Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Région de la baie de San Francisco

Meilleurs restaurants gastronomiques à Fisherman's Wharf

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Primé
Accessibilité

88 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Abacá
4.7
Exceptionnel(86)
Prix : cher
• Philippine • North Beach
Réservé 26 fois aujourd'hui
Abacá is an airy, atelier-style restaurant with a cool outdoor terrace, whipping up Filipino-Californian cuisine with flair in Fisherman's Wharf. It's the bricks-and-mortar spin off of chef Francis Ang's pop-up Pinoy Heritage. The lively menu is split up into barbecue sticks, noodles and rice, and small to big plates, but its far more nuanced than just that. Flavourful dishes pull from family recipes and are glazed with modern and heritage technique to result in a vibrancy that's hard to come by. It's grounded by local produce. Smoked Bay scallops lead in the seafood pancit, heirloom tomatoes top homemade tinapay bread, chicken skin is glazed in an adobe before hitting the grill and guinea fowl comes slathered with peanut sauce. A truncated list of creative Southeast Asian libations bring it full circle – if you're on the terrace, cool off with the Baguio breeze slushy – a dreamy mix of pandan-infused vodka, coconut and strawberry.
Photo du restaurant Fior D'Italia
4.7
Exceptionnel(1675)
Prix : cher
• Italienne • North Beach
Réservé 27 fois aujourd'hui
Let Chef Gianni Audieri create a feast for your senses in the legendary San Francisco restaurant! Located in lively North Beach, Fior d"Italia offers fine Italian dining in a welcoming, elegant and fun atmoshere.Enjoy a classic cocktail or glass of fine wine at the 1920's solid Mahogany and brass bar while chatting with locals and tourists alike. Or enjoy privacy at one of the intimate tables located by the window.Dine in the warmly lit dining room and enjoy a classic Northern Italian dish cooked from only the finest and freshest ingredients. Known for his wide range of organic ingredients, homemade pastas and sumptuous entrees, Chef Gianni has a creation to please every palette."The Fior is a labor of love" says Chef Gianni. "This business is tough but when you love cooking traditional Italian cuisine, it becomes a way of life...and fun too!"Whether on business or pleasure, come dine with us at the Oldest Italian Restaurant in America!
Photo du restaurant Bistro Boudin
4.5
Génial(2149)
Prix : raisonnable
• Américaine • Quartier Fisherman's Wharf
Réservé 38 fois aujourd'hui
Situé à l'étage supérieur du Boudin at the Wharf, le Bistro Boudin offre l'endroit idéal pour profiter d'un repas en toute tranquillité. Chaleureux et accueillant, aux touches de bois sombre, le Bistro Boudin dispose d'un service de bar complet, avec des huîtres, des tapas, un bar d'aliments crus et une vue spectaculaire sur le bord de mer. Le menu est marqué par l'abondance des aliments frais de saison offerts par la baie de San Francisco et le restaurant est ouvert au dîner comme au souper.
Photo du restaurant Cioppino's
4.3
Génial(1069)
Prix : raisonnable
• Fruits de mer • Quartier Fisherman's Wharf
Réservé 23 fois aujourd'hui
Bienvenue au Cioppino's, situé au coin des rues Jefferson et Leavenworth (en face de la conserverie), sur Fisherman's Wharf. Le Cioppino's propose un menu à un prix raisonnable de fruits de mer frais, de pâtes et de pizzas, ainsi qu'un service de bar complet. Venez vous détendre dans la spacieuse salle à manger ou profiter du soleil sur la terrasse sur le trottoir, tout en regardant les passants. Que vous veniez pour un repas en famille ou seul, vous êtes toujours les bienvenus au Cioppino's. (Le coût moyen d'un souper, incluant une boisson et le pourboire, est de moins de 18 USD.)
Photo du restaurant Kokkari Estiatorio
4.9
Exceptionnel(9137)
Prix : cher
• Méditerranée • Quartier financier / Embarcadero
Réservé 106 fois aujourd'hui
