Since 1984 Ealing’s Laguna Restaurant has proudly waved the flag of fine Indian dining for West London. Setting the standard high in an area rich with Asian dining options, Laguna has proved itself time and again, both with critics and, more importantly, diners. The restaurant’s owners pride themselves on providing first class service in elegant surroundings, modernised to meet with contemporary tastes, and in offering the finest Indian cuisine cooked by chefs trained in India’s most illustruous kitchens. These chefs embrace the traditional cuisine of India’s most famous culinary regions whilst injecting personality and flair with their own unique take on old favourites. Unusually for an Indian restaurant, Laguna puts equal effort in to desserts, offering a delightful sweet finish to your meal.
Established since1989 Grapes Tandoori Restaurant is one of the best Indian Restaurant / Takeaway in Hayes the London Borough of Hillingdon (Near Heathrow) offering customers the highest standards of cuisine, service and ambiance. A family run business for families Grapes Tandoori Restaurant is highly acclaimed by our regular customers, and our reputation is built on a solid record of excellence, paying attention to customers needs and consistently meeting those needs. General Manager Mr Raffik Islam’s main focus is on providing the best possible service to all customers.
At Tamara Lounge there is something for everyone. From the sizzle of our mixed grills to our mouth-watering stir-fries & arabice Mezze's, your senses will be tantalised with our superb Indian, Chinese & Lebanese cuisine. Designed as a hybrid hub - Tamara Lounge reinvents itself seamlessly from a stylish and vibrant restaurant to a post 10 pm late-night bar on Friday and Saturday nights.
Bright, bustling and always busy with a business-centric crowd, the Sipson Tandoori Restaurant is an award-winning dining room near London’s Heathrow Airport that always delivers a thoroughly enjoyable dining experience. Filled with frequent flyers, airline staff and local families, Sipson Tandoori is also close to a whole host of international airport hotels, and is loved by locals and travellers alike for its lush carpets, colourful lighting and beautifully presented menu. Perfect for business dining and events, the dining room at Sipson Tandoori Restaurant has an animated atmosphere, and the chatty staff are always on hand to ensure your dining experience from beginning to end is a seamless and memorable one.
Le Mr Chow a ouvert le jour de la Saint-Valentin en 1968. Conçu par Michael Chow, il est encore l'un des plus beaux restaurants de Londres. Le décor, avec des œuvres d'art originales, des murs laqués et des planchers en marbre blanc, est d'un luxe décontracté. Le Mr Chow sert une combinaison de recettes authentiques et originales de Pékin, ainsi que des nouveaux plats innovants, des spécialités telles que les crevettes vertes, le Ma Mignon et les nouilles Mr Chow, toutes créées par des chefs renommés. Le menu propose aussi un excellent canard laqué et une variété emballante de plats végétariens. Au cours de la soirée, le chef vous propose un divertissment alors qu'il manie avec brio la confection des nouilles de Pékin. Reconnu comme une institution à Londres, le Mr Chow attire des générations de jeunes gens branchés en servant une nourriture sans cesse excellente, préparée par le chef John Wu et sa brigade. « Tout est impeccable, très bien, savoureux... un triomphe! Ce fut un bon repas, c'est le moins que l'on puisse dire », en a rapporté Michael Winner du Sunday Times.
Le prix moyen pour un souper est de 60 GBP.
Chef Clare Smyth’s first restaurant, Core by Clare Smyth, opened its doors August 2017.Located in London’s Notting Hill at 92 Kensington Park Road, Core by Clare Smyth is a modern fine dining restaurant with a strong British ethos, in an elegant, relaxed interior.
Situé au cœur du quartier branché de Kensington, dans une position élevée au 10ème étage du Royal Garden Hotel, le Min Jiang offre des vues imprenables sur Kensington Gardens, Hyde Park et la ligne d'horizon de Londres. Le design du restaurant allie des vases chinois bleu roi et blancs aux murs contemporains rouge foncé, créant une expérience culinaire inoubliable. Le Min Jiang ouvre pour le dîner et le souper 7j/7 et son point culminant reste sans doute le canard laqué de Pékin au feu de bois ou l'excellent dimsum.
Dernier venu de la collection Tamarind, la nouvelle version du Zaika Restaurant se situe à Kensington, désormais prête à servir une authentique cuisine Awadhi originaire du nord de l'Inde. Fortement influencés par les traditions culinaires Mughal et Nawabi, les plats Awadhi réalisent un mélange succulent de saveurs et d'épices pour proposer des créations gastronomiques dignes d'un roi.
C'est en 2005 que The Ledbury ouvre ses portes avec Brett Graham en tant que chef cuisinier, soutenu par une équipe jeune et dynamique, y compris le sous-chef Greg Austin, et le directeur du restaurant Darren McHugh.
Le restaurant est primé plusieurs fois et détient la très convoité, deuxième étoile Michelin.
L'établissement Harwood Arms a rouvert ses portes en septembre 2008 après des travaux de rénovation nécessaires. Ce havre de paix rural situé au cœur de Fulham est né d'une collaboration entre Brett Graham du célèbre restaurant Ledbury, Mike Robinson du pub prisé Pot Kiln se trouvant dans le Berkshire rural et Edwin Vaux de la brasserie réputée Vaux.
L'idée est de proposer aux Londoniens un lieu vraiment décontracté pour déguster les meilleurs produits britanniques dans des plats au goût inégalable, accompagnés d'une excellente bière et d'un verre de vin, le tout à un prix intéressant.