Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Saint-Louis

Meilleurs restaurants gastronomiques à Earth City

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

18 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Napoli 3
4.9
Exceptionnel(2026)
Prix : raisonnable
• Italienne • Saint-Charles
Réservé 51 fois aujourd'hui
Café Napoli is a family owned restaurant, established in 1989 by Tony and Kathy Pietoso. Quickly becoming a success, they moved the small basement restaurant to a larger location at the corner of Forsyth and Bemiston in the heart of Clayton. In 2003, sons Ande and Kye expanded their family restaurant by adding Bar Napoli, a swank cocktail lounge. A few years later, Napoli Reserve was added onto Bar Napoli allowing for private event space and an additional bar and lounge for the weekends. After years of a flourishing business, Kathy and Tony decided to take their ventures West to Town and Country where they opened their second location, Napoli2, managed by Ande. Kye has taken the reigns from his father and is now the front man for the 8,000 square foot establishment in Clayton. Café Napoli and Bar Napoli have recently undergone a face lift inside and out. Inside the kitchen, Executive Chef from Napoli2 Jon Berger was recently added to the team, bringing fresh ideas and innovation to the regional Italian specialties.
Photo du restaurant Napoli Sea
4.9
Exceptionnel(587)
Prix : cher
• Fruits de mer • Saint-Charles
Réservé 16 fois aujourd'hui
Napoli Sea located at the Streets of St. Charles is family owned and operated by the Pietoso Family. You will quickly feel as if you are in a coastal city with the beautiful ambiance and nautical vibe. Selections include the freshest fish flown in daily amongst many other other selections.
Photo du restaurant The Main House
4.7
Exceptionnel(223)
Prix : raisonnable
• Américaine • Saint-Charles
Réservé 20 fois aujourd'hui
Chef Chip Bates creates the most comfortable and casual dining with great technique and quality American Food. Located in the heart of old town Main Street St. Charles. The Main House is a place for everyone to enjoy great food and drinks lunch and dinner. Great patio to enjoy river views as well as Main Street events and parades!
Photo du restaurant Bugatti's Steak & Pasta - Ameristar St Charles
4.6
Exceptionnel(659)
Prix : très cher
• Grillade • Saint-Charles
Réservé 3 fois aujourd'hui
Bugatti's Steak and Pasta is a sophisticated restaurant located inside the Ameristar St. Charles Casino that serves modern and traditional Italian American fare focusing on using local and seasonal ingredients whenever possible. The dining room and dimly lit and richly decorated, designed to create a swanky eating environment. Bugatti's Steak and Pasta is good for small and large groups and other special occasions. Start with an appetizer like the crispy pork belly, lobster and crab stuffed oysters or the shrimp florentine bruschetta. Other starters include soups and salads like the wedge, Caprese or Caesar salads or the carmelized onion soups. Bugatti's is known for its premium steaks. Order the filet, prime strip, bone-in ribeye or prime rib cuts, all cooked to the guests' liking. Other popular dishes include the half roasted Amish chicken, diver scallops, the fettucine alfredo or the Chilean seabass. Be sure to ask about our Chef's steak feature of the day.
Photo du restaurant Asia - Ameristar
4.4
Génial(98)
Prix : raisonnable
• Chinoise • Saint-Charles
Réservé 4 fois aujourd'hui
Asia is a culinary excursion of Chinese and Southeast Asian cuisine designed to excite the senses. Our restaurant features authentic Asian dishes like Wok Tossed Noodles and Pho, as well as family-style entrees like Szechuan Beef, Salt & Pepper Shrimp, Shaking Beef, General Tso’s Chicken, and freshly made Sushi. All guests must be 21 years of age or older.
Photo du restaurant Annie Gunn's
4.9
Exceptionnel(4796)
Prix : cher
• Américaine • Chesterfield
Réservé 36 fois aujourd'hui
