Vancouver Now Has Its Very-Own Georgian Restaurant!Dediko, owned by a mother-son team, serves the country’s famous stuffed breads and dumplings out of a cheery Evergreen Boulevard cafe. Dediko’s menu is stacked with the classics of that region, with a number of different khachapuri, soup-filled dumplings called khinkali, walnut-heavy vegetable dishes called phkali, and various grilled meats called mtsvadi. Also coming from the grill, Dediko’s kababi consists of a kebab-like grilled ground chicken patty with Georgian spices, folded in a roll of lavash flatbread. Nico Bakh is partial to a homey dish called lobio, a bean stew served in an imported Georgian pot, complete with a side of fermented vegetables and a Georgian cornbread called mchadi.
Morchella is a modern American restaurant in Portland, OR dedicated to seasonal foraged and wild foods. We serve a foragers' tasting menu, in addition to an a la carte menu. We look forward to hosting you!
Le Cabezon Restaurant and Fish Market vous accueille dans un bistrot de fruits de mer et un magasin de poisson animé de quartier. Ouvert en décembre 2009, le Cabezon est situé à proximité des quartiers de Hollywood et de Rose City Park. Il propose une cuisine côtière de saison élaborée avec passion en fonction des produits du jour provenant des producteurs locaux et de la générosité du Pacifique Nord-Ouest. Les propriétaires, le chef David Farrell et le sommelier Jackie Speck, se feront un plaisir de vous régaler avec un menu unique comprenant de la viande et du poisson locaux cuits au feu de bois, des pâtes faites maison et des glaces de saison. Il vous fera profiter d'une sélection de vins qui honore les petits producteurs traditionnels.