleans creole cuisine along with fresh daily oysters and seafood. Executive chef Tim Richards and sous chef Ronnie Mullins and their team work to create daily feature dishes and seasonal menu items as well as vegetarian or vegan food choices.Doc's Wine & Food also offers a bar centric atmosphere and provides both classic cocktails as well as our own interpretation on creations inspired by the team behind the bar. There is an emphasis on seasonal cocktails . The wine list features a wide variety of both Old and New World wines. Live music is available every Sunday from 5-8 or 6-9 pm. Doc's also offers two patios for dining.
Classic, locally-minded Asian cuisine in a comfortable, cozy setting
Led by a team of local restaurateurs and chefs passionate about dining and service, Roka marks the newest addition of a locally owned, locally minded Asian concept to the Tulsa food scene. Chad Stanger and James Shrader saw an opportunity: create a locally-owned and operated restaurant concept with a comfortable setting, where quality, classic Asian cuisine is crafted with the local community in mind.
McNellie’s Pubs, which have menus that combine classic and modern pub fare, plus an astounding selection of beers, are ideal spots for lunch, happy hour, dinner, or a late night snack with a perfectly poured pint.