True to the region’s tradition of culinary excellence, Montage Healdsburg offers a variety of refined dining experiences that celebrate the bounty of the surrounding land.Hazel HillSavor creative California cuisine with a touch of French je ne sais quois at Hazel Hill. Our signature restaurant highlights locally sourced ingredients and seasonal flavors in a warmly inviting setting, complete with an interactive expo kitchen, exhibit pantry, al fresco dining area and wine bar.
In the heart of downtown Healdsburg, one of the country’s most accomplished chefs Kyle Connaughton, along with farmer and wife Katina Connaughton, host guests at SingleThread Farm-Restaurant-Inn, a 55-seat fine dining restaurant with five exclusive suites above the restaurant. The farm, located on 24 acres in the historic Dry Creek Valley, supplies vegetables, fruit, herbs, flowers and honey, to their restaurant. Guests of the restaurant are treated to a 10-course tasting menu, showcasing the seasonal bounty from the couple’s farm. SingleThread provides guests a bespoke hospitality experience in the center of Sonoma Wine Country.
Si ce pays a un berceau culinaire, il se trouve dans le nord du comté de Sonoma, où les fruits de la main-d'œuvre locale, des produits hors du commun aux fromages artisanaux n'ont jamais pris l'avion. Utiliser des ingrédients régionaux est une façon plus saine de se nourrir. Vous pourrez goûter à cette fraîcheur dans les spécialités du Dry Creek Kitchen. Vous pourrez également découvrir l'abondance régionale dans le menu de dégustation quotidien, présentant un accord mets/vins appelé « Sonoma Neighbor ».
La cave à vin du Dry Creek Kitchen reflète les célèbres appellations de la région, avec plus de 600 vins de Sonoma millésimés datant de 1985 à 2007 et met un accent particulier sur le pinot noir et le chardonnay, ainsi que sur le cabernet sauvignon et les mélanges Meritage.
L'engagement de longue date de Charlie Palmer avec le vin se manifeste dans sa collection unique de dessins de bibliothèques privées et des caves des vignerons de la région.