Enable JavaScript to run this app.
Passer directement au contenu principal
Logo OpenTable
  1. Accueil
  2. États-Unis
  3. Las Vegas

Meilleurs restaurants gastronomiques à Blue Diamond

Prix
Type de cuisine
Quartiers
Quartiers
Les mieux classés
Options de restauration
Options de placement
Accessibilité

14 restaurants disponibles à proximité

Photo du restaurant Nicco’s Prime Cuts & Fish at Durango Casino & Resort
4.6
Exceptionnel(724)
Prix : très cher
• Grillade • Spring Valley
Réservé 25 fois aujourd'hui
Nicco’s Prime Cuts & Fish is Durango Casino & Resort’s modern American steakhouse featuring prime meats, market-fresh seafood and a chic dining scene. Curated by innovative Executive Chef Michael Tomorsky and property executive chef Daniel Ye, Nicco’s menu is all about sourcing – from the finest meat purveyors, dry-aged fish markets and straight-from-the-farm produce – all executed with a true culinarian’s precision. Nicco’s offers a dinner menu that brings to life the best of both land and sea including a premium steak menu featuring USDA Prime, Dry Aged (exclusively for Nicco’s) and Wagyu cuts hand-selected from the world’s finest ranchers and purveyors alongside traditional American steakhouse dishes and signature entrees. Guests can also select from a fresh fish market seafood display featuring a variety of premium catches flown in daily while a raw bar, caviar and crudo menu round out the seafood experience.
Photo du restaurant Honey Salt - Las Vegas
4.6
Exceptionnel(3934)
Prix : cher
• Américaine • Summerlin
Réservé 40 fois aujourd'hui
Situé à l'écart du Strip de Summerlin, à Las Vegas, l'Honey Salt est le premier restaurant indépendant de la célèbre restauratrice Elizabeth Blau et de son mari, le chef primé Kim Canteenwalla. Inspiré par la passion du couple pour le divertissement, le restaurant vous fera vous sentir chez vous. Offrant un aperçu de la vie culinaire de Blau et de Canteenwalla, l'Honey Salt propose les plats, les boissons et l'hospitalité qu'ils ont partagés avec leurs amis et leurs familles pendant des années. Le Honey Salt, authentique restaurant de quartier allie confort et légère pointe de sophistication. Vous vivrez une véritable expérience culinaire de renommée mondiale, grâce à ses propriétaires chaleureux dédiés à leur cause. Le couple est passionné par leur désir d'utiliser les produits les plus frais possible au Honey Salt. Il a mis en place et continue à entretenir des relations avec les fermiers, les pêcheurs et les agriculteurs afin de concocter de délicieux plats pour la communauté de Summerlin.
Photo du restaurant T-Bones Chophouse - Red Rock Casino, Resort & Spa
4.7
Exceptionnel(3810)
Prix : très cher
• Grillade • Red Rock Casino
Réservé 49 fois aujourd'hui
Le T-Bones Chophouse and Lounge est un restaurant-grill haut de gamme servant des steaks maturés de premier choix, une viande signature non désossée et du poisson frais pêché du jour, le tout accompagné de l'une des 7 500 bouteilles de vin de l'établissement. Profitez d'un cocktail près du piano-bar ou réchauffez-vous près de la cheminée dans le salon en plein air avec une bouteille servie à table, en admirant la piscine hypnotique. La salle à manger intérieure, meublée dans des tons de rouge et brun et agrémentée de lustres décorés avec des cristaux Swarovski et Preciosa comprend également une cheminée suspendue.
Photo du restaurant Anima by EDO
4.9
Exceptionnel(804)
Prix : cher
• Tapas/Amuse-Gueule • The Gramercy
Réservé 11 fois aujourd'hui
Coming Soon!
Photo du restaurant The Black Sheep
4.6
Exceptionnel(1614)
Prix : cher
• Asiatique contemporaine • Spring Valley
Réservé 5 fois aujourd'hui
American comfort food with Vietnamese influences crafted with locally sourced ingredients. Craft Cocktail Bar featuring Black Sheep Creations as well as The Classics. Wine list of over 60 labels from around the world.
Photo du restaurant Harlo Steakhouse & Bar
4.8
Exceptionnel(1314)
Prix : très cher
• Grillade • Summerlin
Réservé 39 fois aujourd'hui
