Le Derby est bien plus qu'un simple restaurant. Fondé en 1922, l'établissement à la gestion familiale depuis 1951 est un grand musée présentant quelques-uns des plus grands moments des courses de chevaux. Venez faire une pause loin de l'agitation de la vie moderne et voyagez au temps de George Woolf et Seabiscuit, pour revivre l'exaltation de la course du siècle. L'établissement excelle dans l'art de vous proposer les viandes de meilleure qualité et les fruits de mer frais préparés par le chef exécutif, qui raviront même les plus exigeants. Le menu met en valeurs certains plats, comme le filet roulé au bacon, le Delmonico New York, les côtelettes primées et les crevettes. Vous pourrez aussi savourer une grande sélection de vins à la bouteille et au verre. Détendez-vous et profitez d'un cognac raffiné ou bien d'un scotch pur mal sur la terrasse, ou assistez à un événement sportif sur l'une des trois nouvelles télévisions à écran plasma. Souper au The Derby peut uniquement être comparé à la sensation d'avoir un billet gagnant, quand vous souriez et savez que vous avez fait le pari juste.
Where Casual Elegance Meets Culinary FlairMélange is a New American Restaurant with globally influenced dishes, creating a menu that delights the palate while experiencing sustainable and seasonal ingredients.DISCOVER / ENJOY / EXPERIENCE our culinary delights, handcrafted cocktails, and service to match - we can’t wait to welcome you to a culinary voyage that will keep you coming back.Join us inside the Le Méridien Pasadena Arcadia.. a neighborhood treasure for an unforgettable escape.
1913 Restaurant & Bar is no ordinary restaurant. Named for the founding year of the City of Hope, 1913 is a place where every plate is thoughtfully curated to nourish one’s body, heart, spirit, and soul. Executive Chef Christian Eggerling and his diverse team of culinary talent make healthy food fun, sometimes fancy (because we all deserve it), but never boring. Fresh wild-caught seafood, locally sourced meat, garden-harvested vegetables, decadent desserts, curated wine list and craft cocktail program make 1913 the ideal destination for any occasion. Breakfast, lunch, dinner, and private events can be experienced in our modern and elegant restaurant or outside on the patio with a picture-perfect view of the local foothill mountains. Whether you are a team member, local or visitor to our historic campus - our commitment to locally farmed, sustainability-focused food is not just a pledge, it is a promise.
Time counts at BJ's Restaurant & Brewhouse. Since our humble beginnings back in 1978, we've continued to refine our brewhouse experience to make BJ's a place where you can make the most of any meal. We want BJ's to be a place where the moment you leave is the moment you plan on coming back. We pride ourselves in our craft and attention to detail. Our guests come here for our award-winning handcrafted beer. They come here for the Southern California twist we've put on the Chicago-style deep dish pizza. And they come here for our Pizookies®, our world-renowned dessert. But above all we know people come here to make their good times better. So in many ways we haven't just crafted a brand, but a mindset. And our guests are the reason for this. And it's because of them we're continually striving to make sure every moment they choose to spend with us counts. Welcome to BJ's, a restaurant with a Brewhouse soul.
As an award winning restaurant group, Star Leaf creates a fine dining experience that combines ingredients and spices that will teleport guests across the Pacific to a tropical paradise. Founded in 2011, Star Leaf Pasadena is our first US-location in the beloved Playhouse Village. Every dish is prepared with passion and respect for the traditions that shaped Asian cuisine. The culinary team selects the freshest ingredients, ensuring each bite is a celebration of flavor and culture, while instilling innovative modern touches.
Fogo de Chão is an internationally-renowned steakhouse from Brazil that allows guests to discover what's next at every turn. Founded in Southern Brazil in 1979, Fogo elevates the centuries-old culinary art of churrasco - roasting high-quality cuts of meat over an open flame - into a cultural dining experience of discovery. Please join us in our dining room, in our more casual Bar Fogo, or bring the Fogo Experience to you with Fogo To-Go or Catering. Visit our website to make a reservation or place an order.
Le chef cuisinier Matt Bata de l'Alexander's Steakhouse propose une belle interprétation du steakhouse américain avec des notes d'influence du monde entier dans tout son menu, qui comprend des morceaux de viande classiques tels que le faux filet, le Bone-In New York et le filet mignon, des fruits de mer issus du développement durable, notre Hamachi caractéristique et la plus grande variété de steaks Wagyu. Nous servons aussi des steaks vieillis à sec, ainsi que les meilleurs produits les plus luxueux disponibles, notamment 2 menus de dégustation et une vaste carte de vins conçue par le directeur des vins Andy Brady. Le bar complet, avec ses cocktails spéciaux uniques créés par notre directeur de bar Erik Lund, vous permettra de bien commencer votre soirée à l'Alexander's Steakhouse.
The Royce | Wood-Fired Steakhouse features the finest selection of Prime Cuts, Australian Wagyu, and grass-fed beef, expertly prepared on a wood-fired grill. The menu is accented by fresh seafood and creative, comfortable side dishes.
Le Fleming's Steakhouse - Pasadena vous accueille dans un steakhouse et un bar à vins raffinés. Il conjugue une passion pour le service ainsi que pour les ingrédients de saison comme le meilleur bœuf de qualité USDA. Tous ses plats sont concoctés méticuleusement de A à Z et servis par un personnel attentionné. Vous pourrez choisir le vin se mariant idéalement à chaque occasion dans la carte des vins Fleming 100®, composée de 100 crus médaillés servis au verre. Cette sélection de vins honore les meilleurs vignobles du monde entier. Vous pourrez réserver des salles à manger privées et les services d'un directeur de salle privé qui saura parfaitement organiser l'événement, quels que soient le budget et le nombre de personnes participant au repas. Au Fleming's, toute visite est synonyme d'un éventail de possibilités.
Tucked away on the Altadena/Pasadena border,Chef Paul Ragan brings a feast of flavors to the dinner table.Join us in our dining room or order the Roastie to go!