L'Ophelia's on the Bay est l'un des meilleurs restaurants sur le front de mer de Sarasota. Grâce aux vastes fenêtres qui bordent la salle à manger, profitez du magnifique panorama de Little Sarasota Bay. Vous pouvez également manger en plein air sur la terrasse, tandis que les dauphins et les lamantins nagent tout près. Le restaurant a été lauréat de nombreux prix, au niveau tant local que national. Ces récompenses incluent une mention «excellente» du Zagat et la première place aux États-Unis attribuée par le Power and Motoryacht Magazine, comme restaurant de marina. L'Ophelia's on the Bay a également été élu par ses fidèles clients comme le restaurant le plus romantique, le meilleur restaurant du port et le meilleur restaurant avec vue. Le menu change tous les soirs, incorporant des ingrédients frais et de saison, du poisson frais livré par avion de partout dans le monde, et des viandes de spécialité. Vous trouverez certainement quelque chose pour tous les goûts! Le restaurant propose une liste exhaustive de vins et de martinis, ainsi qu'un bar complet. Entreprise familiale depuis plus de 22 ans, l'Ophelia's a un personnel expérimenté qui se targue d'un service exemplaire.
WE CANNOT WAIT TO SEE YOU! PLEASE NOTE WE CAN NOT ACCEPT RESERVATIONS FOR OUTSIDE DINING, PARTIES OVER 6, OR HOLIDAYS THROUGH OPEN TABLE. PLEASE CALL THE RESTAURANT IF YOUR TIME IS NOT AVAILABLE. THANK YOU!!! 941 966 5688
Le Cafe Gabbiano est le meilleur restaurant italien raffiné de Siesta Key ! Il vous invite à profiter de sa cuisine italienne authentique préparée avec soin et d'une sélection de vins de classe mondiale.
Fondé le 27 avril 1987, le célèbre restaurant Michael's On East propulse la fine cuisine à un autre niveau, proposant une gastronomie primée et un service impeccable, dans une ambiance exceptionnelle rappelant un restaurant club des années 1940. Le Michael's on East a été l'un des dix restaurants à travers tous les États-Unis à être intronisé au Nation's Restaurant News Fine Dining Hall of Fame en 2009, considéré comme les Oscar de l'industrie de la restauration, et a récemment reçu pour la 25e année consécutive le prix Quatre Diamants par l'AAA.
En entrant dans la salle à manger, vous êtes immédiatement ébloui par l'ambiance feutrée et la décoration inspirée de ce restaurant. Son aura intime, sa cuisine contemporaine, sa cave à vin de classe mondiale et son service incomparable créent une expérience gastronomique incomparable qui vous donnera toutes les raisons d'y revenir, encore et encore.
The Crow’s Nest Restaurant, Tavern and Marina has been serving the Venice, FL community since 1976. With the freshest seafood and most flavorful dishes, the Crow’s Nest strives to prides itself on providing 5-star experiences for their guests each and every time they visit. The upstairs dining room provides a fine dining experience with a fantastic view of the water for lunch or dinner. The wood-paneled and cozy tavern downstairs serves for a more casual experience and is open all day. You can also enjoy their full-service marina, offering overnight dockage, gas and diesel pumps, and all the supplies you need for a day or week on the water. You can also rent their paddleboat, one or two person kayaks, paddleboards, bicycles and more! Whatever experience you choose, you’ll be sure to enjoy a 5-star experience! Stay up to date on their specials and promotions by joining their email list at CrowsNest-Venice.com!
Italian Restaurant& wine bar in Sarasota. Where you are a stranger only once.His philosophy served him well with his previous Sarasota businesses. Café Gabbiano located on Siesta Key was originated by the Migliaccio family in 2003 where is four sons grew in and out of the restaurant business.A second venture in downtown Sarasota was opened and designed by Pietro in 2012 named Casantica, a small old house converted to a quaint homey restaurant. Both restaurants are now under new ownership.Now, this small intimate place is where I can have fun serving and meeting new friends. Benvenuti.
Our casual restaurant has a retro contemporary theme which includes a carved wood bar topped with marble, granite table tops and bright turquoise and red accents flanking the wood-burning brick oven. Terrace seating is shared with our fine dining concept Bella Roma. Flavio, a third-generation chef from Venice, Italy, says his Farinata is not available anywhere else in the area. The thin pancake (much like a tortilla) is made of chickpeas, baked in the wood-burning oven and enhanced with rosemary and other savory toppings. Among Flavio's thin-crust pizzas (his grandfather's recipes) are the popular Quattro Stagioni (fresh mozzarella, mushrooms, prosciutto, olives) and the Pizza Vegetariana with assorted grilled veggies. The rustic bread and focaccia are made on the premises. Flavio's also serves up house-made pasta dishes, plus veal and seafood entrees. We look forward to serving you!