Curated by Aaron Taylor, Atlas Restaurant Group’s Corporate Chef & Chef Partner in this concept, the menu puts steak in the spotlight with over 11 cuts from Chicago-based meat purveyor Meats by Linz. The Ruxton will serve a mix of wet and dry aged prime cuts of Black Angus Beef, as well as dry aging Long Island Duck and Bison from Virginia’s New Frontier Farm in-house. To complement the steak options, seasonal shellfish and seafood entrees will be available including dover sole, Maryland rockfish, whole live lobster, king salmon, Chilean sea bass and more.The Ruxton will serve lunch every weekday and dinner 7 days a week. Be sure to visit Atlas’ new world-class cocktail bar and lounge next door to The Ruxton called Order of the Ace.
Dégustez les fruits de mer les plus frais à Baltimore en contemplant la meilleure vue de Inner Harbor. The Rusty Scupper propose des choix alléchants de spécialités de fruits de mer locaux tels que les Maryland Jumbo Lump Crab Cakes et le filet de rascasse poêlé avec homard. Vous pouvez également vous régaler avec des plats classiques comme le filet de bœuf et le saumon de l'atlantique grillé, le tout servi dans un décor spectaculaire au bord de l'eau.
Enter a realm of authentic Levantine cuisine, culture, and design at Ammoora, an ornate dining destination, exclusively housed within the Ritz-Carlton Residences Baltimore. Embracing the cultural beauty and diversity of its fare, Ammoora immerses guests in an intimate fine-dining experience composed in a contemporary culinary style. Presented and prepared with award-winning skill and finesse, the culinary journey through the Eastern Mediterranean offers unique interpretations of classic dishes. Drawing inspiration from Ammoora's family roots, the Syrian-focused authentically modern menu evokes a sensory experience, enhanced by soft, yet lively oriental music and an alluring ambience.
Experience the incredible range and romance of Latin American culture at Maximón,Stop by for food and drink menus inspired by South American and Mexican cuisines, perfectly complemented by stunning stone architecture, wood and marble furniture, and lush greenery throughout the space.Stay awhile—listen to live music acts from all across the nation, or blend your own bottle in our tequila tasting room. Even better, spend a gorgeous day at our Spanish-style courtyard, featuring fountains, an outdoor bar, and Inner Harbor views.Named for a protective Mayan deity, Maximón brings exciting Latin flavor and flair to beautiful Harbor East. Come eat, drink, and enjoy.
Le Kona Grill vous propose des plats fraîchement préparés et un service personnalisé, le tout dans une ambiance chaleureuse et contemporaine qui vous assurera une expérience culinaire expérience à un prix abordable. Le menu varié se compose d'un grand choix de plats américains populaires, ainsi que de plusieurs plats de résistance et entrées aux influences internationales. Parmi ses spécialités, vous pourrez déguster le bar cuit dans une marinade de miso et de saké, le filet de porc à la croûte d'amande, et le plat emblématique du Kona Grill : le poulet aux noix de macadamia. Le restaurant propose également un menu de sushis primé, notamment des spécialités traditionnelles accompagnées de recettes uniques créées par ses talentueux maîtres sushi.
Le restaurant Gertrude's, situé à l'intérieur du Baltimore Museum of Art (BMA), est l'endroit où John Shields met à l'honneur la cuisine de Chesapeake en utilisant des aliments locaux, dans un cadre chaleureux et élégant.
Natif de Baltimore, le chef et propriétaire John Shields, auteur de livres de cuisine et invité d'émissions de cuisine, a nommé le restaurant en mémoire à sa grand-mère, Gertrude Cleary, qui lui a appris à cuisiner lorsqu'il était enfant. Le Gertrude's propose un menu régional sophistiqué avec des traditions et des aliments de Chesapeake Bay pour le dîner, le souper et le brunch, en utilisant des ingrédients bio et locaux dès que possible.
L'intérieur du restaurant, inspiré par la vie sur la côte est de la baie de Chesapeake, est beau, élégant et confortable. Les baies vitrées au mur, qui donnent sur la sculpture et le jardin du musée, inondent la salle à manger ouverte et aérée de lumière naturelle. Pendant les mois d'été, des places supplémentaires sont disponibles sur la terrasse autour d'une fontaine et reflétant la piscine.
**Terrace Now Open. Seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.**True Chesapeake is a fine dining restaurant born of an oyster farm. Executive Chef Zack Mills creates a seasonal menu that showcases oysters from our far St. Jerome’s Creek, Southern Maryland — raw, roasted, and in signature dishes like Classic Rockefeller and Semolina Fried Oysters. But, the oysters are just the beginning. Our award winning menu celebrates the bounty of the Chesapeake region by using locally sourced seafood, meat, and produce to create exquisite dishes that evolve with the seasons. Chef Mills has been featured extensively for his use of invasive seafood species, a very delicious way to help the Chesapeake Bay. Don't forget to order the Blue Crab and Bone Marrow dip or handmade pasta. We have an expertly curated wine list, beer selection, and cocktails - both classic and creative. Ample bar, high-top, and terrace seating available for walk-ins on a first-come-first-serve basis.
Limoncello’s from-scratch kitchen provides a premium dining experience with a focus on dishes from the sun-splashed Almafi coast, home of their name-sake Limoncello. The menu is a bonafide wishlist of Italian coastal specialties featuring an array of mouth-watering pasta, fresh seafood, prime cuts and more. The restaurant seats about 120 guests between the dining room and bar, with seasonal outdoor dining offering another 30 seats. With a large bar and banquette dining, Limoncello offers an ideal place to socialize, talk business, celebrate and indulge.
Situé dans le bâtiment historique Gunther Boiler, à Brewers Hill, le nouveau Gunther & Co. propose un menu américain moderne aux influences internationales avec une touche locale. Que ce soit pour une soirée décontractée, pour une occasion spéciale ou pour apprécier une boisson à l'improviste après le travail, vous trouverez ici ce que vous recherchez : le bar à huîtres, la terrasse ou le mur de près de 5 mètres et le coin repas principal sur la mezzanine. L'intégrité des ingrédients utilisés est au cœur des menus et chaque plat est fièrement préparé puis servi dans un environnement accueillant.
At the intersection of Harbor Point and Fells Point, Ampersea is redefining cuisine that's modern, Maryland, authentic. A destination innovating the way Baltimore dines on the Patapsco River. Perched on the western corner of Thames Street and located in the Frederick Douglass-Isaac Myers Maritime Museum building with the Living Classrooms Foundation, Ampersea dining room, patio, and event spaces offer a stunning combination of panoramic harbor views, impeccable service, and delectable dishes. During our busy season the restaurant has policies in place that may affect your reservation. please review the following:- Entire party arrived to be sat- All parties larger than 4 people must call into the restaurant to schedule their reservation.- All tables are subject to an 18% auto-gratuity.- Outdoor dining is not guaranteed for all reservations but is first come first serve.