Proposant des pâtes et des raviolis faits à la main, du pain ciabatta et focaccia frais, de la charcuterie et des glaces gelato maison, les chefs du Tuscan Kitchen émoustilleront vos sens avec leurs présentations, leurs saveurs et l'animation d'une cuisine italienne. Parmi les détails personnalisés figurent une trancheuse vintage de Prosciutto à manivelle, des sièges de bar à côté de la cuisine et de charcuterie affinée sur place, des stations pour étirer la mozzarella à la main ainsi qu'un four à bois.
Le restaurant vous accueille dans des espaces confortables et chaleureux, avec de nombreuses places (possibilité d'organiser des tables de 18 personnes maximum). Vous aurez en outre la possibilité de prendre vos repas sur la vaste pergola/terrasse en saison.
Cet établissement comporte certaines des plus belles et grandes salle à manger privées de l'agglomération de Boston. N'hésitez pas à le contacter pour organiser un événement sur mesure.
Le marché sur place propose des centaines d'articles à ramener à la maison, notamment des raviolis et des pâtes faits à la main, des sauces fraîches prêtes à l'emploi, du pain cuit au four, des pâtisseries ainsi que de la charcuterie européenne préparée et affinée par le Tuscan Kitchen.
Grab your co-workers, friends, family and go! Burlington, MA is quickly becoming a bustling business hub and Tavern in the Square Burlington is the perfect lunch, brunch or happy hour spot to kick it with co-workers or catch the game with friends. Our menu caters to every appetite big or small. Whether you are looking to sink your teeth into our delicious burgers, unwind with an after work cocktail, or try something healthy like our Gluten Free options, Tavern in the Square has something to satisfy everyone. Located across the parking lot of Burlington Mall, Tavern in the Square is the perfect spot to relax after a day of shopping with one of our 50 ice cold draft beers in the bar or while people watching on our patio.Follow us on Instagram: @taverninthesquare & Twitter: @TavernintheSq
Eddie V's Prime Seafood is a luxury dining destination known for the seafood flown in from pristine waters around the world, as well as its premium hand-carved steaks. Dishes are artistically prepared and feature an ever-changing array of seasonal seafood, along with critically acclaimed prime center-cut steaks broiled to perfection. The restaurant's award-wining wine list, which has been recognized by Wine Spectator, has more than 300 wines curated by Eddie V's very own Advanced Sommelier. In the V Lounge, guests can sip classic and creative cocktails, and enjoy signature appetizers against a backdrop of live music trios.
Dès vos premiers pas dans le Redstone, vous savez que vous allez vivre une expérience vraiment spéciale. Vous serez chaleureusement accueilli à la porte avec un sourire sincère par un personnel heureux de vous voir et qui le montre. Une fois la cheminée passée et le bar animé en vue, vous saurez que vous êtes arrivé. Manger au Redstone représente tellement plus qu'un délicieux repas, il s'agit d'une expérience mémorable, qui passe notamment par une ambiance musicale sélectionnée avec soin et un service de première classe. L'atmosphère à la fois brute et romantique conviendra parfaitement à toute occasion : un souper intime, un dîner d'affaires ou un brunch dominical. Le Redstone dispose d'un grill à bois, d'une rôtisserie et d'une cuisine ouverte où sont préparés de façon créative des steaks de marque, des côtelettes, du poulet et des fruits de mer. Aventureux et sans compromis, le Redstone porte clairement une attention particulière aux détails, notamment dans son engagement à tout faire de A à Z et dans sa poursuite incessante de votre satisfaction.
Looking for something different in the Burlington area? The Melting Pot Restaurant is THE place for a fun and unique fine dining experience. We offer multi-course fondue dining, perfect for all occasions.Our menu has something for everyone! Choose from a variety of creamy cheese fondues, fresh salads, and fondue-style entrees (including seafood and steak), cooked right at your table. A trip to the Melting Pot isn’t complete without indulging in one of our decadent chocolate fondue desserts. We also have a full Gluten Free menu and can accommodate vegetarian and most other dietary requests.We are located right on the Bedford and Burlington line and can be accessed easily from routes 3 and 128 (I 95). We are located less than 2 miles from the Burlington Mall and AMC Burlington Cinema and within driving distance from Massachusetts’ North Shore and Southern New Hampshire.
Located in Lexington’s Historical district Akame Nigiri and Sake offers an un-traditional Omakase experience. Akame Nigiri and Sake will be offering a 15 Course Omakase for $180 per person. The Omakase focuses on Japanese Seafood flown in directly from Toyosu fish market. While seated at our 6 seat Omakase Bar, guest will be able to enjoy a semi-private Omakase experience skillfully crafted by Chef Michael Monaco. Seating's will be held Thursday at 6:15, Friday and Saturday at 6:15pm and 8:30pm. All Allergies and food aversions must be communicated 72 hours in advance, so we have time to make adequate changes. Due to the nature of the meal touch sensitive Shellfish and Crustaceans Allergies cannot be accommodated.
A steakhouse: city vibe, local heart. Our menu is hand selected to feature locally and ethically sourced ingredients. Our head chef and owner Jason Carron has revolutionized the New England restaurant community for two decades. With his acute attention to detail, Carron has helped struggling restaurants find their purpose and passion, restoring their place in the industry. Having given hope to hundreds of restaurants over the years, Carron is opening his first steakhouse this spring, bringing that same level of attention to his own restaurant. Every ingredient is well thought out to innovate the plate with not only something aesthetically pleasing, but more importantly delicious. His farm to table approach, ensures the highest level of ingredients go into every meal you enjoy.Please note our dress code: No gym wear, hooded sweatshirts, shorts, or ball caps are to be worn. All men are strongly encouraged to have a collar. No tank tops. Jackets are not required.
La devise du restaurant Henrietta's Table, « Frais et Honnête » signifie la fraicheur de ses plats élaborés avec des produits provenant de la ferme et l’honnêteté qu'ils dégagent par les saveurs agréables du fait maison.
Le The Table at Season To Taste est un nouveau restaurant crée par Robert Harris. Le chef cuisinier Carl Dooley prépare un menu fixe quotidien composé de 4 plats au tarif de 65 EUR par personne. Vous pourrez aussi profiter d'une belle carte de vins et de bières.
Le restaurant possède 16 places assises aux tables et 4 grands sièges d'où vous pourrez observer ce qui se passe en cuisine. Veuillez noter que des tables spécifiques peuvent être demandées, mais qu'elles ne sont pas garanties. Le bar à vin de luxe sert de petites collations, idéal pour se détendre avant un repas où juste pour faire une halte avec un verre et grignoter quelque chose.
Il est conseillé de réserver. Merci d'arriver à l'heure car le The Table at Season To Taste ne peut pas garantir votre table en cas de retard de plus de 15 minutes. Des fêtes privées sont également organisées sur demande. Il est recommandé de réserver au moins 3 mois à l'avance. Merci de contacter le responsable pour plus de détails.