Take a break from the sights and sounds of central Florida and shift into a dimension of effortless elegance and subdued style in a lavish succession of spaces.Lake Mary Social allows you to follow your spiritual blueprint and choose between the main floor's elevated dining, an intimate but connected bistro nook, a worldly and comfortable lounge off the beaten path, or you might slide into the electrifying dynamics of our VIP suites.
cork&olive is an award winning Italian restaurant in Lake Mary. We have been serving the Lake Mary area for over 16 years, and now we have the largest selection of Wines, Bourbons, Single Malts and the best selection of craft cocktails. We just won the 2023 Diners' Choice Award from OpenTable and 2023 Wine Spectator Award of Excellence. We look forward to seeing you and serving you soon at cork&olive.When you are at cork&olive you are not eating out at another restaurant, you are family! We can't wait to welcome you and serve you. Cheers! Mary and Antoney Manipadam - Owners.
We are a team of young and inspired professionals taking down the walls between kitchen and guests and taking you on a culinary adventure. Immerse yourself in a progressive tasting menu focusing on the simple, yet luxurious, ingredients around the world with deep inspiration from Japanese cuisine.We challenge the seasons, navigate beyond the limits of time and break with tradition— getting playful with process and tricky with techniques at the intersection of place and possibility.At Ômo we offer a unique and exclusive experience to only 16 guest at a time. The journey starts in the living room with a welcome drink and snacks, then you are transported into the main counter overlooking the kitchen where you will enjoy all the savory bites in an interactive environment. At the end, you will transition to the pastry parlor to continue your experience with sweet bites and after dinner drinks.
La famille Christner vous attend pour déguster le steak et le homard de premier choix d'Orlando.
Ouvert en 1993, Christner est une réelle entreprise familiale. Ils affirment avoir très peu de rotation du personnel, car les employés sont des membres de la famille. Leur clientèle se compose de locaux, de gens d'affaires, de vacanciers, de vedettes sportives ainsi que de nombreuses célébrités. Tout le monde s'accorde sur le fait que le menu est exceptionnel, les membres du personnel sont compétents et qu'il s'agit du steakhouse ayant remporté le plus de prix en Amérique !!! Les Christner maîtrisent fort bien l'art de recevoir grâce à un accueil convivial, chaleureux et personnalisé. Russ a dit de son restaurant qu'il n'était qu'un modeste petit steakhouse. Leurs invités sont leurs amis.
Le pain : cuit tous les jours et servi très chaud à votre table. Déchirez-le. Partagez-le avec vos doigts, nul besoin de couteau. Le bœuf : de qualité supérieure, vieilli, nourri de maïs, provenant directement du Midwest, jamais congelé et coupé à la perfection. Le homard : queue de homard d'eau froide d'Australie. La cave à vin : 5500 bouteilles soigneusement sélectionnées.
Ici, on sert une cuisine américaine et des boissons artisanales.
Au F & D, tout commence par cette équipe ancrée dans la communauté locale. Leur philosophie est une réflexion et un accent sur la création d'une expérience exceptionnelle pour les clients.
Toute l'emphase est mise sur la qualité. Chaque ingrédient a fait un voyage avant d'atteindre la table. Ce voyage, rempli de l'engagement et de la passion de l'équipe permet de partager les histoires des uns avec les autres comme elles devraient être partagées: avec un bon repas, en prenant un verre.
