Located in the stylish 5 Palms Building in Downtown Boca Raton, La Nouvelle Maison breathes new life into the French dining experience. Guests arrive via our porte-cochere entrance and are treated to the chic and intimate décor of the three main dining rooms that offer both traditional and modern settings. The dining areas surround the focal point of La Nouvelle Maison, a spacious bar and lounge area accented by a floor-to-ceiling, custom-designed glass display case housing 1300 wines and Champagne that encompass 300 labels from throughout the world. Our menu artfully blends classical recipes with modern culinary elements, producing dishes that highlight the unique flavors of French fare. Tout va bien a La Nouvelle Maison! We cater to all dietary needs and restrictions.
Bienvenue à la Trattoria Romana, un des meilleurs restaurants de la Floride du sud, où vous pourrez expérimenter une soirée relaxante dans une ambiance décontractée. Vous testerez d’excellents plats italiens. Fondée en 1993, cette trattoria est géée par le chef et propriétaire Arturo Gismondi, qui mélange les créations culinaires les plus exquises et innovantes, avec le charme de l’Italie d’autrefois. La carte très large qui vous sera proposée comprend quelques incontournables comme la queue de homard à l’ail et à l’huile, les côtelettes de veau à la romaine, ou les crevettes jumbo à la Saltimbocca. Tous les plats sont élaborés à partir des meilleurs ingrédients, les plus frais du marché. La carte des vins est incroyable. Elle comprend plus de 400 vins de renommée internationale, ainsi que quelques labels locaux. Le restaurant est situé tout près de l’Intracoastal Waterway et à une courte distance à pied du Boca Raton Hotel and Club.
Louie Bossi's Ristorante, Bar & Pizzeria is a high-energy Italian eatery located on E Palmetto Park Road in Boca Raton. Everything on the menu is made from scratch using only the freshest ingredients. Chef Louie Bossi serves delicious house made pastas, wood burning Neapolitan pizzas, home cooked Sicilian comfort food and of course, Chef Louie's famous house cured salumi. From the hearth baked bread and artisan jams to handmade pastas and pizza dough, gelato and crema di limoncello, everything is house made using the time honored methods of old world Italian chefs.
Established by the legendary restaurateur Alex Dana in 1976, the Rosebud Restaurant Group has cultivated a devoted following over the years, captivating the palates of food enthusiasts with its authentic century-old family recipes. The much-anticipated launch of Mia Rosebud in Boca Raton marks a significant achievement as the group’s 10th culinary destination.Situated at the prime location of 150 E Palmetto Park Rd in Boca Raton, Mia Rosebud promises to be a haven for both locals and visitors, offering an exceptional dining experience that captures the heart and soul of Italian hospitality. ILLINOIS ROSEBUD GIFT CARDS CAN NOT BE USED IN FLORIDA.
Often referred to as “the wine lover's restaurant,” Sixty Vines delivers simple, yet flavorful cuisine paired perfectly with 60 wines on its sustainable tap system. Every plate and pour is designed to inspire adventure and discovery of wine culture reimagined. Guests are encouraged to experience abundance over shared plates, enjoy wine “pinkies down” and to visit for brunch, lunch and dinner. Signature menu items include charcuterie boards, seasonal proteins, wood fired pizzas and innovative pasta dishes all inspired by ingredients found in wine country.
Meat Market, a modern American Steak House with a glamorous, upbeat vibe is now open in Midtown Boca Raton. Offering a dynamic menu unlike anything in town – a variety of daily Chef’s specials, prime cuts of meat, delicate seafood, sushi and raw bar dishes, amazing sides and appetizers, a top-notch wine and craft cocktail list, scrumptious house-made desserts – all encompassed amidst an architecturally striking backdrop. The ambiance is sensational with attention to every detail and unmatched dedication to attentive service and hospitality. Corporate and social guests seeking private dining options should inquire about reserving Meat Market’s exclusive private wine and dining rooms, covered al fresco dining patios and lounge – perfect for entertaining intimate dinner parties, small to large corporate events. Now open serving daily Happy Hour 4pm-7pm with Dinner starting at 5pm. Lunch and Weekend Brunch launching this winter.
Ristorante & LoungeHere at Luigi Di Roma we believe in our Fresh Scratch Kitchen, Hand Crafted Cocktails, Personalized Tailored Service, and Live Entertainment. Generous Portions at a Great Value with an Unbeatable Happy Hour 7 days a week! Patio is now available for seating!!
Seasons 52 est un grill et bar à vin qui propose un menu de saison, inspiré des meilleurs produits offerts par les fermiers locaux. Seasons 52 utilise des ingrédients au paroxysme de leur fraîcheur et des techniques de cuisine rustique, comme le four à bois et les grillades sur du bois de chêne et de mesquite pour faire ressortir les saveurs naturelles des aliments. Le menu au Seasons 52 est complémenté par une carte des vins en constante évolution qui vous propose plus de 100 vins d'origine internationale, dont 52 disponibles au verre, ainsi que des cocktails artisanaux exceptionnels.
Ouvert tous les jours pour le dîner et le souper, avec des horaires prolongés les fins de semaine.
Si vous êtes à la recherche d'un endroit pour accueillir votre groupe, Seasons 52 est le cadre idéal pour votre événement privé ou semi-privé. Une table d'hôte est disponible pour les petits groupes ou les événements intimes. Pour plus d'informations, visitez le www.Seasons52.com.
Introducing a novel dining experience, Medi Terra brings alive the spirit and coastal flavors of Spain, France, Italy, Portugal and Morocco. Each dish is thoughtfully crafted to inspire adventure, exploration, and connection. Allow yourself to be transported on a culinary journey with Chef Michael Velicu's croquetas de jamon, pulpo a la gallega, or chicken tajine. Connect over seasonally inspired cocktail or well-paired bottle of wine. While our food nourishes the stomach, our service nourishes the soul. Inspired by the timeless, gracious hospitality of Mediterranean inn keepers and restauranteurs, General Manager, Daniel Velicu, leads a thoughtful, caring, and gracious team. Experience the best elements of fine dining with the warm, welcoming atmosphere of the Mediterranean.
Reconnu pour sa nourriture et son service exceptionnels, le Chops Lobster Bar se classe régulièrement parmi les dix premiers steakhouses du pays. Il propose des fruits de mer exquis et frais du jour ainsi que du bœuf affiné de qualité USDA, servis avec style dans l'ambiance chaleureuse de la salle à manger ornée de bois sombre. Au niveau inférieur, le Lobster Bar est un paradis pour les amoureux de fruits de mer. La salle à manger décorée de mosaïques constitue un cadre idéal pour goûter les plats caractéristiques de l'établissement tels que le cocktail de crabe de Savannah ou les célèbres beignets de queues de langoustes jumbo. Vous savourerez un cocktail avant le souper, ou un verre de vin choisi dans la vaste carte de l'agréable bar du Chops. Qu'il s'agisse d'un repas d'affaires ou de divertissement, le Chops vous invite à vivre une expérience mémorable. Le restaurant est ouvert pour le souper 7j/7. Une tenue correcte est de mise.