Ulele (prononcé you-lay-lee) célèbre la fusion dynamique des ingrédients des eaux la Floride, terre de nombreux Américains autochtones à une époque, y compris le légendaire jeune princesse Ulele. Situé sur la rivière Hillsborough à Tampa Heights, à 365 mètres du Centre Straz pour les arts de la scène. Salle de front de mer intérieure et extérieure. Déjeuner et dîner tous les jours. Fermé pour le jour de l'action de grâce et Noël. Avec des plats finement aromatisés visuellement attrayant préparés sur notre barbecue. Ulele est situé dans le charmant bâtiment Tampa Heights Water Works ré-imaginées 1903, qui comprend également son Ulele Spring Brewery pour fournir un certain nombre de bières artisanales en fut. Juste à côté de Water Works Park.
Boulon Brasserie is an elegant dining experience featuring modern interpretations of French classics, a vibrant atmosphere and truly genuine hospitality.
The Pearl is a well-polished culinary jewel that showcases made-from-scratch food, classically inspired cocktails and an exclusive selection of Ales, Lagers & Stouts. All within one cozy tavern.
The best seasonal ingredients refined in the kitchen by 2 Michelin star Chef Ebbe and his team. Drawing inspiration from the captivating ambiance of Scandinavia, we have meticulously crafted an intimate restaurant nestled in the heart of Tampa, Florida.Under the skilled guidance of Chef Ebbe and his talented team, our kitchen becomes a haven where we artfully refine the most exquisite seasonal ingredients. With each dish crafted, we guarantee a culinary experience that transcends boundaries, tantalizing taste buds and transporting diners on a journey of flavors.
Lilac, the Michelin-Starred Mediterranean restaurant helmed by the esteemed Chef John Fraser, redefines the art of dining. It features signature elements of Chef Fraser's Mediterranean cuisine mastery, explored through fresh Floridian ingredients.Open for dinner Tuesday through Saturday, the dining room’s open concept, walnut flooring, and glowing pendant globes surround an eight-seat Christian Liaigre chef’s counter and a lively open kitchen, creating a convivial, yet elevated environment. Taking its cues from Fraser’s Greek heritage and his admiration of Turkish and French cuisines, Lilac’s menu is a balance of fresh, seasonal, and locally-sourced items with bold flavors and exquisite presentations.
L'On Swann, c'est une cuisine ouverte et un bar qui vous inciteront à explorer la nourriture et les boissons.
Un groupe local d'amis, Chris Arreola, Trudy Cooper, John Cooper, Michelle Ponte et le chef Chris Ponte ont créé cette cuisine et ce bar dans le quartier historique d'Hyde Park Village. L'On Swann est un bistro américain contemporain proposant un menu de saison à base de produits soigneusement choisis et de caractère local.
Le comptoir en zinc vous encouragera à la curiosité et à la découverte, avec ses spiritueux, ses cocktails, ses bières artisanales et sa carte des vins pour tous les goûts.
La cuisine ouverte de l'On Swann prépare un menu élaboré pour partager des plats ou déguster son propre repas.
Battery, located within vibrant Sparkman Wharf, is a bourbon-forward concept that features 110+ whisk(e)y pours alongside an artfully-curated menu that showcases Prime steaks (cut in-house daily and cooked in our 1600 degree broiler), house-made pasta, and drool-worthy shareables and side dishes. Our craft cocktail list is designed to induce smiles, and it delivers! House-made cheesecakes are the perfect end to a sweet dining experience. Indoor and Covered Patio seating is available. We also have a small private room (The Den) that features our stunning Whiskey Vault.We look forward to hosting you soon.
Le Charley's Steak House, établi en Floride depuis 1974, est la propriété de la famille Woodsby. Le Charley's ne sert que du boeuf Angus reconnu de qualité USDA et provenant d'un animal ayant maximum 3 ans. La viande est vieillie de 4 à 6 semaines pour obtenir le plus de tendresse et de saveur possibles. Les steaks sont coupés le jour même à la main afin de toujours offrir la meilleure qualité. Ils sont ensuite grillés dans une âtre faite sur mesure à la flamme provenant de bois de chêne et d'agrumes de la Floride, à une chaleur de près de 650ºC. C'est ce qui donne le goût si délicieux qui a fait du Charley’s le steakhouse numéro 1 en Amérique chaque année depuis 2007 ! La philosophie du Charley’s est de ne fournir que le meilleur, de la cuisine à la cave à vins. La carte des vins propose près de 1000 choix de vins différents, dont des centaines provenant de certains des vignobles les plus exceptionnels du monde entier. Ce steakhouse a reçu de nombreux prix, notamment le « Best of Awards of Excellence » du magazine Wine Spectator, de même que le prix du « Best Steak House & Best Old Favorite » par le DiRōNA et le Orlando Magazine. Le Charley's a des admirateurs provenant de monde entier depuis près de 40 ans. À votre tour de découvrir ce restaurant et d'en devenir un mordu !
Named "One of Florida's Top Restaurants" since 1967.The Columbia Café is located on the Tampa Riverwalk in the new Water Street neighborhood. We offer indoor and outdoor dining.Our Café indoor dining room is a piece of history in itself with an exact scaled replica of our original 1905 bar from our flagship restaurant in Ybor City. You will find our familiar historic photos of family and the restaurant throughout the years inside. The indoor dining room is surrounded by panoramic windows to offer you the amazing views.Or, relax outdoors on our waterfront, canopy-covered patio and bar with a pitcher of Spanish sangria or mojitos made tableside, overlooking the Tampa Riverwalk with amazing views of the Garrison Channel.Serving lunch & dinner daily.Located right across the Amalie Arena and within a 5-minute walk from the Tampa Convention Center, Marriott Waterside, JW Marriott Waterside and Embassy Suites.