Kokkari (prononcé «Ko-Kar-ee\") est un petit village de pêcheurs situé sur l'île de Samos dans la mer Égée. Son nom est dérivé des petits oignons qui un temps furent cultivés dans les champs voisins. Son sol fertile et le climat méditerranéen offre une abondance de produits frais, ainsi que des fruits de mer et du gibier exceptionnels. La légende raconte que Kokkari est le site où Orion, un puissant chasseur et un jeune homme gigantesque d'une grande beauté, est tombé en amour avec la fille du roi de Chios. Pour son amour pour elle, Orion a créé l'île pour le gibier sauvage et les fruits de mer afin de préparer des banquets élaborés pour céléber leur amour. Aujourd'hui, nous espérons que vous apprécierez votre propre célébration lors de votre dînez à Kokkari Estiatorio avec sa cuisine \"digne des Dieux\" préparée avec les saveurs de la mer Égée et le style innovant Californien.
Photo du restaurant China Live
4.7
Exceptionnel(3206)
Prix : raisonnable
• Chinoise • Chinatown
Réservé 93 fois aujourd'hui
China Live, Eater's "Restaurant of the Year," features fresh, seasonal Chinese cuisine cooked from specialized stations that merge traditional Chinese and Western culinary equipment. Our main dining area, with views of our exhibition kitchens, plays centerpiece, appointed with chairs and tables all handcrafted in China from reclaimed Chinese elm. We also offer outside dining.
Photo du restaurant One Market Restaurant
4.6
Exceptionnel(4364)
Prix : cher
• Américaine contemporaine • Quartier financier / Embarcadero
Réservé 16 fois aujourd'hui
Depuis l'ouverture en 1993, le One Market Restaurant a offert exclusivement des vins américains afin de remplir leur engagement à utiliser seulement des produits de saison frais et provenant de fermes américaines.
Photo du restaurant Gary Danko
4.8
Exceptionnel(1629)
Prix : très cher
• Française / Américaine contemporaine • Quartier Fisherman's Wharf
Réservé 21 fois aujourd'hui
Twenty-five years after opening its doors in San Francisco’s iconic Fisherman’s Wharf neighborhood, Restaurant Gary Danko continues to refine its award-winning combination of classic French cooking, thoughtful and inventive use of local ingredients and personable yet impeccable service.In a warm, enveloping space overhung with fresh flowers and vibrant artworks, an evening at Gary Danko is both intimate and theatrical—a loving nod to an old-world dining experience with its heart thoroughly planted in the new: fresh, locally grown and raised foods drawn from the region’s vast seasonal offerings, prepared with precision and flair.
Photo du restaurant O' by Claude Le Tohic
4.8
Exceptionnel(465)
Prix : très cher
• Française contemporaine • Centre-ville / Union Square
Réservé 10 fois aujourd'hui
Located on the 5th floor of ONE65 San Francisco, O' is Chef Claude Le Tohic's inaugural solo venture after earning Meilleur Ouvrier de France, winning the James Beard Award for Best Chef in America and carrying the coveted 3-Michelin star rating at Joël Robuchon Las Vegas. Luxurious but not pretentious, O’ offers modern French cuisine with elegant and attentive service. O' offers a 5-course Tasting Menu for $210, and a 9-course Grand Tasting Menu for $295. Optional wine pairings are available, along with a wine list of 1000+ selections from the USA and France. Please note that 20% service charge (which includes gratuity) and 1% San Francisco Health Mandate is added onto every check.Though dinner attire is always encouraged, we ask our guests to abide by "smart casual" dress code; no shorts, t-shirts, or sandals.
Photo du restaurant Nisei
4.8
Exceptionnel(76)
Prix : très cher
• Japonaise • Russian Hill
Réservé 7 fois aujourd'hui
Nisei presents a contemporary approach to Japanese American cuisine by combining deep Japanese flavors, refined cooking technique, and Northern California's finest ingredients. The restaurant is a personal reflection of Chef David Yoshimura's unique experience as a Michelin starred chef and second generation Japanese American, or Nisei. Nisei can accommodate most severe allergies with advance notice, however due to the nature of the tasting menu format, we can not meet all dietary restrictions or aversions. In order to maintain the spirit of our cuisine, the following items can not be removed: Salt, sugar, soy sauce, and egg cooked into items.All Experience prices below reflect a 20% Service Fee and 8.63% SF Sales Tax applied to the base price of each experience. This Service Fee goes towards paying our employees a livable wage as well as providing health insurance.

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable