In historic downtown Winter Garden, a few miles from Orlando’s theme parks, an intimate gourmet dining experience awaits you. Local residents rave about it, and foodies come from all over to sample the superb cuisine and intimate service of The Chef's Table at the Edgewater. Our 3 Course Prix Fixe Dinner is priced at $74.99 per person, consists of 4 choices/course. Pricing may vary on holidays. Guests must be over the age of 8 to dine at the Chef's Table, which generally takes 2 hours.Brunch is now served on Sat & Sun at our Tasting Room. Recent awards include the Florida Trend Golden Spoon, Orlando Magazine Dining Awards, winning Best Restaurant, Best Kept Secret, Best Wine Pairing Dinner, Most Romantic Rendezvous, & Best Chef's Table. For diners wanting a more casual evening, our Tasting Room serves brunch, small plates, large plates & craft cocktails, and does not require a reservation.Group dining features dining areas for group sizes 10-60.
ELEVATED DINING EXPERIENCE. Discover the unique culinary experience of Matthews Steakhouse, where locally-sourced ingredients meet exceptional service. Our dishes are not only delicious, but also nutritious! Come and join us for an unforgettable dining experience in Downtown Winter Garden. Our sommelier Eddie Gaunt is always on hand to help you select the perfect wine pairing for your meal.Book Your Dining Experience: Reserve Your Table Today at Our Family Owned and Operated Reservation-Only Restaurant.
The best Japanese cuisine restaurant in Orlando.A gastronomic experience elevated to each piece.Come and try a symphony of refined flavors! Explore unparalleled flavors in our fresh and exclusive sushi.
Ceiba bridges traditional and contemporary Mexican cuisine, bringing tasteful dishes to your table.Join us for striking views of theme park fireworks from our signature rooftop restaurant.IMPORTANT NOTES:We kindly ask parties of 8-15 to connect with our Private Events team to secure a reservation as this is considered a large party.Parties of 16 or more will be asked to secure the Private dining room.Please be aware that our outdoor seating offers a limited menu. Ceiba does not allow decorations of tables or surrounding area. $8.00 per person Cake Cutting fee will be charged for outside Dessert.Children are always welcome; however, we kindly ask that they maintain proper etiquette at all times to ensure an enjoyable dining experience for everyone.
Le Capa steakhouse and bar qui est situé au 17ème étage sur le toit du Four Seasons propose des coupes de viandes de choix savamment préparées sur le feu et une cuisine aux influences espagnoles dans un cadre vivant et vibrant. Les diverses offres du Capa vont des petits plats inspirés de New Basque jusqu'à un éventail de fruits de mer frais de la Floride. La liste de vins et de cocktails mettent l'accent sur des spécialités régionales ainsi que sur certains classiques mondiaux. Le service est intuitif, accessible et authentique. La terrasse extérieure permet aux convives de profiter des vues sur les feux d'artifice tous les soirs alors que la cuisine ouverte vous permet d'être proche de l'action. Le Capa est ouvert au public. Les gens qui n'ont pas de réservations sont les bienvenus, mais elles sont évidemment sont recommandées.
Le Ravelle sert une cuisine italienne moderne élaborée par le chef exécutif Fabrizio Schenardi, natif de Turin. Vous pourrez commencer la journée par un déjeuner buffet, qui vous permettra entre autres de préparer des omelettes. Dans la soirée, vous dégusterez de délicieuses pizzas gastronomiques, des pains et des pâtes faits maison, ainsi que d'autres spécialités italiennes. Deux salles à manger privées sont à votre disposition. Le Ravello est ouvert au public. Il est conseillé de réserver, mais le restaurant accueille tout de même les personnes sans réservation.
Rendez-vous à Eddie V à Orlando et laissez l'atmosphère confortablement sophistiquée et les sons de jazz live donner le ton pour une expérience culinaire exceptionnelle. Choisissez parmi une sélection variée des plus beaux fruits de mer disponibles, ou faites-vous plaisir et dégustez l’un des steaks primés âgés de 28 jours et grillés à la perfection. Complétez votre repas avec une sélection sur le carte des vins - une liste primée de plus de 200 vins sélectionnée par le maître sommelier des lieux Si vous recherchez une expérience plus détendue, visitez le salon V où vous pourrez savourer des cocktails classiques et créatifs et déguster des hors-d'œuvre exclusifs sur fond de jazz et dans un éclairage séduisant. Quelle que soit l'occasion, un souper calme en milieu de semaine à un événement privé spécial, laissez le personnel s’occuper de chaque détail, ils feront le travail et vous vous ferez plaisir.
We combine our international cooking expertise, personable service, and unique atmosphere to give each customer an authentic and extraordinary Mediterranean steakhouse experience. Come indulge in our delectable dry-aged steaks, fine wine and cocktails, live entertainment, and open-fire kitchen. Book our Orlando private party venue for your next event! Located in Dr. Phillips near International Drive.
L'OCEAN PRIME est un restaurant-lounge américain moderne créé par le restaurateur de renom Cameron Mitchell. Salué comme le «meilleur bar» et l'un des «meilleurs steakhouses de la ville» par l'«Orlando Sentinel», l'OCEAN PRIME Orlando vous réserve une expérience culinaire hors du commun.
Le menu classique ménage une fine touche moderne relevant des plats légers, comme sa salade «Cobb» de crustacés signature et ses sushis, ainsi que des assiettes encore plus gourmandes, comme le plateau à plusieurs niveaux de crustacés fumés, les steaks saignants sans oublier les délicieux desserts. Méritant le déplacement à lui seul, le lounge de l'établissement sert des cocktails préparés d'une main experte, notamment le Gimlet signature au concombre ou le cocktail fumant aux fruits rouges et aux bulles.
Le cadre impressionnant, dégageant une énergie revitalisante, le menu extraordinaire de fruits de mer et de morceaux de choix de steak, les cocktails, la carte des vins reconnue par le «Wine Spectator» ainsi qu'un authentique sens de hospitalité font de l'OCEAN PRIME Orlando le lieu idéal pour se rencontrer, parler affaires, fêter et se faire plaisir.
Located off of Sand Lake Road, along the city's famed "Restaurant Row", NORMAN’S was recently voted BEST Restaurant in the 2024 Readers Choice Dining Awards by Orlando Magazine. Also named as the TOP Florida Restaurant in 2024 by Southern Living Magazine! Norman Van Aken is a restaurateur, chef, author, and James Beard recipient of “Who’s Who in America" regarded as the “Founder” of New World Cuisine.” Our restaurant offers a creative culinary and mixology experience, including an extensive wine list. We offer our main dining room, two private dining rooms, and our interior bar/lounge. Our elegant, covered Terrace offers alfresco dining, with live music on Friday nights, & a DJ on Friday/Saturday.HAPPY HOUR Mon-Friday from 5:00- 7:00PM, $10 Cocktails, $8 wines by the glass & various Tapas creations. DRESS CODE:Dining Room: Smart Casual/ Smart Dress (jackets are not required) Terrace: Resort Casual/ No baseball caps, gym apparel, tank tops, or flip flops