Ocean and Acre is a dining destination combining the majesty and freshness of the land and sea. The menu at Ocean and Acre celebrates both local farm communities and coastal cultures with signature smoked meats, seasonal produce, shareable seafood dishes and an emphasis on the raw bar. Ocean and Acre is owned and operated by Southern Proper Hospitality.
Voted Atlanta's best tapas restaurant, Eclipse di Luna. Live music nightly. Please Note: We do not offer separate checks, however we do accept as many forms of payment as requested.
Bottles & Bones is the answer to the traditional steakhouse: A modern American chophouse that’s sophisticated yet approachable, chef-driven and customer-focused. As a local establishment run by a local entrepreneur, Bottles & Bones serves the community by offering a flexible menu, a relaxed atmosphere, thoughtfully sourced and expertly executed cuisine, and along with a lively piano bar. Featuring prime cuts of meat prepared on an innovative Josper oven along with a wide-ranging appetizer and favorites menu. Bottles & Bones satisfies both the steak connoisseur and the casual diner looking for fresh seafood, chicken, lamb, or pork. Paired with our original craft cocktails, wine program, and open-theater kitchen, the dining experience at Bottles & Bones is already a cut above
Nahm est un restaurant thaïlandais unique doté d'une belle décoration et d'une terrasse sur Windward Parkway à Alpharetta. L'endroit vous offre un aperçu de la culture thaïlandaise traditionnelle, où l'équilibre et l'harmonie sont réunis dans une atmosphère élégante de détente. Le Chef Exécutif et propriétaire Nahm Thongyoung a combiné son amour de l'art avec sa passion pour la cuisine de façon à vous fournir des saveurs à la fois exceptionnelles et fraîches. Vous vivrez une expérience authentique de la culturelle thaïlandaise. "La façon dont notre nourriture est préparée honore l'essence de la culture thaïlandaise, sa richesse, son élégance, le respect et l'équilibre dans chaque plat concocté de A à Z."
Vinny's, c'est l'italien de la Californie. Frais, léger et un peu moins traditionnel... Constamment classé "excellent" par le guide Zagat.
Arrêtez aujourd'hui et vous comprendrez rapidement pourquoi il s'agit de l'Endroit de prédilection pour les gens d'affaires locaux. Et, c'est aussi votre arme secrète pour une sortie romantique!
Les spécialités varient entre le thon poêlé avec la fabuleuse salade de pinzimonio, le boeuf carpaccio, les pizzas cuites au four à bois, le carré d'agneau succulent, les escalopes de veau ou de poulet et le tiramisu inoubliable!