Harlo is a classically elegant steakhouse developed by local restaurateur Jeffrey Fine. Conceptualized in the 60s, open today in Summerlin, Harlo provides an elevated ambiance for discerning clientele unlike anything else offered in Las Vegas.Our Chef/Partner Gina Marinelli brings her culinary excellence to Harlo, sourcing beef from the best farms around the globe. Leading the culinary team with passion and creativity, every dish served at Harlo is expertly curated and beautifully crafted. Discover a symphony of flavors with expertly prepared cuts and curated sides. Indulge in an elegant ambiance and attentive service. Experience culinary excellence at Harlo Steakhouse.
Photo du restaurant Siempre J.B.
4.5
Génial(70)
Prix : cher
• Mexicaine • Spring Valley
Réservé 8 fois aujourd'hui
A new contemporary Mexican dining experience rooted in the traditional flavors of Mexico. Join us for desert-to-sea dishes, quintessential Mexican staples, and a fully crafted beverage program featuring Margaritas & Signature cocktails built with fresh juices, in-house made syrups, and limited edition Tequilas.Join us in our main dining room, at the bar, or in "La Guarida", our Private Dining Room that fits up to 12 guests.Chef De Cuisine: Roman AndresAn AYYA Hospitality Group concept
Photo du restaurant Osteria Fiorella - Red Rock Hotel & Casino
4.8
Exceptionnel(1657)
Prix : cher
• Italienne • Red Rock Casino
Réservé 17 fois aujourd'hui
Celebrated James Beard award-winning chef Marc Vetri delivers Osteria Fiorella to Summerlin at Red Rock Casino Resort & Spa, an expanded version of his wildly popular Philly pasta bar Fiorella. The casual restaurant features antipasti and salads, pizzas made in a wood burning oven, daily hand-made pastas, meat and fish cooked to perfection in a Josper charcoal oven and of course dessert, wine and cocktails. Osteria Fiorella will focus on a variety of classics perfected by Marc while living and cooking throughout Italy.
Photo du restaurant Sgrizzi
4.8
Exceptionnel(146)
Prix : cher
• Italienne • Enterprise
Réservé 9 fois aujourd'hui
Chef Marc Sgrizzi, executive chef at Sgrizzi in Las Vegas, has over 40 years of experience in Italian cuisine. A self-taught culinary expert, Marc refined his skills through dining in renowned restaurants and frequent trips to Italy, deepening his understanding of traditional Italian cooking. He began his culinary journey in his family's restaurant in Florida, learning to mix pizza dough from scratch. Today, he showcases dishes inspired by his Calabrian heritage and ancient Rome at Sgrizzi. His commitment to using premium ingredients is evident in the chef's tasting menu, where he explains the history and techniques behind each course. Marc's distinguished career is marked by numerous accolades and a reputation for revitalizing challenging locations, reflecting his dedication to culinary excellence and memorable dining experiences.
Photo du restaurant Fiorella - Durango Casino & Resort
4.3
Génial(57)
Prix : cher
• Italienne • Spring Valley
Réservé 12 fois aujourd'hui
Celebrated James Beard award-winning chef Marc Vetri delivers Fiorella Pasta Bar to Las Vegas within Durango Casino and Resort. The intimate space and open kitchen, modeled after the ever-popular South Philly pasta bar serves a pasta centric menu, featuring the lesser known shapes from the Italian Peninsula, as well as a selection of antipasti and dessert. Fiorella Pasta Bar provides award winning quality pasta in a casual environment, while keeping the original South Philadelphia flair alive!

Découvrez les restaurants dont les client·e·s raffolent

Des profils vérifiés comme vous
Des profils vérifiés comme vous
  • Politique de confidentialité
  • Conditions d'utilisation
  • Mentions légales
  • Témoins et publicité ciblée par centres d’intérêt
  • Préférences en matière de cookies
Copyright © 2024 OpenTable International Ltd. Alphabeta Building, 14-18 Finsbury Square, London EC2A 1AH - Tous droits réservés.
OpenTable fait partie de Booking Holdings, le chef de file des services de voyage en ligne et autres services connexes.
Logo Booking
Logo Priceline
Logo KAYAK
Logo Agoda
Logo OpenTable