Yuta was the name the Ute Indians called the area and themselves, meaning "mountain top" or "people who live high is the mountains." Legend has it, when Spanish explorers arrived and asked the natives what this area was called, they were told "YUTA." Its mountains have seen many cultures pass through or inhabit, starting with the Uto-Aztecan Native Americans; then, the Utes. As US western expansion continued, more cultures moved through the area – from as far away as Eastern Europe and China. Drawing on all of these cultures, we are defining a regional cuisine true to Utah, featuring a wood-burning hearth, and with Lynsey Gammon, our Blue Sky farmer who uses the ultimate in organic farming practices.
Le Powder – Waldorf Astoria Park City Utah propose un menu de montagne moderne de saison inspiré par les meilleurs ingrédients locaux. Vous pourrez déguster un menu de saison savoureux inspiré par les meilleurs produits locaux. C'est l'endroit idéal pour savourer en famille une boisson après une journée de ski accompagnée d'un plat frais aux saveurs uniques. Le Powder sert une cuisine fraîchement élaborée avec un équilibre entre technicité et imagination au sein d'une ambiance montagnarde pour vous apporter une expérience culinaire exceptionnelle.