Our culinary team has carefully curated our ever changing menus with a focus on what we are able to grow in our greenhouses on Glasbern's 150 acre farm.
Conveniently located near Allentown off I78, Madeline's delivers casual, fine dining with a creative, gourmet flair! Enjoy a fantastic wine selection designed to please every palate, or perhaps a perfectly crafted cocktail. Madeline's is equipped with a unique private dining space that can accommodate up to 150 guests. With their attentive staff and state of the art equipment, they have everything to cater to the needs of your event!
Westside Grill was established in late 2021 serving the Lehigh Valley and beyond. A modern American steakhouse with a twist, featuring prime cuts, seafood, hand held sandwiches and local favorites like our signature Grand Champion Turkey Pot Pie. Our bar serves a selection of wines by the glass or bottle, 12 draft favorites and features an extensive craft cocktail list.Inquire about our seasonal patio or reserve our private dining room for your next event.For large parties of 8 or more, please contact us by phone. We look forward to serving you.
Servant une cuisine japonaise classique, le Kome Fine Japanese Cuisine se distingue par son style contemporain, ses préparations méticuleuses, son service cordial et son agréable atmosphère.
Au comptoir hibachi, le chef vous offre un spectacle divertissant tout en concoctant ses créations culinaires sous vos yeux ; idéal pour les enfants et les familles, ainsi que les anniversaires et les fêtes d'entreprise.
Les réservations en ligne sont pour la salle à manger principale. Pour les réservations au comptoir hibachi, veuillez contacter le restaurant directement au 610-798-9888 ou consultez le site komerestaurant.com
L'ajout de style de Stephen Starr au Rittenhouse Square rend hommage à la culture de café français. On y sert le déjeuner, le diner et le souper sept jours par semaine. C'est un endroit idéal pour une bouchée rapide ou un repas tranquille. Parc se souvient des brasseries chics de Paris, servant de la cuisine française classique dans un espace de charme. Les banquettes en cuir rouge surmontées d'un verre dépoli procurent un sentiment d'intimité. Des détails tels que des chaises usées en bois, des cadres de peintures et de photos vintage et des anciens luminaires en laiton transportent les invités à travers l'Atlantique. Les portes à la française battantes s'ouvrent sur une terrasse couverte par un auvent rouge foncé parfait pour les repas "en plein air." Les réservations ne sont pas acceptées pour les tables en plein air.
The Fiorella you see today is still the intimate space you know & love! Chef Marc Vetri and his team bring decades of talent & experience to this special space, creating a truly memorable dining experience. Pasta is the main event at Fiorella, with rotating antipasti and desserts rounding out the menu.A la carte seating is available both in our indoor dining room and outdoor patio, year round.Indoor seating is predominantly at our chef's counter, with a few high-top tables outlining the space. Table vs. counter reservations are seated on a first-come, first-served basis.Patio seating is shaded from sun in summer and insulated with heaters in winter. Due to the nature of outdoor reservations, Fiorella may have to cancel outdoor service for severe weather.Looking to dine with a larger group or want to try a different taste of Fiorella? Join us upstairs for our Pasta Club chef's selection!From the whole Fiorella Team, thank you for your continual love and support!
Proposant une cuisine moderne réconfortante, le Craftsman Row Saloon sert des plats classiques fraîchement préparés comme le French Dip, le homard, la poitrine de boeuf, le Mac and Cheese classique et le poulet rôti.
Le Butcher & Singer, occupant un magnifique emplacement historique au 1500 Walnut, propose une expérience culinaire intime et sophistiquée dans un cadre décontracté de clubhouse. Le restaurant apporte les véritables classiques du parfait Manhattan ou Sidecar, aux steaks et côtelettes maturés à sec, et en passant par le poisson frais. Le restaurant vous promet une expérience intemporelle et ludique dans l'ère continue du chophouse américain.