Cote is inspired by the brasseries of Paris, serving authentic French dishes all day in our classically designed restaurants. We are committed to producing authentic French classics, freshly cooked to order, from the highest quality sourced ingredients.
Attendez-vous à un accueil chaleureux au French Table. Le restaurant propose des menus changeant en fonction des saisons, préparés à base d'ingrédients de qualité, soigneusement choisis auprès d'une petite équipe de fournisseurs.
Pour toutes les demandes de repas privés, veuillez envoyer un e-mail à zoe@thefrenchtable.co.uk.
Une courte promenade le long du chemin de halage vous conduira à la terrasse du Gaucho Richmond, où vous pourrez vous détendre et profiter d'un repas en plein air. A l'intérieur, vous trouverez d'autres tables et un élégant bar à cocktails à l'ambiance sophistiquée.
Scott’s on the Richmond riverside is a seafood restaurant offering the finest oysters, fish and crustacea. Seasonal game, meat and vegetarian dishes also feature. Our fish are responsibly caught from sustainable sources. Tables overlook the Thames, alongside our elegant oyster and Champagne bar with the full à la carte menu being served throughout the day from 12 noon.
The Ivy Richmond Brasserie presents a relaxed yet stylish dining experience offering an accessible all-day menu in a friendly, neighbourly environment.
Récemment ouvert au cœur du Wimbledon Village, l'Ivy Café vous propose une expérience culinaire chic mais décontractée, avec une carte abordable disponible toute la journée, dans une ambiance de quartier sympathique.
Le cadre idéal pour toute occasion, The Ivy Café est ouvert sept jours par semaine et dispose d'un restaurant au rez-de-chaussée, une terrasse intime dans le jardin et une salle à manger privée au premier étage.
Le restaurant propose une gamme de menus de style « café » adaptés pour chaque heure, du déjeuner jusqu'à tard le soir - peu importe si vous vivez dans le coin, si vous travaillez dans le coin ou si vous êtes simplement en visite, tout le monde est le bienvenu chez The Ivy Café!
Inspired by the hustle and bustle of India’s ancient and modern bazaars where goods, ideas, flavours and experiences were exchanged, Cinnamon Bazaar Richmond’s menu, from Executive Chef Vivek Singh and Head Chef Rakesh Singh, runs from breakfast through to dinner and features pan-Indian, street food style dishes, along with a new innovative range of vegan friendly plates, that blend modern cultural influences with classic spices and flavours.Located a stone’s throw from the station and Richmond Theatre, Cinnamon Bazaar Richmond is designed to transport you to the colourful markets of India. Interiors are vibrant and playful with bright neon signs, bold patterns and illustrations whilst a spacious al fresco terrace is the perfect spot to while away the day and indulge in a spot of people-watching. Explore with us weekend brunch with a twist, pre and post theatre menus, seasonal and special menus, cocktails to die for and off the chart chaats!
Previously known as BBQWhiskyBeer back in our pop-up days, we have continued to cook using smokers, a charcoal oven and over fire on a grill. The menu takes influence from barbecue all over the world, smoking, roasting, charring and grilling, inspired by the smoked meats of great American pit masters; but cooked with a Modern British touch. Alongside the barbecue we are renowned for our incredible burgers - particularly our Burger of the Month (BOTM) which, as you can guess, changes every month. We also offer vegetarian and vegan options for our barbecue and burgers, and have incredible value mid-week offers to tempt you out on a Monday night!
Situated in a restored Georgian townhouse in the heart of Richmond upon Thames, overlooking the river, the Bingham Riverhouse is a chic retreat and a gourmet bolt-hole with an inviting atmosphere and informal dining.
Le Dysart Petersham a récemment subi une rénovation intérieure complète, ramenant à la vie le maximum d’éléments artisanaux originaux du bâtiment pour apporter une atmosphère élégante et confortable. Les menus varient quotidiennement, des plats cuisinés sur commande par le chef et son équipe, mettant l’accent sur la fraîcheur, les produits de saison, l’équilibre des saveurs, l’approvisionnement éthique et les valeurs du pays. Le restaurant dispose de potagers et d’une ensileuse qui fournissent au chef les produits locaux cultivés à Petersham.