Originalement niché au cœur des champs de maïs, le Smokehouse Market a été fondé en 1937. Une structure sans prétention, qui rappelle une époque passée, quand il faisait office de marché pour la région environnante de Chesterfield. Dans le magasin aujourd'hui se trouve Annie Gunn, l'un des plus célèbres restaurants de St. Louis. Le chef Lou Rook III vous présente une cuisine irrésistible avec une touche « country » sophistiquée. Selon le modèle des « mets et vins inspirés par la richesse de la vie campagnarde », le chef Rook prend les meilleurs ingrédients et les traditions correspondantes et les imprègne de son talent créatif, au rythme des saisons. Découvrez aussi la carte des vins primée d'Annie Gunn.
Photo du restaurant Casa Don Alfonso - The Ritz-Carlton St. Louis
4.2
Génial(1286)
Prix : très cher
• Méditerranée • Clayton
Réservé 49 fois aujourd'hui
*2024 WINE SPECTATOR BEST OF AWARD OF EXCELLENCE*Renown Italian restaurateur Mario Laccarino is pleased to invite guests for a taste of the Sorrento Coast at Casa Don Alfonso. Open for breakfast, lunch, dinner, and Sunday brunch, the menu tells the story of traditions passed down for generations in the family homes of southern Italy. These recipes come from a magical place, ripe with the culture and beauty of the Mediterranean. Alongside an unmistakable commitment to hospitality and service, Casa Don Alfonso brings hand-crafted flavors and carefully chosen ingredients with every bite.Family of Iaccarino honors the culinary heritage of the Campania region, with seasonal ingredients that closely resemble the sun-kissed produce harvested at the Iaccarino family’s farm. Fresh, handmade pastas create an edible narrative of the Iaccarino legacy, while whimsical desserts transport guests to Naples’ nostalgic bakeries. From Sorrento to St. Louis, we look forward to welcoming you soon.
Photo du restaurant Bristol Seafood Grill - Creve Coeur
4.6
Exceptionnel(6852)
Prix : cher
• Fruits de mer • Creve Coeur
Réservé 46 fois aujourd'hui
Dans une atmosphère confortable, le Bristol Seafood Grill propose un menu succulent basé sur des fruits de mer de qualité supérieure, avec chaque plat élaboré selon des standards rigoureux. Vous profiterez d'une excellence culinaire pour un prix étonnamment raisonnable, avec une généreuse carte des vins, un bar à huîtres et une cuisine créative. Le Bristol Seafood Grill est ouvert pour le dîner et le souper en semaine, ainsi que pour le brunch le dimanche.
Photo du restaurant 801 Chophouse - St. Louis
4.7
Exceptionnel(3486)
Prix : très cher
• Grillade • Clayton
Réservé 42 fois aujourd'hui
L'intérieur classique d'un Chophouse américain avec des cabines en cuir caractéristiques, un mobilier en bois de cerisier, du parquet, des comptoirs en granit et de hauts plafonds accentués par un éclairage spectaculaire : le 801 Chophouse at The Crescent ne propose que les viandes, fruits de mer et légumes les plus frais et raffinés qui soient. Le chef cuisinier Christopher Dennis propose une carte qui met en valeur nos créations hebdomadaires uniques. Vous dégusterez des soupes et des salades de saison fraîchement préparées, des huîtres sur écaille, cinq espèces de poissons frais, des homards vivants du Maine et des pattes de crabe royal. Assurez-vous de garder de la place pour le soufflé au Grand Marnier ! Ce restaurant sert également du bœuf de première qualité USDA, des côtelettes de porc d'Iowa Berkshire et des côtelettes d'agneau du Colorado. L'établissement peut accueillir de 6 à 70 convives en reconfigurant les lieux pour obtenir davantage d'espace, ainsi qu'en troquant les tables pour des sièges. Les menus personnalisés vont des cocktails et hors-d'œuvre aux soupers complets.
Photo du restaurant The Capital Grille - St. Louis - Clayton
4.8
Exceptionnel(2067)
Prix : très cher
• Grillade • Clayton
Réservé 58 fois aujourd'hui
Make it a day to remember. From birthdays and anniversaries to professional milestones, we aim to make every gathering special at The Capital Grille. Open seven days a week, The Capital Grille is best known for our expertly prepared steaks, which are dry aged in house for 18 to 24 days and then hand-cut by our restaurant's on-premise butcher. The Capital Grille's wine list features more than 350 selections, and its floor-to-ceiling wine kiosk regularly houses 3,500 - 5,000 bottles. Reservations are recommended but not required. For more information, please visit our website. We look forward to delighting you.
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable