Bustronome Londres propose une expérience culinaire unique qui associe cuisine gastronomique et tourisme à bord d'un bus à impériale de luxe. Les passagers ont droit à un repas gastronomique tout en visitant les sites emblématiques de Londres, notamment le Tower Bridge, le Big Ben et la Cathédrale Saint Paul. Déjeuné - 4 plats - 12.15 - 14.00Dîné - 6 plats - 19.15 - 22.00Avec son mélange d'excellence culinaire et de découverte de la ville, Bustronome offre une manière mémorable de savourer les saveurs de la ville tout en admirant ses sites impressionnants. Notre menu saisonnier est inspiré par le meilleur de la cuisine Anglaise, de produits locaux et de la gastronomie française. Pour toute requête spéciale ( privatisation, anniversaire, occasion spéciale...) veuillez nous contacter directement.
Le Trinity a rouvert ses portes en octobre avec la même philosophie, la même culture et la même équipe tout en proposant un nouveau décor rafraîchissant qui a su conserver sa sophistication. Il reste une institution à Clapham.
Son coin repas en plein air peut accueillir 24 personnes tandis que la salle à manger possède une capacité de 50 convives. Elle offre désormais une vue dégagée sur une cuisine ouverte et comporte des banquettes. Elle arbore en outre des tons doux de vert jade et de rose pâle.
Fidèle à son style de cuisine, le nouveau menu se concentre sur l'interprétation d'Adam des grands classiques dans un cadre décontracté et abordable.
La cuisine propose un menu de 3 plats avec 6 entrées, plats et desserts, à des tarifs individuels. La carte des vins reste de grande qualité avec la carte des vins du Chef (il faut ajouter la TVA et le droit de bouchon)
qui augmente en quantité et en qualité ainsi qu'avec l'augmentation du nombre de conteneurs jusqu'à 400 à observer dans la cave à vins installée au premier étage.
'Turo Turo' is an exciting new restaurant in Southwest London, specialising in Filipino BBQ & Grill style cuisine. This hidden gem of a restaurant features a rum-focused cocktail bar and open kitchen, which is perfect for showcasing ‘Turo Turo’s' vibrant and dynamic culinary experience. Chef Patron, Rex De Guzman has created a delightful menu of bold, BBQ dishes and Filipino style small plates, within a warm and relaxed casual setting.Please be informed that, during weekends (Fridays and Saturdays), we enforce a minimum spending requirement of AED 350 per person in our dining areas, and AED 400 per person in our Beach Dinner Party area, from 7:00 PM to 9:30 PM on Thursdays.
We love the simplicity of seasonal and local ingredients. Modern dining and ancient techniques such as smoking, curing and preserving are at the heart of our restaurant. These aspects motivate us as well as bringing in other global flavours, ingredients, and cuisines. In this way, we try to reflect the diversity and multiculturality of South London and the UK through our food. We are a Catey and Time Out Love London award-winning restaurant with mentions in the Good Food Guide and the esteemed Michelin Guide.We are pleased to offer one of the cheapest tasting menu experiences in London too - so don't hesitate to book us for your next special occasion.Guests will be offered our five OR seven course sharing menus only with options available for dietary requirements only.If no tables are available do give us a call on 07421327556, we may have something extra available!
A modern, glass-fronted Indian on the burgeoning strip between The Bedford pub and Balham High Road, Indian Room has found itself something of a haven for couples. It must be the serene whiteness (table linen, walls) and candlelight. Then there’s the health-conscious cooking using as little as oil as possible. Well worth trying are the handful of dishes unique to this popular local restaurant, a wonderful apricot chicken Kashmir among them. Chicken madras, and a super-hot chicken vindaloo are consistently the most-ordered of the ‘All Time Favourites.’
Sinabro debuted in June 2014 on Battersea Rise, London, offering fine dining in an informal setting. Drawing upon 31 years of experience in French fine dining, Chef Patron Yoann Chevet consistently seeks a delectable balance of seasonal and exotic ingredients—a pursuit that defines our culinary philosophy at Sinabro.
Tokova, located in London’s trendy Tooting Broadway Market, brings casual dining in its finest form. Serving a Taste of the Basque Country, Tokova offers guests a wide selection of small plates, all of which are designed to share, encouraging guests to experience the different flavours of Spain’s Basque region with unique and contemporary twist. This are tapas, but not as you know it!
Situé dans une ancienne maison verte près du parc londonien Wandsworth Common, le Bellevue Rendez-vous est un petit bijou qui sert une cuisine française pour le plus grand plaisir des londoniens. Tout est cuit sur place et les plats suivent naturellement les saisons. Vous ferez votre choix "à la carte" ou vous opterez pour le menu "Table d'hôte" ou bien vous jetterez votre dévolu sur les plats du jour toujours tentants. Récemment repris par les personnes qui ont créé GAZETTE, le Bellevue promet de devenir une table courue par les gourmets de Londres. En regardant dans la direction du terrain de cricket, le parc Wandsworth Common prend des allures de village et la décoration de cet établissement reflète son histoire : de la lumière, de la verdure, des murs lambrissés et de charmants bibelots à l'esprit campagnard français, le tout sous un ancien plafond en fer forgé et verre. Avec sa confortable terrasse, le Bellevue est également le lieu idéal pour les amateurs de soupers en plein air. Les prix y sont étonnamment raisonnables. Vous ne pourrez donc pas refuser un fondant au chocolat pour le dessert ni échapper aux belles histoires sur les fromages des «terroirs» français.
Why Le Gothique? Well, was there any other possible choice for a restaurant and bar set within the glorious surroundings of Wandsworth’s Grade II listed Royal Victoria Patriotic Building? A magical setting for special occasion dining, Le Gothique Restaurant and Bar offers flexible dining and drinking in beautiful surroundings all week long, impeccable service and a superb French menu. Imbued with all the atmosphere that comes with a history that includes time spent as a Victorian orphanage and the war time headquarters of MI5, Le Gothique is classically appointed to make the most of the original framework of the building, from the mezzanine restaurant to the bar below and out in to the large courtyard with its covered seating area. Very traditionally French, Le Gothique’s realistically priced menu offers numerous Gallic favourites from throughout the culinary regions of the country that spawned fine dining.