Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Los Angeles

Meilleurs restaurants sans gluten à Huntington Park / Bell / Maywood

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

36 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Girl & the Goat L.A.
4.7
Exceptionnel(4080)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 114 fois aujourd'hui
Chef Stephanie Izard and her team are thrilled to have joined LA’s vibrant restaurant community and continue our tradition of serving bold-flavored foods in a fun and lively family-style setting. Stephanie and her team have also crafted new dishes inspired by California produce and local flavors, like carrot-tahini dip with tahini tofu, and curried goat with radishes, pickled vegetables, and masa chips. To enhance the experience we offer a selection of wines from around the world with a focus on small producers, a rotating list of craft beers, and a list of innovative cocktails created by our bartenders. Located in the Arts District at 555 Mateo, Girl & the Goat offers dinner service Monday through Sunday, plus brunch Sunday. Girl & the Goat accepts reservations but always welcomes walk-ins, travelers and adventurers!
Photo du restaurant Caldo Verde
4.5
Génial(503)
Prix : cher
• Californienne • Centre-ville
Réservé 14 fois aujourd'hui
The grand tradition of downtown dining finds a modern, casual elegance at Caldo Verde. Here, the James Beard Award-winning team of chefs Suzanne Goin and Restaurateur Caroline Styne blend local flavors and boutique wines with the old California influences. The stately setting offers a richly-designed entrance, lobby bar, main room, and private dining. Outdoor seating opens onto the bustle of Broadway, while historic windows bathe the architectural space in natural light. L.A.-based artistry runs throughout, from Morgan Peck ceramics and lighting, to a monolithic Judson Studios stained glasswork.
Photo du restaurant Kato
4.8
Exceptionnel(334)
Prix : très cher
• Asiatique contemporaine • Centre-ville
Réservé 13 fois aujourd'hui
Chez Kato, ils vous servent de petites assiettes influencées par la culture californienne, taïwanaise et japonaise et mettant en vedette des fruits de mer et des produits frais.
Photo du restaurant Zinqué - DTLA
4.6
Exceptionnel(532)
Prix : raisonnable
• Française • Centre-ville
Réservé 27 fois aujourd'hui
zinqué is a beloved neighborhood hotspot & all-day restaurant serving French-inspired dishes, small plates, craft cocktails & a uniquely curated wine selection. Inspired by the zinc countertop bars & cafés of Paris, many of its customers consider it a second home—a place to work, linger & socialize. Open from 7am till late, the space transforms from a European-style bistro & café, serving full breakfast with La Colombe coffee drinks & its famous Le Bowl for lunch, to full service dining at night. (zin-kae)
Photo du restaurant PROPAGANDA
4.8
Exceptionnel(72)
Prix : raisonnable
• Italienne • Arts District
Réservé 7 fois aujourd'hui
Propaganda focuses on organic, biodynamic, Italian natural wines, aperitivi cocktails, Italian style Tapas and the authentic Pizza (Pinsa) Romana.Aperitivo Happy Hour everyday till 6pm and till 5pm on Sunday
Photo du restaurant San Laurel
4.8
Exceptionnel(372)
Prix : très cher
• Espagnole • Centre-ville
Réservé 39 fois aujourd'hui
San Laurel is one of the flagship restaurants in Chef José Andrés’ collection at Conrad Los Angeles. Here, he effortlessly combines his signature forward-thinking approach to Spanish cuisine with the gorgeous produce found at Southern California’s year-round farmers’ markets. San Laurel is open daily for breakfast and dinner service.The restaurant’s interior combines organic, earthy tones and natural wood finishes with richer hues to complement what’s on the plate: the flavors of Spain as seen through a California lens.
Photo du restaurant 71Above
4.6
Exceptionnel(5894)
Prix : très cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 82 fois aujourd'hui
À 950 pieds au-dessus du niveau du sol, 71Above est le restaurant le plus élevé à l'ouest du Mississippi. Proposant une cuisine américaine moderne de haut niveau grâce au chef Vartan Abgaryan, 71Above offre une vue sur l'océan à couper le souffle de Malibu à Laguna Hills, avec une vue spectaculaire sur le bassin de Los Angeles et les montagnes environnantes. Le code vestimentaire chic décontracté est strictement appliqué. Pas de shorts, tongs, t-shirts et casquettes de baseball.
Photo du restaurant Bacari Silverlake
4.7
Exceptionnel(4036)
Prix : cher
• Italienne • Silver Lake
Réservé 245 fois aujourd'hui
Bacari Silverlake is a Venetian-inspired small plates restaurant featuring Mediterranean-influenced dishes by Chef Lior Hillel. We are the 5th restaurant of Kronfli Brothers, a family-owned, growing group of restaurants in the Los Angeles area. Alongside our delicious tapas, we offer a rotating curation of small-production wines and eclectic beers, unique craft cocktails & mocktails, and we are also known for our one-of-a-kind 90-minute open bar special.Our team provides warm hospitality in our indoor lounge & bar, or in one of many tree-house-like outdoor patios, all marked with rustic mediterranean decor. You will feel like home when dining at Bacari Silverlake.We welcome but do not require reservations — we love to accommodate walk-ins and large parties, even on busy nights. Bacari Silverlake is the go-to spot for our neighbors, and we look forward to hosting you soon!
Photo du restaurant Osteria Mozza
4.7
Exceptionnel(7395)
Prix : très cher
• Italienne • Hollywood
Réservé 77 fois aujourd'hui
Distingué d'une étoile au guide Michelin, l'Osteria Mozza est le grand frère haut de gamme de la Pizzeria Mozza située à côté. Il est né du partenariat entre Nancy Silverton, Mario Batali et Joe Bastianich. Fermement ancré par l'impressionnant bar à Mozzarella de Nancy, l'Osteria offre un cadre sophistiqué mais animé pour apprécier un menu inspiré par ses créations éblouissantes à base de Mozzarella et d'autres fromages frais, ainsi que les exploits de Batali dans toute l'Italie. La carte des vins exclusivement italiens perpétue la tradition avec les crus des meilleurs producteurs du pays, en insistant sur le Piémont, le Frioul et la Toscane.
Photo du restaurant Redbird - Los Angeles
4.7
Exceptionnel(3092)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Centre-ville
Réservé 50 fois aujourd'hui
Situé dans le centre de Los Angeles, le Redbird est taillé dans l'un des édifices les plus historiques de la ville, à l'intérieur du presbytère de Saint-Vibiana. Il accueille des mariages, des événements et des spectacles. Le chef Neal Fraser et Amy Knoll Fraser ont conçu un espace de restauration agréable et dynamique dans lequel vous pourrez apprécier un menu américain moderne acclamé par la critique du chef Fraser.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable