Spring & Porter features modern, globally-inspired cuisine in a refined yet welcoming environment. Chef Tommy Kaszubowski has created a menu for everyone and, when paired with our impressive wine collection, creates an experience you won't want to forget. From the selection of seasonal ingredients; and our emphasis on local purveyors to the thoughtfully crafted cocktail menu, Spring & Porter is humbled to have you as our guest.
Le Chandler’s ouvre ses portes en décembre 1999, derrière le bâtiment historique du Symons General Store. Ce restaurant agréable, où vous vous sentirez immédiatement à l’aise, peut accueillir jusqu’à 50 personnes dans sa salle à manger, ainsi qu’une dizaine au sein de son bar. Pour ceux qui rechercheraient un peu d’originalité, il y a possibilité de souper dans la cave à vins, entouré d’une collection de 4000 bouteilles, disponibles également à la vente au Symons General Store. Durant la période estivale, vous pourrez profiter d’un repas en extérieur, dans la cour du restaurant, qui est entourée d’un magnifique mur de briques.
1911 Restaurant serves a variety of artfully prepared entrees, appetizers, and salads. All items are prepared in-house by our talented culinary team and feature the best fresh local produce. Enjoy your meal in our charming historic dining room, or on the beautiful terrace overlooking a peaceful park with peaks of Little Traverse Bay. Open for dinner Wednesday through Saturday from 5 pm to 8:30 pm Join us for happy hour from 4 pm to 5:30 pm $5 off appetizers $2 off all cocktailsplus $5 off any bottle of wineWe look forward to serving you!