Prix et mentions reçues par le Cafe Lurcat : Top 50 des meilleurs restaurants, Top 10 des meilleurs plats dans le Minneapolis/St-Paul Magazine ; Top 10 des meilleurs restaurants dans le Mpls St-Paul Magazine ; Les meilleures terrasses d'été dans le guide estival de City Pages ; Les meilleurs burgers dans le Mpls St-Paul Magazine ; Meilleur bar à vin dans City Pages « Le meilleur des villes-soeurs » ; Top 10 des cartes des vins dans Food and Wine ; Prix de distinction du Wine Enthusiast ; Spoon Award du meilleur burger dans Minnesota Monthly ; Les cinq meilleurs : terrasses dans le Star Tribune ; Où manger dans le New York Magazine ; Le meilleur de l'immobilier dans le Business Journal ; Le choix du public dans Mpls St-Paul Magazine ; Le meilleur des « villes-soeurs » dans City Pages ; Top 50 des meilleurs restaurants : Top 10 des meilleurs plats dans le Minneapolis St-Paul Magazine.
Des vues panoramiques sur Loring Park, une cuisine innovatrice de style américain, un bar magnifique avec une sélection de plus de 200 bouteilles et de 30 vins au verre font du Cafe Lurcat une destination incontournable. Ouvert tous les soirs. Il est recommandé de faire une réservation avant de vous y présenter.
Boketto merges the rich traditions of a steakhouse with a whisper of Asian elegance & a burst of Mediterranean zest. Whether you’re here for a romantic dinner, a celebration with friends, or a memorable night out, Boketto offers an experience beyond the ordinary. Here, upscale & intimate combine with trendy, vibrant, and most importantly — welcoming.From marbled A-5 Japanese and Australian wagyu to our signature Japanese milk bread, lovingly crafted by Authentic Gourmet, every dish tells a story of tradition meeting creativity. Savor the delicate flavors of our fresh seared scallops, paired with the aromatic trio of Thai basil, cilantro & mint, or indulge in the vibrant contrast of our tomato & burrata, elevated with a hint of Calabrian chili, sweet agrodolce, peppery arugula, & toasted bread.With a cocktail program and wine list designed for the discerning palate, each visit to Boketto is an exploration of flavor & texture, a journey that lingers long after the last bite.
We are fine-casual dining with a fire at the core of its heart. Through the smoke and whiskey ashes of the previous iteration which closed its doors in 2020 rises a new haze of smoke and whiskey as we bring back this iconic brand, smoked meats, bourbon, beer, deep hues, and various spaces to a new location in the North Loop. Butcher & The Boar will honor its beloved roots, while spreading new ones in the fresh foundation that will help our guests embark on a journey with notes of nostalgia that carry the torch forward with new tastes and experiences. With immense gratitude, we invite you to Live Full Boar with us.