As a new staple of the East Greenwich community, the Providence Oyster Bar stands out as Rhode Island's premiere seafood house. Upscale, yet casual, the Providence Oyster Bar offers a distinct and memorable experience to both locals and visitors alike.
Welcome to Chelo's Waterfront!Located right on Greenwich Bay in Warwick, RI, Chelo's Waterfront Restaurant provides excellent views, great food and live entertainment!
Enjoy local seafood, fresh raw bar, and hand-crafted cocktails dockside on Rhode Island’s largest waterfront deck at Blu On The Water. Blu is located in the beautiful waterfront district of historic East Greenwich, right on a bustling marina. We have something for everyone; fresh, local seafood delivered daily, a variety of non-seafood options, including both vegan and gluten-friendly dishes, hand-crafted cocktails, local spirits, and local craft beer options. Our picturesque waterfront deck is lined with stunning fire features and three outdoor bars. Don’t forget to check out our talented local artists performing live music 7 days a week from Memorial Day Weekend through the end of September.
This wonderful historical building is reminiscent of an old framed boathouse. Here you can sit on the deck and dine while watching white swans and ducks swimming in the cove with their little ones following close at hand. The water views are terrific, either dining inside or out. Relax and let your thoughts sail away with the sailboats in the harbor. The deck feels a bit rustic and is accented by beautiful umbrellas to shade you from the sun. The lower patio with our outdoor granite bar is relaxing with beautiful views of the water and offers refreshing summer cocktails and a full menu."
Le restaurant Siena propose une cuisine toscane authentique dans une atmosphère chaleureuse, accueillante et vivante. Un choix de menus est servi dans un cadre élégant et décontracté, composé de divers steaks grillés, de fruits de mer, de plats principaux à base de veau, ainsi que de nombreux plats signatures de pâtes et de produits sautés. Le Siena - East Greenwich complète le menu du restaurant Siena original, situé dans le quartier de Federal Hill, avec les notes chaudes ainsi que les excellentes saveurs que l'on trouve dans les cuisines et les bars à vins d'Italie.
Le chef réputé Luciano Canova a ouvert le Trattoria Romana afin de proposer aux résidents et aux visiteurs du sud du Rhode Island une cuisine italienne authentique dont le nom Trattoria Romana est devenu synonyme, après le succès du restaurant Trattoria Romana de Lincoln. L'équipe a choisi un emplacement dans le South County Commons, à Wakefield, pour offrir un accès pratique, près du sud du Rhode Island.
Ce restaurant italien de Wakefield propose un bar animé où les habitués et les clients ponctuels peuvent déguster des cocktails, des boissons alcoolisées, de la bière et du vin du vaste menu des boissons, tout en profitant d'un choix de repas complets. Le bar et le restaurant sont ouverts à l'année pour le souper ou pour prendre un verre.
Tapas originated in Andalucia, a Southern province of Spain, and are considered a fundamental way of life. These tasty small dishes are traditional Spanish dishes found in every bar, cafe, restaurant, and home. A tapa is an appetizer or snack in Spanish cuisine that can be combined to make a full meal and can be cold (such as mixed olives and cheese) or hot (such as gambas al ajillo (shrimp in garlic) or patatas bravas). We wanted to bring this culinary experience to the heart of East Greenwich creating a shareable experience, transporting our guests to Southern Spain with a variety of diverse flavors and wine pairings that will entice their tastebuds.
Welcome to Circe East Greenwich, a new opening by Carlo Carlozzi and Kyle Poland! The menu consists of American-infused, Italian dishes and drinks that are "exotic and special."
La Masseria RI est inspirée des anciennes fermes fortifiées appelées «Masseria» dans la région des Pouilles en Italie. Le chef exécutif et co-propriétaire, Pino Coladonato, a passé son enfance sur une ferme dans les Pouilles. Forcé à manger les aliments qui était localement disponibles, il s'est vite tanné de la purée d'haricots. Il a décidé de prendre les choses en main et de créer de nouvelles façons d'utiliser ces mêmes ingrédients. Maintenant que le choix est grand entre les fèves, les pois chiches, les lentilles et autres légumineuses, elles demeurent néanmoins un ingrédient essentiel dans la majorité de ses recettes. Merci à la décoratrice d'intérieur, Libby Langdon, pour son décor chaleureux, et son atmosphère invitante. D'inspiration rustique et détendue, il arbore un décor à l'ancienne. Des bougeoirs en fer surdimensionnés faits sur mesure à partir d'antiques portes de fer accentuent les murs. Des outils agricoles traditionnels et des photos de l'Italie natale du chef rappelle le côté fermier du Masseria RI. La carte des vins englobe toutes les régions de l'Italie et propose les meilleurs crus américains et du reste du monde.