Situé au centre-ville revitalisé d'Easton, le 3rd & Ferry Fish Market est un restaurant à service complet et doté d'un bar avec 16 robinets à distribution de bières artisanales, un bar à huîtres et un imposant menu axé sur les fruits de mer. Le personnel de cuisine talentueux, dirigé par le propriétaire Mike Pichetto et le chef exécutif Javan Small, est une composante majeure de l'expérience culinaire, avec la cuisine ouverte située à l'avant du restaurant.
Aman's is a TripAdvisor World Top 10% Restaurant!Experience our made from scratch Punjabi Cuisine comparable to world renowned restaurants located in Delhi, London & New York. Our kitchen brings you a flavorful pallet of freshly prepared Artisan Punjabi dishes from the land of 5 rivers, in Northwest India. Set in a modern refined atmosphere, we offer non-veg, veg, vegan, gluten free dishes. Aman’s is a highly awarded, local Family owned and operated restaurant: LV Style Best Indian/Vegetarian 2018/19/20/21/22, Best of the Fest, PA Food & Wine Festival, Diners Choice OpenTable. Highly rated across social media platforms, we invite you to come experience Aman's.Policies: BYOB Beer & Wine | Dress Code: Smart Casual | Parties of 8 or more call the restaurant | Tables are held for 10 minutes before being released | No show or last minute cancellations fee of $25 per person applies, see policies | Party changes MUST be communicated with the restaurant prior to arrival.
Le Mesa Modern Mexican est un bar-restaurant mexicain moderne situé dans le centre-ville d'Easton. Il propose une variété de plats mexicains traditionnels et de petites assiettes avec une touche moderne. Le restaurant sert des spécialités de margaritas glacées et classiques, avec des saveurs de saison, ainsi qu'une généreuse sélection de tequilas. La « Salle Tequila » privée est disponible pour les événements ou les fêtes.
Hampton Winds Restaurant is the training ground for Northampton's highly-regarded Culinary Arts program. Students in the second half of their studies run the facility under the guidance of skilled executive chefs. The outcome is creative fine dining, including a la carte lunch service and a prix fixe dinner menu.Menu offerings change periodically to reflect the seasons. You are welcome to bring your own wine or beer, however, we do not allow hard liquors or pre made drinks using hard liquors. Please be aware, as of May 1st 2024, we will only be able to accept 1 credit card per party. We are sorry for any inconvenience this may cause.