Chef driven and crave-worthy, the GOEN Dining + Bar menu is a combination of creative Pan-Asian/American dishes showcasing Hawaii's vibrant local flavors in a hip & refreshing atmosphere. Local meats and fish grilled over kiawe wood, fresh salads & creative sushi bring guests a time-honored dining experience that only Roy Yamaguchi & his team can.
Kailua’s first locally inspired libation bar and restaurant. Our specialty cocktails are individually crafted with house-made infusions and Hawaiian-grown ingredients from local farmers, distillers, and producers. Executive Chef Terrie Williams put out a seasonal farm-to-table dinner menu that combines culinary tradition and local inspiration. Open for dinner only Weds - Sunday we are delighted for you to experience the diverse flavors our menu offers. We feature both indoor and outdoor dining on our patio and live music in our beer garden Weds - Saturday evenings. The restaurant only features 50 seats so whether your sitting inside on the famous wave bench or outdoors in "uncle bobby's booth" you're bound to have a wonderful experience
Kalapawai Cafe & Deli offers residents and visitors to Kailua a friendly place grab anything from a morning cup of coffee, a delicious deli sandwich or pizza to an award winning full service dinner that includes burgers, locally caught seafood and the freshest salads. We are proud to feature locally sourced ingredients whenever possible on our menu and we focus our wine and beverage program around small, family owned wineries and breweries.
Ouvert en juin 2004, le Hula Grill de Waikiki se trouve juste au-dessus de son grand frère, le restaurant Duke's Waikiki de Outrigger Waikiki Beach Resort. Une vue spectaculaire sur Diamond Head et la plage de Waikiki s'offrent à vous pendant que vous admirez un magnifique lever de soleil et savourez le petit-déjeuner, ou un somptueux coucher de soleil qui vient accompagner les spécialités du soir du chef Matt. Des animations sont organisées en soirée entre 19h00 et 21h00.
A pioneer of the “Farm to Table” movement in Hawaii, Peter Merriman brings Hawaii Regional Cuisine to Ward Village in Honolulu. Reflecting Peter’s personal style, the restaurant combines the feel of a neighborhood bistro with hints of old Hawaii. Lively, urbane, and whimsical, Merriman’s Honolulu is not just for special occasions. It’s an everyday place for those who appreciate great food and warm, friendly service!Awards:- Honolulu Magazine, Best Oahu Restaurant, Gold- Honolulu Magazine, Best New Restaurant, Silver- Honolulu Magazine, Best Wine Program, Silver- Wine Enthusiast, 100 Best Wine Restaurants 2019- Hawaii Magazine, Best Farm to Table Restaurant-Hale Aina Award: Best Restaurant, Gold 2022All available reservations time slots are on OpenTable, we do accept walk-ins daily. Please arrive on time as we don't hold reserved tables for more than 15 min.Gift Cardshttps://merrimanshawaii.cardfoundry.com/giftcards.php
Entrez dans une nouvelle ère d'élégante gastronomie littorale et cuisine classique moderne chez la Beachhouse at the Moana, au coeur de l'une des adresses les plus iconiques de Waikiki Beach : la Moana Surfrider, A Westin Resort & Spa. Savourez l'ambiance tranquille de la cuisine à plein air, entouré de l'exquise architecture victorienne de Moana ; ou détendez-vous dans la salle à manger contemporaine et soigneusement meublée avec une vue incroyable des magnifiques couchers du soleil sur l'océan Pacifique. La Beachouse vous propose une cuisine alléchante d'inspiration hawaïenne, créée à partir du bœuf Pennysylvania Amish Raised Angus et Australian Wagyu (du style Kobe) artisanal de première qualité, ainsi que des fruits de mers frais et les meilleurs ingrédients locaux que l'on puisse trouver à Hawai'i. Une carte des vins internationale soigneusement sélectionnée se marie parfaitement à la carte de calibre mondial - choisissez parmi des vins de l'Ancien et du Nouveau Monde des meilleurs régions viticoles et vignerons du monde.
Le Tommy Bahama Restaurant & Bar propose un environnement tranquille et une excellente cuisine, en mettant l'accent sur l'hospitalité afin de rendre l'endroit idéal à la détente tout en profitant d'une expérience culinaire unique. Vous aurez l'impression de vous évader, que vous soyez en vacances ou que vous fassiez une pause pendant votre vie quotidienne.