Located in Milwaukee's Brewer's Hill neighborhood, Avli offers contemporary and classic Greek small plates, mains, and desserts as well as approachable Greek wines and inventive cocktails.Enjoy our inviting bi-level dining room and expansive outdoor patio that’s dog-friendly for dinner and weekend brunch! We look forward to having you in to experience our core philosophies of Philoxenia (hospitality), Meraki (passion) and Kefi (joy).For parties of 8 or fewer, book online with OpenTable.For parties of 9-12, please call the restaurant directly at (414) 395-1300.For parties greater than 12, book with Avli Events by contacting our team here: https://www.avli.us/tripleseat-form-avli or by calling our Events Team at (312) 526-3606.
Le Mason Street Grill vous accueille avec ses steaks de renommée mondiale, son ambiance chaleureuse et son personnel amical qui se fera plaisir de vous faire passer un excellent moment.
Que vous dîniez avec des collègues ou entre amis, les menus pour le dîner et le souper du Mason Street Grill sauront satisfaire toutes les exigences. Du lundi au samedi, rendez-vous pour le happy hour dans le salon pour écouter les meilleurs concerts de jazz de Milwaukee. Les salles à manger privées sont idéales pour accueillir vos réunions d'affaires et événements festifs en profitant d'un menu personnalisé proposé par notre équipe culinaire.
Entrez, installez-vous confortablement et laissez le personnel faire le reste.
Des pâtes faites à la main, des pains et fromages, ainsi qu'une carte des vins abordables feront de votre expérience une des plus mémorables.
Il est préférable de contacter le restaurant si l'heure qui vous convient pour une réservation n'est pas disponible.
Le Bavette consiste en une réinterprétation moderne d'une tradition bien ancrée, celle de la boucherie de quartier. Il vise à honorer ces traditions de qualité et d'excellence en se procurant des animaux élevés de façon responsable sur de petites exploitations agricoles locales, ainsi qu'en découpant la viande selon les besoins des clients. En obtenant des carcasses entières, le Bavette favorise le développement durable et produit moins de déchets. En outre, le restaurant assure une traçabilité totale de la viande, de la table jusqu'à la ferme et, dans plusieurs cas, jusqu'à l'animal lui-même. Au Bavette, le consommateur appréciera la transparence complète. L'établissement veut créer le même sentiment de communauté et de vie de quartier que les anciennes boucheries créaient par le passé. Le Bavette, un endroit pour profiter d'un café le matin, d'un sandwich dans l'après-midi ou d'un verre de vin accompagné de fromage et de charcuterie dans la soirée.
• Régionale Américaine (contemporaine du Sud) • Milwaukee
Réservé 77 fois aujourd'hui
Tupelo Honey is a revival of Southern food and traditions rooted in the Carolina Mountains we call home. We craft brunches, lunches and suppers that bring family and friends around the table and allow for conversations and cocktails to linger longer than usual. Please arrive on time with all members in your party present. We will cancel reservations 15 minutes after the scheduled time. The combining of separate reservations will not be honored. We look forward to seeing you soon!
Welcome to Harry's Bar and Grill! Chic and contemporary with a modern American menu, Harry's Bar and Grill is located on Milwaukee’s East side, close to Lake Michigan. WELCOME to Harry's Bar and Grill!Chic and contemporary with a modern American menu, Harry's Bar and Grill is located on Milwaukee’s East side, close to Lake Michigan.Harry's Bar and Grill is always keeping things fresh. Stop in soon to see our new look. Harry's Bar & Grill successfully combines neighborhood charm with big city sophistication. Friendly service and a menu diverse enough to satisfy any lunch or dinner craving. Appetizers, specialty burgers, salads, entrees and nightly specialty served up 7 days a week!
Stella Van Buren is a fresh take on the Italian-American steakhouse with the flavors of a classic Italian kitchen, modern style, unique design and food that appeals to today’s diner. Slow-cooked meats and flavorful house-made pastas are the traditional comfort-food classics that Italians have been roasting, baking, curing, and making in their own kitchens for generations. Bar service begins at 4pm. Saturday, dinner service at 5pm. Breakfast available Saturday and Sunday from 7am-10am and 6:30am-9:00am Monday thru Friday.