The Chefs Table est un petit restaurant indépendant au cœur de la ville de Chester, proposant les meilleurs produits locaux dans des menus de saison en constante évolution.
L'établissement travaille en étroite collaboration avec ses fournisseurs, particulièrement avec une association de producteurs biologiques sous le nom de The Natural Veg Men, située à 24 km du restaurant. Ce rapprochement permet aux chefs de travailler avec des produits incroyables et inspirants.
Lors du dîner, le restaurant propose un menu à la carte réduit, avec une offre incroyable de 2 plats pour 15 GBP et 3 plats pour 18 GBP. Dans la soirée, vous profiterez d'un menu complet à la carte comprenant un large éventail de plats innovants et originaux à base des meilleurs produits disponibles.
Ce restaurant bénéficie d'une atmosphère agréable, où tout est pensé pour vous proposer une expérience culinaire unique.
Standing out from the crowd, our 400-seater restaurant is housed in a grand Grade II listed building featuring a distinct neoclassical Greek façade and mixes an industrial look with a touch of opulence inside. Opera Grill brings theatre on a grand scale to Chester. At the heart of our menu is the theatre charcoal grill and wood-burning ovens, inspired by revered chefs and restaurants from around the world. The entertainment continues in a first-floor Music Gallery featuring a stage set for live acts every Friday, and a mix of soulful classics performed by our gospel choir every Sunday.The distinctive spaces in Opera Grill are all available for hire for meetings, conferences and special events with bespoke menus and entertainment packages.We have limited disabled access, the 1st floor and terrace is not wheelchair accessible.
AA 2 Rosette restaurant. The Forge Restaurant in Chester is one of Chester’s best restaurants with delicious food and unrivalled service. With a passion for wild, sustainable British ingredients, and a love of simple cooking over fire and charcoal. The Forge has its kitchen front and centre in the middle of this lovely, and elegant space. Incredible dry-aged beef and wild venison will be found in the maturation cabinets, awaiting their turn on the amazing forge grill, to be lovingly grilled and roasted over beech logs. Head chef Dan Regan, a passionate chef, heads up the young, vibrant team in the kitchen. Combining amazing, wild, sustainable ingredients from land and sea into sumptuous creations that form really memorable eating experiences. We focus on British ingredients, as local to Chester. Our venison, always a hugely popular part of our menus, is harvested from herds on estates that focus on improving biodiversity and deer health – a process we call Farming the Wild.