Wine/Cicchetti (pronounced: che-kett-ee) BarFine Italian DiningIrresistible little snacks of every imaginable configuration from the varied regions of Italy. Eat them at the bar with an ombra (shadow) of wine with an aperitif. Fine Dining Menu Also available Wed-Sat-Classic Italian favorites and daily chefs specials including Chicken Parmigiano, Sicilian Steak and Shrimp Scampi. Sunday Supper 5-8PM
Repas gastronomique à Capitol Square. Madison's Downtown Steakhouse sert les steaks des frères Allen et les plus grands vins.
Notez que l'établissement dispose maintenant d'un service de voiturier du mercredi au samedi.
Step back in time to 1867 when the Draper Brothers founded their renowned meat house in the heart of Madison. Their passion for quality and taste quickly made them the region's go-to destination for the finest cuts of meat. Nestled within the walls of the iconic building that was once home to the renowned House of Wisconsin Cheese and Blue Marlin, our stunning interior design celebrates the building's rich history while introducing a new level of elegance and sophistication to Madison's culinary scene.Sink into our plush, comfortable seating, bask in the warm glow of soft lighting, and enjoy impeccable service that attends to your every need. If you're looking for an intimate evening for two, a celebratory night out with friends, or a sophisticated venue for a special occasion, our restaurant provides the perfect ambiance to create unforgettable memories.
Eno Vino Wine Bar & Bistro a été voté "Best Wine Bar de Madison" par les lecteurs du magazine Madison 2016. Eno Vino offre 200+ vins à la bouteille 45 au verre. Dès le début, Eno Vino a été établi comme un endroit pour partager un grand vin, des cocktails sensationnels faits maison et une invitante nourriture. Que vous souhaitiez recevoir des amis, profiter d'une soirée avec un être cher ou vous détendre pendant le "happy hour", venez profiter d'une soirée au Eno Vino!
Le Ruth's Chris Steak House sert le meilleur boeuf de qualité USDA, vieilli et nourri au maïs. Grillé à 1 800 °C dans un four de marque déposée et servi sur une assiette chauffée à 500 °C, votre steak vous est servi bien chaud et encore grésillant. En outre, le menu comprend une sélection de fruits de mer et autres plats à base de viande, y compris des spécialités de saison comme le foie gras, des tranches de buffle et les pétoncles. Une variété de légumes frais cuits, y compris 7 sortes de pommes de terre, des salades, des desserts maison et une vaste sélection de plus de 100 vins nationaux et importés viennent compléter votre expérience culinaire. Le Ruth's Chris ne déçoit jamais!