Le restaurant The Capital Grille - Sarasota vous invite à être ébloui par son accueil chaleureux, ses plats et ses vins. Il propose de déguster des viandes réputées dans tout le pays, bien cuites et découpées à la main par ses bouchers maison, les fruits de mer les plus frais, des accompagnements créatifs et des desserts irrésistibles préparés sur place le jour-même. Vous pourrez savourer un cru choisi dans une carte des vins saluée par la critique, sur laquelle figurent 350 références provenant du monde entier, soigneusement sélectionnées par le sommelier du restaurant. Vous profiterez d'un service courtois anticipant vos besoins dans la salle à manger confortable et sophistiquée. Vous aurez également la possibilité d'organiser à la perfection un événement dans une salle à manger privée équipée d'appareils multimédia ultramodernes. Le restaurant The Capital Grille - Sarasota vous promet une après-midi ou une soirée gastronomique inoubliables.
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
**Same-Day Reservation Notice**Please note that our restaurant has limited seating for each night, and we only accept same-day reservations until 1:00 p.m. This policy allows us to prepare adequately and provide you with the best dining experience possible. We appreciate your understanding and look forward to serving you! If a reservation is needed more than 2 weeks out or for a party of 8 or more, Sun - thru Thurs, please contact the restaurant directly at 609 509 0929.Accommodating only twenty guests per evening, makes for the perfect date night atmosphere. Chef Michael Scipione has created a 3-course pre-fixe menu, served in our intimate private dining room located in Mount Laurel Nj, just 15 minutes from Center City Phila.The dining room is designed to replicate a private supper club vibe, dimly lit with a 14 foot communal table that seats up to twelve guests for private events as well as individual tables. Visit sano2go.com for our Fox 29 segment showcasing Sano
Vera proudly presents a full menu cuisine made fresh daily. Highlighted with perfectly seasoned & grilled dry aged Angus steaks, chops, a wide variety of selections made with local produce for a fabulous fine dining experience.Specialty crafted martinis, cocktails & wine list that includes kosher wines. Enjoy Modern Cuisine in a great atmosphere.Children's menus available.
• Réservation de tables avec bouteilles • Nord-est de Philly
Réservé 6 fois aujourd'hui
A new concept blending handcrafted cocktails, dining experience and art. 21+ Only with valid ID. (Dress code below) 90-Min Table LimitWhether you're planning a birthday dinner, date night or girls night out - BILLIONAIRE Lounge offers dining packages and unique gathering spaces to help you host the perfect gathering. Please note that all parties of 8+ require a prix fixe menu– contact the restaurant directly for accommodations.DRESS CODE & OTHER ITEMS OF NOTEIn order to maintain the upscale ambiance & decor at BILLIONAIRE Lounge, proper dress code is required: Businesses Casual, Smart Casual, Formal, Fashionable. (no sweatsuits, no baseball caps, no flip-flops, no athletic jerseys, no gym sneakers or workout attire)We have limited availability for walk-ins but guests are encourage to call and verify for available tables. Proper ID We are a 21+ venue. We reserve the right to refuse entrance at the door to anyone, in particular if our door staff is concerned of intoxication.
Le Vedge est restaurant de légumes moderne où cuisinent les chefs Richard Landau et Kate Jacoby, anciennement de l'Horizons. Occupant le bâtiment historique de Tiger sur Locust Street, le Vedge propose des expériences culinaires élégantes et classiques, ainsi qu'un bar sophistiqué. Le menu consiste en une nouvelle approche de la cuisson des légumes, présentés dans plusieurs plats de taille moyenne. Par exemple, vous pourrez déguster des brageoles d'aubergine fumée, des betteraves jaunes en croûte de sel et des champignons maïtake grillés au feu de bois.
Serpico est une collaboration entre James Beard, le chef primé Peter Serpico et le restaurateur Stephen Starr. Situé sur la South Street, le restaurant à 60 places aura une vraie sensation de quartier, avec des banquettes confortables, des sièges au comptoir et un petit bar où le menu complet sera disponible.
Ne servant que le souper, la cuisine se concentre sur les ingrédients et offre un menu ludique mais familier avec des plats du monde évoluant avec les saisons. Une petite carte des vins qui se marient bien avec les plats complétera parfaitement le menu et un programme de cocktail de qualité mettra l'accent sur les spiritueux de charme.