Cuisine. Saveurs. Clients. Style.
Inspirée par ses voyages pleins de saveurs, Candy DeBartolo souhaite apporter quelque chose de différent à la scène culinaire dans le nord de Tampa : une destination culinaire où tout ce qui se passe autour de la table est sacré, un endroit où chaque détail compte. Avec son équipe d'experts passionnés, elle a ouvert Sacred Pepper afin de proposer une nouvelle approche des plats classiques préférés dans une atmosphère accueillante. Des ingrédients locaux et des pâtes et sauces faites de A à Z font partie du menu américain contemporain, qui comporte une touche méditerranéenne. Les cocktails sont quant à eux inspirés par les cultures du monde entier et par les saveurs modernes, traditionnelles et d'avant la prohibition.
Introducing Birkin's Steak House and Sushi. Two distinct concepts under one roof. great steaks, amazing sushi, craft cocktails, patio and patio bar.Reserve in our Steak House bar area, our Steak House main dining, Sushi Steak House dining room, Patio or just walk in for a spot at one of our magnificent bars - patio, sushi or steak house. We look forward to seeing you!
Quality Foods Market offers a unique culinary experience, featuring authentic Italian cuisine, in a relaxed, elevated casual, and intimate atmosphere. Enjoy a seasonally changing, from scratch menu, featuring both classic and modern pastas; hand cut steaks from USDA Certified Premium Hereford Heritage 1881 Beef; New Zealand Lamb Chops; USDA Certified Prime Veal; and the freshest seafood available, flown in from around the world throughout the week. In addition, Quality Foods Market offers a curated wine list with selections from all over the world, and an unrivaled craft and imported beer selection. Executive Chef Christopher Houp takes the time to interact with each and every guest throughout the dining experience, taking the Chef's Table concept to a whole new level. Tables are limited, with just 16 seats inside, and an additional 16 seats for al fresco dining. Our guests are treated to a true Italian dining experience, as we allow a minimum of three hours between reservations.