Up Cellar is a modern steakhouse, wine bar and cocktail lounge offering an elevated dining experience. Our culinary team is committed to sourcing as locally as possible, highlighting the very best purveyors and farms in our regional. The dinner menu features dry-aged and American waygu steak, seafood and select proteins from Indiana farms. The thoughtfully curated wine menu features a choice selection of new world and old world wines. The by the glass wine offerings rotate frequently and the bottle list offers exceptional value. Our award winning mixology team offers an innovative and inspiring selection of seasonal cocktails. Up Cellar is reserved for patrons 21+. Dinner is served from 5pm to 10pm with last seating at 9:30pm. Reservations for dinner are highly recommended. An intimate rooftop patio is available weather permitting by request. Up Cellar is located on the 2nd floor and accessible only by stairs.
Le Revery est un restaurant de taille moyenne situé dans le charmant et unique quartier de Old Town Greenwood. L'établissement met l'accent sur une présentation simple et artistique des produits cultivés localement, tel que le «Popcorn d'Indiana». Tous ses plats sont composés d'aliments et de bêtes d'élevage de la région de l'Indiana.
Chez Revery, explorez les saveurs d'une cuisine américaine progressive, à un prix abordable. et sans les tracas de la conduite dans le centre-ville d'Indianapolis. Ce restaurant exploité par des locaux est ouvert pour le dîner et le souper, et pour le brunch du dimanche.
Avec un menu variant au fil des saisons, le chef s'efforce d'amener à votre table créativité, imagination et aventure. Le Rivery vous accueille dans un décor moderne et rustique créant une ambiance décontractée et élégante.