Chianti Grill propose une cuisine italienne authentique et contemporaine ainsi que des steaks angus vieillis et des fruits de mer frais. La cuisine primée est complétée par une liste de vins avec des sélections de vins de la Californie, de l'Italie et du monde entier. Le service à Chianto Grill est sympathique et professionnel ...
The Original, Steak & AleCreated in 1966 by Norman Brinker, and revered for its succulent Prime Rib and bountiful salad bars, Steak and Ale is poised for epic comeback. Redefined as 21st Century polished-casual concept, while retaining the signature elements that made it an American classic, the new Steak and Ale restaurants will once again set the standard for affordable steakhouses. Guided and supported by the expert operations and management team at Legendary Restaurant Brands, qualified franchisees have the opportunity to generate immediate consumer loyalty by bringing back a beloved restaurant bless with decades of goodwill and brand equity. * Outdoor Patio * Salad Bar * Breakfast / Lunch /Dinner Menus
Le Porterhouse Steak and Seafood propose une cuisine raffinée décontractée dans une atmosphère de Supper Club. Le menu est composé de steaks de qualité supérieure âgés d'au moins 28 jours, ainsi que de poissons et de fruits de mer frais. Tous les plats de résistance sont servis avec un choix de salade Maison, César ou d'Épinards, du pain et au choix des pommes de terre ou des légumes.
L'interprétation moderne d'un steakhouse traditionnel de poisson et de viande.
Il y a seulement Kincaid's pour vous rappeler l'époque plus simple des grands steakhouses américains de poisson et de viande. Une visite suffira : vous y rentrerez toujours pour retrouver ce sentiment familier chaleureux et la cuisine qui vous tient à cœur. Chez Kincaid's, savourez une expérience culinaire excellente à un très bon rapport qualité-prix.
Kincaid's. Bienvenue chez vous.
Situé au sein de l'hôtel Mystic Lake Casino, le Mystic Steakhouse vous propose un menu composé de steaks salés et de fruits de mer frais.
Les amateurs de viande seront comblés par les nombreux plats de résistance appétissants composés de viandes grillées, comme le filet mignon, le contre-filet New York et les côtelettes d'agneau rôties.
Quant aux amoureux de fruits de mer, ils savoureront divers mets marins, dont des queues de homard, du saumon écossais grillé et des pétoncles géants.
Pour les indécis, des assiettes mixtes offrent un mélange parfait de produits de la terre et de la mer. Quoi que vous choisissiez, vous pourrez agrémenter votre repas d'une bouteille de vin Cabernet Sauvignon corsé, d'un Pinot Grigio délicieusement piquant ou d'une bière glacée.
Vous voudrez, cependant, garder de la place pour l'un des nombreux et délicieux desserts réalisés dans la propre pâtisserie du Mystic Steakhouse.
Enfin, vous achèverez votre repas en beauté avec un spiritueux, comme du porto.
Fogão Gaúcho is a family-owned and operated restaurant connecting flavors of Brazil with the community through culinary traditions and culture. With decades of experience, our obsession with high quality food and superior service is reflected in every aspect of the Guest experience. The drive comes from a passion for excellence and attention to detail and quality in everything we do. Our gaúcho chefs prepare a variety of delicious meats and serve them directly to your table side, cooked to your perfection. We here, at Fogão Gaúcho, are filled with culture and passion, ready to serve our guests!
In the spirit of wine country, Porter Creek features a fresh contemporary American menu with California-Mediterranean influences. Signature to the brand are fire roasted meats and rustic vegetables from the rotisserie and woodfired oven where temperatures approach 600 degrees.As a complement to the menu, Porter Creek offers 80+ bottles of wine – 60 of which are featured by the glass, and over 100 premium brands of spirits. Scotch, tequila, bourbon & rye sippers encourage EXPLORE-ation!Rejoice during the warmer months on this outdoor patio! Whether you’re dining al fresco or enjoying a cocktail at the outdoor bar, a fireplace or water feature is never far away…your oasis in the city!Inspire, Create, Explore Porter Creek today!
Award winning seafood, American and Cajun fare! Come enjoy our famous lobster roll, jambalaya, eclectic tacos, steaks & much more at Mallards! Check out our great Happy Hour! #mallardsrestaurant #awardwinningseafood #southernhospitalitywww.mallardsmn.com
Fine dining is back at White Castle this Valentine’s Day and craviiiier than ever! From steamy Sliders to decadent desserts you’re guaranteed to impress that special someone (or crew) you love so much! So step up your game and dine with us a la carte or dig into The Love Clutch Collection full of delicious delights.
Give the special Cravers in your life the royal treatment at White Castle on February 14th. Because everyone wants to hear those three little words: We’re. Getting. Sliders.
P.S. Here are a few lines to help set the mood—FREE OF CHARGE:
I only have fries for you
Mozzstix & chill?
You’re my crave-orite
I’d put a Chicken Ring on it
Fine dining is back at White Castle this Valentine’s Day and craviiiier than ever! From steamy Sliders to decadent desserts you’re guaranteed to impress that special someone (or crew) you love so much! So step up your game and dine with us a la carte or dig into The Love Clutch Collection full of delicious delights.
Give the special Cravers in your life the royal treatment at White Castle on February 14th. Because everyone wants to hear those three little words: We’re. Getting. Sliders.
P.S. Here are a few lines to help set the mood—FREE OF CHARGE:
I only have fries for you
Mozzstix & chill?
You’re my crave-orite
I’d put a Chicken Ring on it