**Cash Discount Notice**Save 3.5% on your bill by paying withcash.A 3.5% Convenience fee will beadded to all sales. As an incentivefor our customers we now offer animmediate discount to customerswho pay with CASH based on ourposted discount schedule.Blu Kouzina is bringing its signature, wholesome Greek cooking to the Sunshine State after gracing for the past five years Singapore’s culinary scene. The acclaimed restaurant, born out of the founders’ passion for the food of their native Greece and their love of sharing a hearty, family meal with friends, has set up a second home in Sarasota.Fresh and quality ingredients, mostly grown organically, and sourced from well established, local producers are used in dishes that are both traditional and creatively contemporary. What remains uniquely Greek and genuine are the flavors and the scents of extra virgin olive oil, fresh fish or succulent lamb that will take you on a journey from a beach-side taverna to a rural mezze shop.
Connors Steak & Seafood specializes in fresh seafood and premium aged steaks, as well as gourmet salads, pastas and more! Enjoy a memorable evening with friends and family in our well-appointed dining rooms, or stop by for the lunch you and your associates deserve. Our friendly service and flavorful fare will keep you coming back for more.
FRESH SEAFOOD | SMOOTH SPIRITS | EXCEPTIONAL HOSPITALITYTripletail Seafood & Spirits offers a unique dining experience with a casual atmosphere and an elevated menu. An upscale nautical theme adorned with local artwork, creating an inviting atmosphere for guests to enjoy. Known for our fresh and sustainable seafood, Tripletail offers a menu that highlights the flavors of the Gulf of Mexico. To complement the exquisite seafood offerings, Tripletail is highly acclaimed for our inventive cocktails. The Smoked Old Fashion is a must try!Daily happy hour from 3 to 6 pm, offering discounted wine, house drinks, appetizers, and beer. The restaurant also accommodates all dietary needs, ensuring that every guest can enjoy a delicious meal tailored to their preferences.Overall, Tripletail Seafood & Spirits is a must-visit destination for those seeking a memorable dining experience that combines fresh seafood, innovative cocktails, and attentive service in a chic and welcoming atmosphere.
Exploité et géré au sein de la même famille depuis plus de 110 ans, le Columbia Restaurant est plébiscité pour son charme d'antan et sa cuisine espagnole/cubaine reconnue.
Les tenues décontractées sont acceptées, mais nous n'autorisons pas les chemises sans manches sur les hommes.
Venez déguster nos recettes familiales centenaires comme la paella à la Valenciana, le filet Mignon Columbia et des spécialités de fruits de mer frais. Goûtez à la salade d'origine du Columbia 1905 Salad®, préparée avec un délicieux assaisonnement frais, une recette centenaire à base d'ail, d'origan, de vinaigre de vin et d'huile d'olive extra vierge espagnole.
Ne manquez pas de déguster un bon vin espagnol comme le Montecillo ou le Campillo. Détendez-vous à l'extérieur sur notre terrasse ou à l'intérieur dans les salles à manger de style méditerranéen, dotées de carrelage peint à la main et de trésors de famille.
L'établissement est partenaire du Columbia d'Ybor City à Tampa, fondé en 1905. Un menu enfant est disponible. L'établissement est ouvert 365 jours par an, y compris les jours fériés.
Fondé le 27 avril 1987, le célèbre restaurant Michael's On East propulse la fine cuisine à un autre niveau, proposant une gastronomie primée et un service impeccable, dans une ambiance exceptionnelle rappelant un restaurant club des années 1940. Le Michael's on East a été l'un des dix restaurants à travers tous les États-Unis à être intronisé au Nation's Restaurant News Fine Dining Hall of Fame en 2009, considéré comme les Oscar de l'industrie de la restauration, et a récemment reçu pour la 25e année consécutive le prix Quatre Diamants par l'AAA.
En entrant dans la salle à manger, vous êtes immédiatement ébloui par l'ambiance feutrée et la décoration inspirée de ce restaurant. Son aura intime, sa cuisine contemporaine, sa cave à vin de classe mondiale et son service incomparable créent une expérience gastronomique incomparable qui vous donnera toutes les raisons d'y revenir, encore et encore.
BAKER & WIFE is a comfortable, casual cafe committed to fresh, high-quality food and driven by our passion for handcrafted cuisine and cocktails. Inspiration is sourced globally, ingredients are sourced locally.This unique perspective on comfort food is the epitome of BAKER & WIFE:simple, delicious, and it just feels good.
Opened in 2011, Indigenous has earned a reputation for being an inspirational and educational restaurant. For years, Indigenous has been known as one of America’s top restaurants, renowned for its passion for food, the community, and the planet. Indigenous’ menu of seasonal American cuisine changes progressively throughout the year based on peak ingredient availability. With a focus on sustainable seafood, we work closely with local fisherman, artisans, and farmers to maintain the highest quality. At Indigenous, we are always working our best to create a better food system. Owner Chef Steve Phelps has been a James Beard Foundation Semi Finalist for Best Chef South in 2014 & 2015, an Ambassador for Monterey Bay Aquarium Seafood Watch Blue Ribbon Task Force, and a founding member and Chef for the EDF Coalition for Sustainable Aquaculture.
L'Ophelia's on the Bay est l'un des meilleurs restaurants sur le front de mer de Sarasota. Grâce aux vastes fenêtres qui bordent la salle à manger, profitez du magnifique panorama de Little Sarasota Bay. Vous pouvez également manger en plein air sur la terrasse, tandis que les dauphins et les lamantins nagent tout près. Le restaurant a été lauréat de nombreux prix, au niveau tant local que national. Ces récompenses incluent une mention «excellente» du Zagat et la première place aux États-Unis attribuée par le Power and Motoryacht Magazine, comme restaurant de marina. L'Ophelia's on the Bay a également été élu par ses fidèles clients comme le restaurant le plus romantique, le meilleur restaurant du port et le meilleur restaurant avec vue. Le menu change tous les soirs, incorporant des ingrédients frais et de saison, du poisson frais livré par avion de partout dans le monde, et des viandes de spécialité. Vous trouverez certainement quelque chose pour tous les goûts! Le restaurant propose une liste exhaustive de vins et de martinis, ainsi qu'un bar complet. Entreprise familiale depuis plus de 22 ans, l'Ophelia's a un personnel expérimenté qui se targue d'un service exemplaire.
Welcome to Rosemary & Thyme! Downtown Sarasota American Bistro serving traditional and contemporary dishes with an emphasis on healthy options. Savor made-from-scratch selections for breakfast, lunch and dinner prepared with fresh ingredients from regional farms.
Le Selva propose des plats innovants, finement préparés et présentés comme des œuvres d'art. Le monde entier s'extasie devant le Selva, y compris le New York Times, qui l'a décrit comme étant « probablement le meilleur restaurant de Sarasota », et que « tout le menu vaut la peine d'être goûté ».