Pour cette raison, l'équipe s'engage à soutenir les pêcheurs de la Floride, les agriculteurs et les brasseurs, ainsi que le maintien d'une norme d'une nourriture de la ferme à la table. On ne sert que le meilleur du local, y compris les fruits de mer pêchés, de la viande bovine nourrie à l'herbe, de la volaille d'élevage et des bières de fabrication artisanale ainsi que des cocktails. Ils existent pour servir leurs clients
Avec un menu aussi unique que son nom, le FishBones vous propose des fruits de mer frais tout juste pêchés, ainsi que des steaks maturés et des côtelettes. Des sushi raffinés et des huîtres fraîches complètent le menu dans ce restaurant local prisé. La cuisine gastronomique du FishBones est préparée au-dessus d'un foyer construit sur mesure sur un feu de bois de chêne et de citronnier de Floride à près de 650 °C, permettant d'obtenir des saveurs fabuleuses. Le FishBones est reconnu comme l'un des 10 meilleurs restaurants de fruits de mer d'Amérique. L'Orlando Magazine lui a d'ailleurs décerné les titres de « Meilleur Restaurant », « Meilleurs Fruits de Mer », « Meilleur Repas en Plein Air » et du « Meilleur Endroit pour les Cocktails ». Le service expérimenté et convivial dans une atmosphère inspirée du Key West crée un cadre confortable pour n'importe quel type de repas. Une impressionnante carte des vins permet d'accompagner les fruits de mer et les steaks, pour une expérience culinaire ultime. Au plaisir de vous faire plaisir très bientôt !
Cafe - Boutique PIANO is a corner gem with a big windows and an even bigger heart—your home away from home. Connecting the dots between European innate style and Old World culinary confidence and America's brash sense of freedom, Cafe-Boutique PIANO celebrates their combined spirit of independence, imbuing it with equal parts of sophistication and surprise. We serve dishes that are elevated, shareable, and match the excitement of the already jubilant atmosphere created by PIANO’s visionaries.The bar serves an extensive list of carefully curated wines from all around the world. With delicious gourmet foods, imported Italian pasta, cheeses and meats, combined with a warm, sociable experience.PIANO is a cozy spot for a quick breakfast, elegant lunches, relaxed dinners or lazy weekend brunches. Open for brunch, lunch and dinner.
Located on the historic Lake Ivanhoe, Russell's offers an upscale casual dining restaurant and bar featuring an innovative and fresh menu, all with an amazing view and atmosphere.Chef Emmanual Clement has created a varied and exciting menu based on his international experience.Some of our favorite suggestions include:Artisan Charcuterie Board, Roasted Beets & Burrata Napoleon & Octopus Escabeche (we cure our own meats)Entrees: Grilled Swordfish with Sorrel Sauce, Crispy Duck Confit & Tenderloin Au Poivre (all sauces made fresh in house)Desserts: White Chocolate Bread Pudding with Whiskey Sauce & Cranberry Crème Brulée (all our desserts are made in house)Awards:Top Tables 2020Best Burger 2021 Orlando Sentinel Foodie AwardBest Ambiance; Editor's Choice Orlando, The City's MagazineBest Brunch: Readers' Choice Orlando, The City's MagazineIf you any dietary requirements just let us know ahead of time and we will try and accommodate you.See you soon!
Le Back Room Steakhouse propose des steaks Black Angus vieillis, notamment le faux-filet, le châteaubriand, le filet New York Strip et le filet Center Cut. Il propose aussi des plats de fruits de mer frais tels que le bar du Chili et le saumon de l'Atlantique Nord. Les dimanches, venez profiter du souper Prime Rib Dinner. Chaque entrée comprend un choix ou deux d'accompagnements fraichement préparés. En outre, le restaurant offre une salle à manger spectaculaire dans un environnement sans prétention. Géré et dirigé localement, cet établissement met l'accent sur un service de qualité personnalisé.
Great food and great wine go hand-in-hand ... and at Cru Quarters by The Mayflower, we believe that it all tastes better together.Here, we've created a wine–based concept with a sophisticated, creative, eclectic menu–pushing the envelope beyond traditional fare to elevate the dining experience.Cru Quarters invites guests to discover a better way to enjoy food and wine. Our dining concept showcases cuisines inspired by wine country, prepared in an open kitchen that delights every sense.Each menu item has been carefully crafted to incorporate wine into its recipe. We've also noted the best wine pairings for every menu item to bring out the best tastes, flavors, and notes.Executive Chef - Patrick Tramontana and Director of Dining Services & Certified Sommelier - Elvis Burrows came together at The Mayflower, a distinctive senior living community, to reimagine what dining can be in retirement. This restaurant is open to the public via reservation. Dress code strictly enforced.