Le Columbia est le plus ancien restaurant de Floride, fondé dans l'historique quartier d'Ybor City à Tampa en 1905. Géré et exploité par la même famille depuis plus de 111 ans, il a acquis une solide réputation pour son charme d'antan ainsi que sa cuisine espagnole/cubaine et sa carte de vins primée.
Les tenues décontractées sont acceptées, mais le restaurant n'autorise pas les chemises sans manches pour les hommes.
Des travaux d'amélioration indispensables effectués sur 21st Street et 22nd Street à Ybor City ont ralenti la circulation à proximité du Columbia Restaurant. Veillez à prévoir un temps de trajet légèrement plus long afin d'arriver à l'heure et sans stress.
Découvrez la chaleur du flamenco avec les soupers-spectacles organisés du lundi au samedi moyennant un supplément de 6 USD par personne. Merci d'appeler le restaurant afin de vérifier ses disponibilités pour le souper et le spectacle.
Le restaurant est ouvert 365 jours par an pour le dîner et le souper, y compris les jours fériés.
Boulon Brasserie is an elegant dining experience featuring modern interpretations of French classics, a vibrant atmosphere and truly genuine hospitality.
The best seasonal ingredients refined in the kitchen by 2 Michelin star Chef Ebbe and his team. Drawing inspiration from the captivating ambiance of Scandinavia, we have meticulously crafted an intimate restaurant nestled in the heart of Tampa, Florida.Under the skilled guidance of Chef Ebbe and his talented team, our kitchen becomes a haven where we artfully refine the most exquisite seasonal ingredients. With each dish crafted, we guarantee a culinary experience that transcends boundaries, tantalizing taste buds and transporting diners on a journey of flavors.
The Pearl is a well-polished culinary jewel that showcases made-from-scratch food, classically inspired cocktails and an exclusive selection of Ales, Lagers & Stouts. All within one cozy tavern.
Featuring elevated food and beverage from Michelin-starred chef, John Fraser, our rooftop dining experience showcases fresh Greek Cuisine. Azure at EDITION brings together seaside-inspired fare, expansive views, and a breezy ambiance.
Sunda New Asian is an award-winning restaurant at the vanguard of America’s New Asian movement showcasing Eastern Asian and Southeast Asian regional cuisine. Simple, flavorful dishes are served and shared while a full sushi bar provides an assortment of sushi, sashimi and nigiri options. By seamlessly melding many of the cooking techniques and flavors found throughout the entirety of Asia, Sunda creates a menu that allows customers to choose the dining experience they desire. Sunda’s extensive cross-cultural Asian menu spans many cultures and price points. Sunda also provides a progressive list of premium sakes, an assembly of Asian beers and a well-rounded list of champagnes, sparkling wines, white wines and red wines to complement the cuisine.
Every night Guido and Gino Tiozzo welcome you to Donatello, a fine dining restaurant serving authentic Italian cuisine since 1984.
Their constant presence and attention to details guarantee that, whether you are dining alone or hosting a large party, you'll be pleased and satisfied by your experience.
Every lady will leave Donatello with a rose on her hand as thanks for being there.
You'll see for yourself that hospitality has ancient roots at Donatello.
The menu is based on century-old Italian recipes and displays Italian specialties; the staff is friendly and professional and the desserts are delicious!
If the night is still young, come and relax at the piano lounge where blues, jazz and every love songs are played at the baby grand. Listen to the music while sipping a drink or dancing with your loved one.
Si vous recherchez une expérience culinaire raffinée, animée et contemporaine, le Fleming's Steakhouse - Tampa est la destination ultime. Réputé à l'échelle nationale pour son bœuf de qualité USDA et ses plats typiques de steakhouse, le Fleming's est également reconnu pour sa carte des vins « Fleming 100 », qui propose 100 vins au verre, dont un grand nombre à moins de 10 USD. Même si le bœuf de choix est la grande spécialité, d'autres plats savoureux vous attendent, notamment des côtelettes, du poisson et de la volaille tout juste grillés, des salades généreuses ainsi que des plats d'accompagnement. Que vous veniez pour manger un morceau en toute décontraction, prendre un verre de vin au bar ou passer une bonne soirée autour d'un repas, l'objectif du Fleming's est de constamment faire honneur à la nourriture et au vin d'exception, à partager en famille ou entre amis. Le Fleming's Steakhouse vous attend avec impatience.
WINNER 2024 Best New Restaurant & Best Chinese Restaurant by Tampa Magazine. Best New Restaurant by Bon Appetit Magazine. New ChineseCHEF HALES INNOVATIVE, INSPIRED & SEASONAL CHINESE RESTAURANTOur owner, Chef Richard Hales a four generation Tampa family since 1954, is back in his hometown of Tampa after 25 years away mastering Asian cuisine, opening award winning restaurants and appearing on the Food Network; beloved by the likes of Guy Fieri. Our seasonal menu features Asian techniques using the fi nest ingredients and availability of locally sourced produces. Chef Hales’ invites you to experience eclectic ambiance, elevated service and his version of Chinese cuisine. We are Grateful, Chef Richard Hales & Jenny Hales 不是那么中国
L'Élevage propose un menu artisanal faisant vivre à la fois le passé et le présent. Aménagé au sein de l'Epicurean Hotel, établissement à visée gastronomique, et mettant à l'honneur les traditions du Bern's Steak House, le restaurant oeuvre avec passion et fierté. Utilisant des ingrédients premium de première fraîcheur et les préparant avec modernité, le chef Chad Johnson, semi-finaliste à deux reprises du James Beard Award et le chef de cuisine Jonathan Atanacio confèrent à leurs passions culinaires un charme nostalgique aux accents d'enfance, agrémenté d'une touche signature. Le concept de "fusion entre nostalgie et nouveauté" se reflète dans chaque élément tel le décor fait de bois récupérés et de touches industrielles.
L'Élevage Bar and EDGE Social Drinkery sert des boissons artisanales. La carte des vins aux accents cosmopolites est sélectionnée par la famille Bern. La sélection de bières artisanales est d'inspiration locale. Venez élargir vos horizons culinaires !