Inspired by the Greek philosophy of "philoxenia" we aim to extend the warmth of our home to the hearts of our guests. Our cuisine is centered on traditional fresh ingredients and contemporary dishes in a fine dining setting. Come discover our heritage of great food and uncomparable hospitality.
Originally known as the Johnson-Wolfe Farm, the Comus Inn today is a historic 1860s farmhouse situated on just over five acres of the Maryland Agricultural Reserve, three miles and a world away from the bustling I-270 travel corridor. A farm-centric American tavern; a family-friendly beer and wine garden; and unimpeded views of Sugarloaf Mountain, welcome travelers and neighbors alike to enjoy delicious food, top-notch drinks, and good company year-round.
Vous êtes en quête d'une réservation ? Appelez le Ruth's Chris Steak House, il fera tout son possible pour vous assurer le meilleur accueil.
Le Ruth's Chris Steak House a été fondé à la Nouvelle-Orléans, en Louisiane, par Ruth Fertel, une mère célibataire de deux enfants qui rêvait d'une vie meilleure pour elle et ses deux fils. Elle y a donc acheté le steakhouse « Chris » qui comptait déjà 38 ans d'activité au cours des années précédentes. Après un incendie qui l'a conduite à se déplacer de l'adresse d'origine, elle rebaptisa son restaurant « Ruth's Chris ». Aujourd'hui, il existe 142 steakhouses Ruth's Chris à travers le monde. L'ouverture prochaine à Gaithersburg, MD est très attendue.