Chef Eugenia Hobson and her team prepare authentic Greek dishes served attentively in a breezy Aegean-inspired atmosphere. Our signature dishes include the grilled octopus, the kolokithokeftedes (stuffed zucchini fritters), the lavraki whole fish (branzino) filleted table side, and the arni giouvetsi (lamb shank with orzo). Our selection of nine desserts are all made fresh daily in-house and feature Greek classics such as the baklava and the galaktoboureko. Our wine list is meticulously curated on a seasonal basis by son Philip Hobson selecting from Greece's top vineyards who produce indigenous varietals such as Assyrtiko & Xinomavro, and western grapes such as Cabernet Sauvignon & Sauvignon Blanc. Our beer selection focuses on bottled Greek brews while our bar is fully stocked to serve both classic cocktails and signature drinks inspired by the best bars in Athens. Outdoor tables are available in the summer months. We are located steps away from Bloomies and Barnes & Noble.
A century of combined culinary experience unites the family of chefs behind Mosaic District's brightest new restaurant. Chef/Owner Brendan L'Etoile showcases his mastery of classic French cuisine in the vibrant open kitchen at the heart of the beautiful two-tiered dining room and bar, putting family twists on classic bistro fare and bringing a taste of metropolitan France to Northern Virginia. Traditional French onion soup and delicious duck confit are showcased alongside L'Etoile's favorite less-globalized dishes, like potato-crusted salmon filet and braised beef short rib, with a delectable variety of desserts and French wine cellar.Our rooftop bar is OPEN for the season! Reserve your area today for groups of 8 or more, call 703-663-8931. First come, first serve, open seating for smaller groups, there is plenty of room!
Nul besoin d'être un fervent yogi pour prendre un repas au True Food Kitchen. Il vous suffira de souhaiter donner à votre corps des nutriments et à votre palais des saveurs inoubliables. S'inspirant des principes du régime anti-inflammatoire du Dr Andrew Weil, le True Food Kitchen propose un grand choix de plats végétaliens, végétariens, naturellement bio et sans gluten, ainsi que des menus adaptés aux régimes paléo ou méditerranéen. Le True Food Kitchen sert une nourriture absolument délicieuse, dans le souci de préserver votre bien-être. L'objectif est de concilier plaisir et santé afin que vous viviez mieux, plus longtemps, tout en régalant vos papilles.
Ce restaurant familial se trouve au coeur de Merrifield. Soyons honnêtes, de nos jours choisir un restaurant à Merrifield, c'est comme essayer de choisir un gagnant au Pimlico avant la première chaleur. Il propose une telle sélection de plat qu'il est difficile de lui trouver un défaut. Le Ted's Bulletin est désormais là et propose un véritable lien entre les classiques américains et une touche d'élégance. Vous dégusterez des plats qui feront remonter des souvenirs familiers comme une tarte de myrtilles de grand-mère, même meilleure, idéal pour les enfants et les adultes. Et loin d'être primitif, il n'y a rien qui embellit plus ce restaurant que les traits et les lumières du vieux Philly Convention Hall, où Joe Frazier a en premier combattu pour un titre en 1965.
The B Side, our neighborhood joint situated next door to Red Apron at Mosaic, is an amalgamation of all the things we love the most: crazy good food prepared simply; way too many wines; stiff drinks made by pros who know how to make them; a mind-boggling beer list; killer tunes on the turntable and a scene that has no patience for pretense. This is B Side.
Le Seasons 52 est un restaurant-grill et bar à vin proposant un menu de saison composé de produits frais du marché fermier local. Le restaurant utilise des ingrédients de toute première fraîcheur et des techniques de cuisson anciennes, comme le rôtissage dans un four en briques ou sur un feu au bois de chêne et de mesquite, afin de faire ressortir les saveurs naturelles des aliments. Le menu est associé à une sélection internationale en constante évolution de plus de 100 vins, dont 52 sont disponibles au verre. Vous pourrez également déguster d'exceptionnels cocktails signatures artisanaux.
Le restaurant vous accueille chaque jour pour le dîner et le souper. Il ferme plus tardivement en fin de semaine. Le brunch est servi tous les dimanches de 10h00 à 13h00.
Le Seasons 52 est en outre l'endroit idéal pour accueillir des événements de groupe privés ou semi-privés. Des repas « à la table du chef » peuvent également être servis pour un plus petit nombre de personnes ou pour des rendez-vous plus intimistes. Pour plus d'informations, rendez-vous sur le site Internet : www.Seasons52.com.
Passez la porte du 2941 restaurant !
Une vue magnifique | Une cuisine exceptionnelle | Un service élégant
2941 est l'un des plus célèbres restaurants de l'aire métropolitaine. Il se trouve niché au cœur de Falls Church (Virginia) et entouré de paysages luxuriants, de bassins de carpes koï, de cascades, d'œuvres d'art de classe mondiale et une vue imprenable sur le lac. Le chef Bertrand Chemel propose une cuisine américaine contemporaine aux saveurs audacieuses et à l'accent franco-méditerranéen. Nommé par le Washingtonian Magazine en 2014 parmi les 100 meilleurs restaurants, par le Northern Virginia Magazine en 2013 comme l'un des 50 meilleurs restaurants et par le Eater DC comme l'un des 38 restaurants incontournables de Washington, pour ne citer que quelques prix, le 2941 continue de charmer les gourmands avec son ambiance à la fois sophistiquée et détendue ainsi que sa cuisine inventive.
Ometeo is bringing an elevated version of classic, comforting, & nostalgic Tex Mex cuisine to Capital One Center in Tysons, VA. Brought to you by Long Shot Hospitality, the group behind DC's hit restaurants The Salt Line and Dauphine's. Inspired by the ingredients, techniques, and heritage from West Texas down to the Gulf Coast, Ometeo's foundation is firmly rooted in Tex Mex tradition all served up in a fun and dynamic environment. The restaurant consists of multiple carefully curated dining spaces and three different bars- Main Bar, Outdoor Bar, and Cadillac Lounge Bar. Reservations are available for four distinct areas : Main Dining, Outdoor Dining, Main Bar Booths, and Cadillac Lounge. We accept Open Table reservations for groups of up to 8 people. For groups larger than 8 people, or if you have any questions about making a reservation please call the restaurant or contact us at info@ometeotexmex.com. We look forward to your visit!
Nue is a place of peaceful elegance, where food is deeply contemplated and the unique flavors of Vietnam are celebrated. In addition to offering a wide variety of traditional dishes, Nue will also feature art and cultural events that aim to educate and engage customers in the vibrant history and diversity of Vietnam.
A fine-dining Mediterranean restaurant that couples the freshness of traditional Greek cuisine with a modern white-washed atmosphere. The walls are adorned with old black and white photos of Greece, a nod to our namesake, which is the origin of “nostalgia.” Our healthy menu has guaranteed returning customers and consists of daily fresh fish, popular lamb dishes, and several vegetarian selections. The Aegean-inspired airy ambiance makes Nostos a romantic choice for a date night; while our private room options make it ideal for special parties or corporate events.